Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)

  • Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)
  • Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)
  • Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)
  • Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)
  • Kong Wobbler godisboll (H 19 x B 13 cm)

Underhållande och tålig hundleksak för foder. Lämplig för hundar över 11 kg. Mer information

(0)
2227 poäng

Produktinfo

Den ultimativa leksaken för hundar! Fyll Kong med hundens favoritgodis och se leken ta fart!
Wobbler är en fantastisk leksak som utmanar hunden mentalt samtidigt som den är fysiskt aktiv. Det ett skådespel som kommer att underhålla hela familjen när hunden puttar på leksaken för att få ut sitt foder.
Det är också ett bra sätt att sysselsätta din hund om du måste lämna honom på egen hand. När din hund leker med Wobbler försvinner tid och rum.
Den är också idealisk för hundar som behöver gå ner i vikt, eller för lite bekväma eller kanske lata hundar!
Fyll i hundens hela dagsranson av torrfoder genom skruvlocket. Du kommer att få se hur aktiv och lekfull din hund plötsligt blir!

Hur fungerar den?
Wobbler står upprätt tills hunden puttar på den, sedan vickar, snurrar och rullar den så att foderbitarna ramlar ut ur öppningarna. Hundar lär sig snabbt att varje lägesförändring gör att foderbitar faller ut, men oförutsägbara rörelser håller leksaken utmanande även för erfarna användare.

Kong Wobbler har en volym på ca 2 fulla koppar torrfoder.

Notera:
Om du planerar att lämna din hund ensam med Wobbler bör du övervaka den de första gångerna när leksaken är ny. Låt din hund vänja sig leksaken och försäkra dig om att den vet hur man får ut foderbitarna. Wobbler är väldigt tålig, men i enstaka fall kan mycket stora hundar krossa leksaken när de tuggar på den. Avlägsna omedelbart leksaken om detta händer.