Information om Acana och Orijen

Kära kunder,

vi tog, efter noggrant övervägande, nyligen beslutet att avsluta samarbetet med leverantören av Champion Petfoods, tillverkaren av märkena Acana och Orijen.

Nöjdheten hos både dig som kund och hos ditt husdjur är den viktigaste drivkraften för alla våra beslut.

På zooplus strävar vi efter att erbjuda dig de bästa märkena, rätt pris och att ge dig en bra shoppingupplevelse varje gång. När de gäller ovan nämnda märken har vi tyärr nått ett stadium som innebär att vi inte längre kan uppfylla detta åtagande gentemot våra värdefulla kunder, om vi fortsätter med samarbetet.

En konsekvens av detta är att vi kommer att ta bort båda märkena från vår shop.

Vi beklagar att vi inte längre kan erbjuda Acana och Orijen, men vi rekommenderar gärna andra alternativ och andra kunders favoritmärken:

Vid frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Ditt zooplus-team

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanliga frågor

Varför är Acana och Orijen inte längre tillgängliga hos zooplus?

Den nuvarande affärssituationen mellan zooplus och leverantörerna av Champion Petfoods skulle inte ha gjort det möjligt för oss att tillgodose våra kunders behov, och det skulle inte ha motsvarat våra värderingar av bästa märken, rätt priser och en bra shopping upplevelse.

Hur länge kommer zooplus att erbjuda Acana och Orijen?
Lagernivån skiljer sig åt beroende på produkter. I genomsnitt uppskattar vi att de flesta produkter kommer att vara slut i mitten av februari.

Mitt husdjur älskade produkterna från Acana eller Orijen, och jag skulle vilja fortsätta beställa från zooplus
Märkena kommer inte längre att vara tillgängliga på zooplus, men vi erbjuder dig gärna alternativa produkter som passar dig och ditt husdjurs behov. Du kan få provpåsar på köpet här, av utvalda alternativa märken.

Vilka alternativa märken kan jag ge till mitt husdjur?

Det finns flera alternativa märken som våra kunder kan testa. Vår kundtjänst hjälper gärna till med information om djurfoder. Som exempel, baserat på andra kunders val, kan Purizon™, Wild Freedom™ och Wolf of Wilderness™ vara ett alternativ. Du hittar mer information om märkena här: Purizon™, Wolf of Wilderness™ eller Wild Freedom™ .

Kommer zooplus att ändra sig och återinföra Acana och Orijens produkter snart?
Beslutet förväntas inte att ändras, eftersom detta samarbete inte längre tillåter oss att tillgodose våra kunders behov genom att erbjuda de bästa märkena och bäst valuta för pengarna. Om situationen ändras kan vi dock vara öppna för att granska vårt beslut och återinföra båda märkena.

Beslutade Champion Petfoods att avsluta samarbetet med zooplus?
Efter noggrann övervägelse tog vi beslutet att sluta erbjuda deras produkter på vår hemsida.