Djurskydd

Djur-skydd

Våra älskade husdjurs hälsa och välbefinnande är kärnan i vår affärsidé. Vi anser att alla husdjur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr är detta inte alltid fallet. Många katter, hundar och mindre husdjur överges eller förlorar sina hem av andra orsaker varje år. Lyckligtvis finns det djurhem och välgörenhetsorganisationer som tar hand om djur i nöd.

Här på zooplus försöker vi alltid hitta vägar hur vi kan hjälpa mindre lyckligt lottade husdjur genom att stödja välgörenhetsorganisationer för deras ihärdiga arbete. Och ni, våra kunder, spelar en stor roll som stödjande funktion. Tillsammans kan vi förbättra livet för de räddade djuren!

zoolove by zooplus zoolove by zooplus

zooplus värnar om djurskydd. Det är också orsaken till att vi grundade märket ”zoolove by zooplus”. 10 % procent av försäljningspriset (exkl. moms) från varje köpt zoolove-produkt går till svenska djurskyddsorganisationer.

Djurskyddsrabatt Djurskyddsrabatt

zooplus ger registrerade djurskyddsorganisationer och djurhem 8 % rabatt på beställningar över 1000 kr. Skicka en elektronisk kopia av organisationens registreringsbevis/organisationsnummer och bli medlem!

Donera zoopoäng Donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning. Här donerar du!

Hemlösa Katter Kalmar

Hemlösa Katter Kalmar

Vi hjälper just nu Hemlösa Katter Kalmar ! 

Hemlösa Katter Kalmar är en ideell förening som främst hjälper hemlösa och oönskade katter till veterinärvård och hem. Organisationen har tillstånd för yrkesmässig verksamhet av större omfattning med sällskapsdjur (tidigare kallat §16-tillstånd) från Länsstyrelsen i Kalmar län för att bedriva stödhemsverksamhet och omplacera katter. HKK arbetar enligt no kill-policy, det innebär att inga katter avlivas, såvida de inte är så svårt sjuka eller skadade att det inte finns någon behandling som kan hjälpa dem till ett värdigt liv.

Hemlösa Katter Kalmar består av helt vanliga människor som arbetar ideellt på sin fritid för att hjälpa så många katter som möjligt till ett bättre liv.

Varje månad har HKK stora kostnader för veterinärvård, mediciner och annat som katterna behöver. För att klara alla omkostnader är HKK helt beroende av donationer, överlåtelse- och omplaceringsavgifter samt inkomsterna från de evenemang de deltar i.

Donera dina zooPoäng till Hemlösa Katter Kalmar