Djurskydd

Djur-skydd

Våra älskade husdjurs hälsa och välbefinnande är kärnan i vår affärsidé. Vi anser att alla husdjur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr är detta inte alltid fallet. Många katter, hundar och mindre husdjur överges eller förlorar sina hem av andra orsaker varje år. Lyckligtvis finns det djurhem och välgörenhetsorganisationer som tar hand om djur i nöd.

Här på zooplus försöker vi alltid hitta vägar hur vi kan hjälpa mindre lyckligt lottade husdjur genom att stödja välgörenhetsorganisationer för deras ihärdiga arbete. Och ni, våra kunder, spelar en stor roll som stödjande funktion. Tillsammans kan vi förbättra livet för de räddade djuren!

DjurskyddsrabattDjurskyddsrabatt

zooplus ger registrerade djurskyddsorganisationer och djurhem 10% rabatt på beställningar över 790 kronor. Skicka en elektronisk kopia av organisationens registreringsbevis/organisationsnummer och bli medlem!

Läs mer
Donera zoopoängDonera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning. Här donerar du!

Läs mer

Vi stödjer just nu ADA-hundar – En andra chans

ADA Hundar - En andra chans
Om ADA-hundar – En andra chans

Föreningens namn är ADA-hundar – En andra chans.

Vi är en liten ideell förening med stor ansvarskänsla och många års erfarenhet av omplaceringsverksamhet. ADA samarbetar med ett fåtal spanska hundhem som delar våra värderingar, som inte avlivar friska hundar, som har en god och öppen dialog med oss och genomför de blodprov vi kräver för att hunden ska friskförklaras på alla plan inför resan till Sverige.

Vårt honnörsord är kvalitet, inte kvantitet. Föreningens syfte är att på olika sätt värna om hemlösa hundar, främst i Spanien. Det innebär att i samarbete med hundhemmen förmedla hundar för adoption till familjer i Sverige, men också att informera om det hårda liv de utstötta hundarna ofta får utstå samt att genom insamlingar och donationer stötta hundhemmen med ekonomiska bidrag. Hundarnas välmående är av högsta betydelse för oss och vi tror att en lyckad matchning, rätt hund i rätt hem, är bästa sättet att säkerställa detta.

Vi stödjer just nu Djurskyddet

Djurskyddet
10% av zoolove försäljningen går till Djurskyddet!

Djurskyddet Sverige är med sina drygt 11 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Dom är en rikstäckande organisation med 42 anslutna lokalföreningar. Organisationen har arbetat ideellt i över hundra år för att hjälpa djuren och stärka djurskyddet.

Djurskyddet arbetar långsiktigt genom att påverka lagar, regler och enskilda människor för att stärka djurens skydd. Utöver det räddar dom djur och gör praktisk och direkt skillnad genom att ge övergivna djur nya kärleksfulla hem – detta arbete bedrivs av lokala föreningar som driver djur- och jourhemsverksamhet.

Donera dina zoopoäng till välgörenhet

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng