Trixie Dog Activity Disc (Ø 23 cm)

  • Trixie Dog Activity Disc (Ø 23 cm)
  • Trixie Dog Activity Disc (Ø 23 cm)
  • Trixie Dog Activity Disc (Ø 23 cm)

Hundfresbeen Dog Activity Disc - utvecklad i samarbete med världsmästaren i "Disc Dogging“ Karin Actun! Passar alla hundar, i alla storlekar och åldrar - inkl. övningshäfte, ø 23 cm. Mer information

Trixie Dog Activity Disc (Ø 23 cm) 5 2
2 omdömen
627 poäng

Produktinfo

Dog Activity Disc från Trixie tränar snabbhet, reaktion och uthållighet på ett lekfullt sätt. Den har optimala flygegenskaper och är både enkel att kasta långt och rolig springa efter. Kast- och fånglekar stärker banden mellan hund och ägare, så den är perfekt för gemensamma lekar!

Den kvalitativa frisbeen har utvecklats i samarbete med världsmästaren i Disc Dogging, Karin Actun. Med frisbeen medföljer en guidebok av Karin Actun med tips på optimalt upplagda träningspass.

Frisbeen är även lämplig för unga hundar eftersom den är tillverkad av en särskild flexibel, mjuk och tålig plast som är tuggresistent och splitterfri.

Observera: Färgen på frisbeen kan variera från bildens.

Notera:
Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut leksaken om den är defekt eller om bitar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Omdömen

Senaste omdömen