Fraktkostnad & leveranstid

Vi levererar vid beställningsvärden på minst 299 kr (exklusive leveranskostnad).

Leveranstider:

Produkten levereras enligt tabellen. Leveranstiden kan variera beroende på leveransfirma, eventuella helgdagar och betalningsmetod. Banköverföring leder till längre leveranstid än om du betalar med kreditkort eller via PayPal. Notera också att leveransen till lantbrevbärarlinjer tar någon dag extra. Beräknas leveransen till helgen, förskjuts leveransdag till nästa vardag.

Beställning på 80% av paketen
levereras inom
Tidigaste leveransdag
Måndag 2 - 6 dagar Onsdag samma vecka
Tisdag 2 - 6 dagar Torsdag samma vecka
Onsdag 3 - 6 dagar Lördag samma vecka
Torsdag 4 - 7 dagar Måndag veckan efter
Fredag 4 - 7 dagar Tisdag veckan efter
Lördag 4 - 7 dagar Onsdag veckan efter
Söndag 3 - 6 dagar Onsdag veckan efter

Leveranskostnad:

I tabellen nedan ser du våra leveranskostnader. För särskilda leveranser kan kostnaden avvika från de angivna priserna. För att kontrollera leveranskostnaden till just din adress, ange ditt postnummer i fältet här nedan och klicka på "Beräkna".

Land Leveranskostnad Fri frakt från Leveranspartner
Sverige 29,00 kr 499,00 kr GLS, DPD
Danmark 49,00 kr DPD
Finland 49,00 kr DHL, DPD
Tyskland 49,00 kr DHL, GLS, Hermes

Om en leverans av logistiska skäl sker i flera omgångar, betalar du naturligtvis bara en leveranskostnad.

I samband med betalningen anger du om du helst vill att dina varor ska levereras med DPD/PostNord eller med GLS/Schenker. Notera att vi om inget annat anges skickar med DPD/PostNord. Skulle du hellre vilja att vi skickar med GLS/Schenker kan du välja detta i kassan. Notera att detta enbart är ett önskemål från din sida, i vissa fall måste vi ändå skicka ditt paket med PostNord.

 

Att tänka på vid leverans:

PostNord levererar paket direkt till din dörr på vardagar mellan kl. 9-16. Observera att leveransen inte aviseras i förväg. Om leveransen inte lyckas vid första försöket lämnas ditt paket till PostNords serviceställe i närheten av var du bor, där det kan hämtas ut. Att leveransen misslyckas kan till exempel bero på att ingen var hemma vid leveranstillfället eller att porten var låst. Om ditt paket väger över 20 kg kan du antingen hämta det på postfilialen eller avtala en kostnadsfri utkörning med PostNords kundtjänst. Schenker levererar paket som väger under 20 kg direkt till utlämningsställe. Paket som väger över 20 kg levererar Schenker till första låsbara dörren. Om du bor i lägenhet behöver du därför komma ner och hämta paketet själv. Observera att lokala avvikelser kan förekomma!

 

Följ ditt paket online:

Det försändelsenummer som du får av oss när ditt paket skickas, kan användas för att följa leveransen på PostNord.se. Väljer du att få dina varor levererade med GLS/Schenker, kan du spåra ditt paket här. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att få information om var ditt paket befinner sig någonstans. Notera att det tar någon dag innan paketet dyker upp i PostNords spårning.

 

Information om leverans till Finland:

Vid leverans till Finland kan du välja att få dina varor levererade med DHL. Detta kostar 10 kronor extra.