Coronavirus (COVID-19) – Vanliga frågor

Coronavirus (COVID-19) – Vanliga frågor

Kära zooplus-kunder,

Spridningen av coronaviruset (COVID-19) berör naturligtvis också oss på zooplus och påverkar våra vanliga liv. Hela zooplus-familjen och alla våra partners gör sitt yttersta dag och natt för att säkerställa samma höga servicekvalitet som vanligt, trots den exceptionella situation vi befinner oss i för närvarande.

Förutom våra kunders och deras husdjurs välbefinnande står även våra medarbetares hälsa på första plats. Vi har vidtagit omfattande skyddsåtgärder på våra kontor och logistikcentra för att hjälpa till att bromsa coronaviruset. Samtidigt arbetar vi hårt för att din beställning ska komma fram, tillförlitligt och säkert.

Leverans

Service & betalning

Corona FAQ Corona FAQ
Corona Statement

Mer information om covid-19

Allmän information och uppdateringar om ämnet coronavirus (COVID-19) finns på webbplatserna Folkhälsomyndigheten.se, Krisinformation.se samt Global Veterinary Community.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka dig för din förståelse och ser fram emot att fortsätta att glädja dig och dina husdjur med våra zooplus-produkter. Håll dig och alla älskade två- och fyrbenta vänner friska!

Tillsammans genom vardagen: den dagliga rutinen med din fyrbenta vän

Tillsammans genom vardagen

Inte bara vårt liv förändras av den nuvarande situationen, utan även våra fyrbenta vänners liv. Många människor som annars är på farten hela dagen är nu hemma varje dag, arbetar och tillbringar sin fritid där - det betyder att vårt dagliga umgänge med våra husdjur för närvarande är annorlunda. Hur lyckas du arbeta produktivt i dessa tider, samtidigt som du håller ditt husdjur tillräckligt sysselsatt och tillbringar en trevlig vardag tillsammans? Nedan kan hitta inspiration för en vardag full av lek, kul och variation tillsammans med dina fyrbenta vänner!

Dagliga rutiner med din hund

God morgon! Pigg & vital start på dagen God morgon! Pigg start på dagen

Ofta känner man sig trög och dåsig när man bara sitter hemma. Utnyttja morgonen för några yogaövningar som får dig att vakna till och belöna dig med en god frukostbowl därefter – en sådan kan du också fixa enkelt till ditt husdjur!

Lunchpaus Lunchpaus – jippi! Ut i vårvädret!

Fördelen med att arbeta hemifrån är att det går att vara mer flexibel. En promenad med hundsport och lek är ett perfekt avslut på lunchpausen, hunden blir fysiskt och mentalt sysselsatt. Om du har en egen trädgård kan ni också passa på släppa loss där innan du beger dig tillbaka till skrivbordet.

Eftermiddagarna & emellanåt Eftermiddagarna & emellanåt 5-minutersträning

De flesta som har ett stillasittande jobb vet att koncentrationen dalar ibland. Ta en paus och öva på några enkla trick med hunden, t.e.x ”vacker tass”. Om du inte kan intressera din hund för roliga tricks kan du testa en spårningslek eller jobba lite på grunduppfostringen med några lydnadsövningar.

Mysiga kvällstimmar Mysiga kvällstimmar Tid för kreativitet

Kvällstimmarna kan ni utnyttja för intelligenslek eller så kan du glädja din hund lite extra med hemmagjorda, nybakade hundkex. Ni sysselsätter er tillsammans och din hund blir lycklig, både över trevligt sällskap och ett gott snack. Sen är det dags att inta soffan för att avsluta med lite mys ihop!

Våra favoritprodukter för din dagliga rutin med din hund

Dagliga rutiner med din katt

Lite bus på morgonen! Lite bus på morgonen! Vakna på rätt sida

Ett utmärkt sätt att övervinna dåligt morgonhumör och få upp blodcirkulationen är att röra på sig, till exempel genom lite enklare katt-agility. Har ni ingen större lust? Ta dig då åtminstone tid att rycka till dig kattens favoritleksak och härja en runda genom lägenheten innan frukosten!

Lunchpaus för två- och fyrbenta Lunchpaus för två- och fyrbenta Njut av frisk luft!

Det viktigt att unna sin kropp och själ en paus emellanåt, också när du arbetar hemma. Om du inte har en egen trädgård eller balkong räcker det oftast att bara öppna dina fönster, njuta av de varma solstrålarna och ta några friska, djupa andetag.

Träningsenheter På eftermiddagen & emellanåt Träningsenheter

För att kunna arbeta koncentrerat behövs lugn och ro. Men om din kisse plötsligt får lust att leka - och det nu på studs? För sådana tillfällen finns ett stort urval av sysselsättningsleksaker som katten kan fördriva tiden med, ensam eller med din hjälp.

Säg farväl till lata kvällar på soffan! Säg farväl till lata kvällar på soffan! Pälsiga fotomodeller

Efter en lång arbetsdag framför datorn kan det vara skönt att komma på andra tankar. En liten plåtning med din kisse som modell är ett roligt tidsfördriv, och med våra enkla tips och trick får du enkelt till fina bilder av din favorit. Bättre än alla TV-program i världen, eller hur?

Våra favoritprodukter för din dagliga rutin med din katt