Fraktkostnad & leveranstid

 • Leveranskostnad

  Leveranskostnad

  **Vi levererar vid beställningsvärden på minst 199 kr (exklusive leveranskostnad). Gratis leverans hem till dig eller till ombud från 499 kr, för beställningar med lägre värde ser du leveranskostnaderna i tabellen nedan.

  Leverantör
  199 kr till 398 kr
  399 kr till 498 kr
  från 499 kr
  Postnord

  Postnord

  49 kr

  29 kr

  gratis leverans!

  Vi levererar till de flesta orter i Sverige. Observera att leverans till ombud endast är möjligt för paket upp till 20kg.


  Övervikt

  Våra paket packas högst med 31 kg. Beställningar med högre total vikt delas upp och skickas i två eller flera paket (beroende på vikt). För denna extra fraktkostnad gäller en serviceavgift på 39 kr. per paket, från och med det andra paketet. Om en leverans av logistiska skäl sker i flera omgångar, betalar du naturligtvis bara en leveranskostnad.


 • Att tänka på vid leverans

  Att tänka på vid leverans

  Postnord:

  Hemleverans

  Postnord levererar till dörren vardagar mellan klockan 9-16, även kvällsleverans möjlig. Postnord kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Du får då en länk till deras hemsida  där du väljer ett leveransalternativ som passar dig. Det går att välja mellan hemleverans eller självupphämtning på PostNord serviceställe. Vi kan inte garantera att båda leveransalternativen är tillgängliga.

  Vid hemleverans kan du välja önskat leveransdatum samt tidsintervall eller välja leverans även om du inte är hemma. Ifall du väljer leverans utan kvittens aviseras du via sms/e-post då paketet har levererats. Vi ber dig att uppmärksamma att zooplus ersättningsansvar upphör då paketet levererats till din dörr eller annan angiven plats.

  Om leveransen inte lyckas vid första försöket lämnas ditt paket till Postnords serviceställe i närheten av var du bor, där det kan hämtas ut. Du meddelas per sms/email på vilket serviceställe ditt paket kan hämtas ut på. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

  Till ombud

  Leverans till ombud är begränsat till en maxvikt på 20 kg med Postnord. Du får ett bekräftelse sms när ditt paket har kommit fram till ombudet.

  Ditt paket kommer att förvaras i 8 dagar. Efter denna period kommer ditt paket att returneras till vårt lager och du kommer att återbetalas så snart som möjligt.

 • Leveranstider

  Leveranstider

  Leveranstiden kan variera beroende på eventuella helgdagar och betalningsmetod. Banköverföring leder till längre leveranstid än om du betalar med kreditkort eller via PayPal. Notera också att leveransen till lantbrevbärarlinjer tar någon dag extra. Beräknas leveransen till helgen, förskjuts leveransdag till nästa vardag. Beställningar skickas normalt inom 24 timmar efter registrerad betalning och leveranstiden är beräknad till 3-5 arbetsdagar

  Skrymmande produkter omfattas av särskilda leveransvillkor. Leveransen av dessa varor kan ta längre tid än de normalt beräknade leveranstiderna ovan och de kan även komma att levereras separat.


 • Följ ditt paket online

  Följ ditt paket online

  Det försändelsenummer som du får av oss när ditt paket skickas, kan användas för att följa leveransen på PostNord.se. Notera att det tar någon dag innan paketet dyker upp i PostNords spårning. Att följa paketet själv på leveranspartners sida är det snabbaste och enklaste sättet att få information om var ditt paket befinner sig någonstans.

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

"Tidigare pris" = Det lägsta priset på produkten under de senaste 30 dagarna

Betalningsmetoder

Leverans

 • Postnord

Säkerhet

Följ zooplus

 • App Store
 • Google Play