Djurskydd

Djur-skydd

Våra älskade husdjurs hälsa och välbefinnande är kärnan i vår affärsidé. Vi anser att alla husdjur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr är detta inte alltid fallet. Många katter, hundar och mindre husdjur överges eller förlorar sina hem av andra orsaker varje år. Lyckligtvis finns det djurhem och välgörenhetsorganisationer som tar hand om djur i nöd.

Här på zooplus försöker vi alltid hitta vägar hur vi kan hjälpa mindre lyckligt lottade husdjur genom att stödja välgörenhetsorganisationer för deras ihärdiga arbete. Och ni, våra kunder, spelar en stor roll som stödjande funktion. Tillsammans kan vi förbättra livet för de räddade djuren!

zoolove by zooplus zoolove by zooplus

zooplus värnar om djurskydd. Det är också orsaken till att vi grundade märket ”zoolove by zooplus”. 10 % procent av försäljningspriset (exkl. moms) från varje köpt zoolove-produkt går till svenska djurskyddsorganisationer.

DjurskyddsrabattDjurskyddsrabatt

zooplus ger registrerade djurskyddsorganisationer och djurhem 10% rabatt på beställningar över 790 kronor. Skicka en elektronisk kopia av organisationens registreringsbevis/organisationsnummer och bli medlem!

Donera zoopoängDonera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning. Här donerar du!

Djurens dag donation

Vi stödjer just nu Sundsvalls djurhem

Sundsvalls djurhem
Om Sundsvalls djurhem:

Sundsvalls Djurhem är en ideell förening som startade 2006 och bedriver sin verksamhet främst genom jourhem men har även en liten byggnad inredd på en tomt med två små rum dit katter som behöver lite extra omsorg hamnar innan de är redo att åka ut på jour, den kallas Katterian och är en ovärderlig liten plats. 

Sundsvalls djurhem samarbetar med både polis och Länsstyrelsen, det innebär att dom tar emot utsatta djur som behöver komma ifrån den miljö de befinner sig i och få hjälp och trygghet. Organisationen tar även emot främst katter av privatpersoner som uppmärksammat ett djur i nöd, händer dock även ibland att det kommer in kaniner, fåglar och sköldpaddar, där alla smådjur är välkomna att få hjälp.

Innan de lämnar djurhemet för att åka till sin nya familj är de alla kastrerade, vaccinerade, avmaskade och id-märkta. 

Donera dina zoopoäng till Sundsvalls djurhem:

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng