Om oss

Om oss

Om oss - lär känna zooplus!

Älskar du ditt husdjur så mycket att det inte går en enda dag utan att du tänker på ditt husdjurs välbefinnande och om det finns ännu mer du kan göra för att göra det lyckligt? För oss finns det inget viktigare än att uppfylla din och ditt husdjurs önskan - och så har det varit i över 20 år!

Inget behov är viktigare än ditt husdjurs, oavsett om det har tassar, fenor, vingar eller hovar. Av erfarenhet vet vi att det kan vara tröttsamt att leta efter rätt mat, tillbehör och leksaker, och vi levererar därför allt ditt husdjur behöver till din dörr - det kan inte bli lättare! Oavsett om det är foderpåsar, kattsand, eller till och med cykelvagnar så hanterar vi det smidigt. Att släpa hem tunga föremål är ett minne blott och du kan nu fokusera 100% på ditt husdjurs välbefinnande!

Om oss - Mat

Goda foderbjudanden får djurhjärtan att slå ett extra slag:

Torrfoder: torrfoder för katter  eller hundar utgör grunden i en balanserad näring

Våtfoder: våtfoder för katter eller hundar kan fungera som komplettfoder eller tilläggsfoder. Våtfoder har högt vätskeinnehåll och säkerställer optimal tillförsel av alla viktiga näringsämnen och en bra vätskebalans

Godis: oavsett om det handlar om ditt husdjurs uppfostran och träning eller bara för ren njutning är våra snacks ideala för hundar, katter  och smådjur. Godis kan fungera som små mellanmål eller som belöning i samband med träning

Kosttillskott: för att undvika vitamin- och näringsbrist kan kosttillskott hjälpa ditt husdjur att få den bästa grunden för god hälsa

Om oss - Tillbehör

Tillbehör för ett färgstarkt och lyckligt djurliv!

Förutom foder och snacks, är det viktigt att inte glömma bort ditt husdjurs fritidsaktiviteter. En mysig plats att sova på, matskålar och spännande  leksaker för din hund eller katt är viktiga för ett bra husdjursliv.

Du hittar därför allt du behöver för transport, träning, nöje och vård hos oss. Du hittar också ett stort utbud av leksaker som ditt husdjur kan leka med för att ha roligt men också för att göra sig av med överskottsenergi. Vi har tillbehör för alla åldersgrupper!

Visste du att…

• vi jobbar för att ta hand om husdjursägares behov dagligen i mer än 13 städer i Europa och har mer än 600 anställda

• vi har söta kontorshundar på nästan varje våning på huvudkontoret i München, vilket gör arbetslivet roligare

• hos zooplus arbetar fler än 60 olika nationaliteter

Om oss - Välgörenhet

zooplus stöder djurens välbefinnande

För oss är regelbundna donationer till utsatta djur en självklarhet. Trots ofta brist eller dåligt med pengar är djurskyddsföreningar över hela världen engagerade i att rädda djur. Djurskyddsarbete resulterar i att djuren kan få ett bra liv. zooplus har alltid stöttat djurskyddsföreningar, Vi donerar foder, spännande leksaker och tillbehör!

Våra foderdonationer

Side Picture Text - Vores Foderdonationer

När du behöver returnera en beställningsvara försöker vi behandla dina retursändningar på bästa möjliga och hållbara sätt. Ett urval av retursändningar av foder, tillbehör och leksaker samlas regelbundet ihop och doneras sedan till djur i djurhem som är beroende av donationer. På så sätt kan även hemlösa djur uppleva ett lyckligt och bekymmersfritt liv!

Djurskyddsrabatt

Side Picture Text - Velgørenhedsrabat

För att stödja djurskyddsföreningar ger zooplus dem en mycket speciell rabatt på 10% vid alla beställningar över 790 kronor. Även om många djurskyddsföreningar saknar pengar måste de grundläggande kraven för ett trevligt vilda djur säkerställas för alla djur, så att de senare kan överlämnas till nya ägare.

Uppfödarrabatt

Opdrætterrabat

Många uppfödare kan ha svårt att få den att springa runt eftersom de vill avla på ett samvetsgrant sätt och se till att de nya baljorna får optimalt foder och tillbehör. Och eftersom friska och glada djur är viktiga för oss får djuruppfödare vår exklusiva  zooplus uppfödarrabatt på 10% på alla beställningar som görs över 790 kronor. Som ansvarsfull uppfödare ägnar du särskild uppmärksamhet åt dina djurs välbefinnande - zooplus vill gärna stödja detta.

Utgående modeller

Outlet

Vi behöver mer plats på vårt lager - allt måste gå!

Vi håller på att rensa ut vårt sortiment. Dra nytta av de attraktiva engångserbjudandena och ta tag i den produkt du bara saknar till billiga priser! Slå på nu - endast i begränsat antal och så länge lagret räcker

Dina fördelar med varje köp

Zooplus nyhetsbrev

Side Picture Text - Nyhedsbrev

Låt oss informera dig om billiga erbjudanden, spännande nya produkter och makalösa testpaket. Registrera dig för vårt 100% kostnadsfria nyhetsbrev och håll dig uppdaterad. Missa inte våra veckovisa erbjudanden till bra priser!

Rekommendera till en vän och få ett tack!

Anbefal en ven og modtag tak!

Om du älskar zooplus lika mycket som vi, tveka inte att rekommendera oss! Med varje kupong på 10% dina vänner och bekanta löser in får du som ett litet tack 250 zooPoäng på ditt poängkonto. Rekommendera zooplus -shoppen och få bonuspoäng som tack - redan idag.

Bonusprogram

Bonusprogram

Samla poäng och få priser! Du kan samla zooPoint med vårt zooplus bonusprogram och få gratisprodukter från vår prisbutik när du löser in dina zooPoints! Hur fungerar det? För varje 10 kr får du 1 zooPoint. Poängen krediteras efter att din betalning har mottagits och kan användas i prisbutiken. På så sätt uppstår inga extra kostnader eftersom bonusprogrammet är helt gratis och helt bindande.

Andra tjänster

Om oss - zooplus magasinet och sociala medier

Om oss -  zooplus magasin och vårt samhälle

Upptäck vårt zooplus magasin, där du hittar den senaste kunskapen och intressanta fakta om dina djur. Oavsett om det är hundar, katter, fiskar eller smådjur, har zooplus magasin fri kunskap från proffs. På så sätt är du alltid välinformerad och får information om dina djur - då är du ännu bättre rustad för att möta ditt husdjurs behov.

Gå med i våra sociala nätverk och kom i kontakt med andra djurälskare. Dela dina fina foton på Instagram och låt ditt älskade husdjur bli kändis. Här får du också information om aktuella tävlingar.

Vill du bli en del av zooplus -familjen?

WE NEED YOUR POWER