zooplus använder cookies för att kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen. Genom att nyttja vår sida godkänner du att vi använder cookies.

zooplus app

Ladda ned
Fri frakt från 499 kr

Fraktkostnad & leveranstid

Vi levererar vid beställningsvärden på minst 299 kr (exklusive leveranskostnad).

Leveranstider:

Produkten levereras enligt tabellen. Leveranstiden kan variera beroende på leveransfirma, eventuella helgdagar och betalningsmetod. Banköverföring leder till längre leveranstid än om du betalar med kreditkort eller via PayPal. Notera också att leveransen till lantbrevbärarlinjer tar någon dag extra. Beräknas leveransen till helgen, förskjuts leveransdag till nästa vardag.

Beställning på 80% av paketen
levereras inom
Tidigaste leveransdag
Måndag 2 - 6 dagar Onsdag samma vecka
Tisdag 2 - 6 dagar Torsdag samma vecka
Onsdag 3 - 6 dagar Lördag samma vecka
Torsdag 4 - 7 dagar Måndag veckan efter
Fredag 4 - 7 dagar Tisdag veckan efter
Lördag 4 - 7 dagar Onsdag veckan efter
Söndag 3 - 6 dagar Onsdag veckan efter

 

Skrymmande produkter omfattas av särskilda leveransvillkor. Leveransen av dessa varor kan ta längre tid än de normalt beräknade leveranstiderna ovan och de kan även komma att levereras separat.

Vi förbehåller oss rätten att ändra vald leveranspartner.

 

Leveranskostnad:

I tabellen nedan ser du våra leveranskostnader. För särskilda leveranser kan kostnaden avvika från de angivna priserna. För att kontrollera leveranskostnaden till just din adress, ange ditt postnummer i fältet här nedan och klicka på "Beräkna".

Land Leveranskostnad Fri frakt från Leveranspartner
Sverige 29,00 kr 499,00 kr GLS , DPD
Danmark 49,00 kr DPD
Finland 49,00 kr DHL , DPD
Tyskland 49,00 kr DHL , GLS , Hermes

Om en leverans av logistiska skäl sker i flera omgångar, betalar du naturligtvis bara en leveranskostnad.

I samband med betalningen anger du om du helst vill att dina varor ska levereras med DPD/PostNord eller med GLS/Schenker. Notera att vi om inget annat anges skickar med DPD/PostNord. Skulle du hellre vilja att vi skickar med GLS/Schenker kan du välja detta i kassan. Notera att detta enbart är ett önskemål från din sida, i vissa fall måste vi ändå skicka ditt paket med PostNord.

 

Att tänka på vid leverans:

PostNord kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Du får då en länk till deras hemsida där du väljer ett leveransalternativ som passar dig. Det går att välja mellan hemleverans eller självupphämtning på PostNord serviceställe. Vid hemleverans kan du välja önskat leveransdatum samt tidsintervall. Vi kan inte garantera att båda leveransalternativen är tillgängliga. Om leveransen inte lyckas vid första försöket lämnas ditt paket till PostNords serviceställe i närheten av var du bor, där det kan hämtas ut. Du meddelas per sms/email på vilket serviceställe ditt paket kan hämtas ut på. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.  

GLS/Schenker kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Schenker levererar paket som väger under 20 kg direkt till utlämningsställe. Paket som väger över 20 kg levererar Schenker till första låsbara dörr. Om du bor i lägenhet behöver du därför komma ner och hämta paketet själv. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.  

 

Att leveransen misslyckas kan till exempel bero på att ingen var hemma vid leveranstillfället eller att porten var låst. Tänk på att alltid skriva in din portkod i adressen.

 

Följ ditt paket online:

Det försändelsenummer som du får av oss när ditt paket skickas, kan användas för att följa leveransen på PostNord.se. Väljer du att få dina varor levererade med GLS/Schenker, kan du spåra ditt paket här. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att få information om var ditt paket befinner sig någonstans. Notera att det tar någon dag innan paketet dyker upp i PostNords spårning.

 

Information om leverans till Finland:

Vid leverans till Finland kan du välja att få dina varor levererade med DHL. Detta kostar 10 kronor extra.