Djurskydd

Djur-skydd

Våra älskade husdjurs hälsa och välbefinnande är kärnan i vår affärsidé. Vi anser att alla husdjur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr är detta inte alltid fallet. Många katter, hundar och mindre husdjur överges eller förlorar sina hem av andra orsaker varje år. Lyckligtvis finns det djurhem och välgörenhetsorganisationer som tar hand om djur i nöd.

Här på zooplus försöker vi alltid hitta vägar hur vi kan hjälpa mindre lyckligt lottade husdjur genom att stödja välgörenhetsorganisationer för deras ihärdiga arbete. Och ni, våra kunder, spelar en stor roll som stödjande funktion. Tillsammans kan vi förbättra livet för de räddade djuren!

zoolove by zooplus zoolove by zooplus

zooplus värnar om djurskydd. Det är också orsaken till att vi grundade märket ”zoolove by zooplus”. 10 % procent av försäljningspriset (exkl. moms) från varje köpt zoolove-produkt går till svenska djurskyddsorganisationer.

DjurskyddsrabattDjurskyddsrabatt

zooplus ger registrerade djurskyddsorganisationer och djurhem 10% rabatt på beställningar över 790 kronor. Skicka en elektronisk kopia av organisationens registreringsbevis/organisationsnummer och bli medlem!

Donera zoopoängDonera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning. Här donerar du!

Vi stödjer just nu Malmö Djurskyddsförening

Malmö Djurskyddsförening
Om Malmö Djurskyddsförening:

Malmö Djurskyddsförening är en ideell förening med Skåne som verksamhetsområde. Dom bedriver aktivt djurskyddsarbete genom att agera i djurskyddsfrågor, svara på frågor och vägleda samt ha kontakt med sina medlemmar genom möten och studiebesök.

Malmö Djurskyddsförening förmedlar också djur, framförallt hundar och katter som har förlorat sina ägare eller som omhändertagits av myndighet. Utöver det medverkar dom genom att dela ut medel till projekt som stöder djur och djurskydd. Dom går även in och täcker veterinärkostnader för husdjur i vissa ömmande fall.

En del av deras arbete riktas till skolor samt barn och ungdomar, bland annat har dom en almanacka med nyttig djurinformation som ska väcka debatt om djurhållning och vårt förhållningssätt till djur.

Vi stödjer just nu Djurskyddet

Djurskyddet
10% av zoolove försäljningen går till Djurskyddet!

Djurskyddet Sverige är med sina drygt 11 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Dom är en rikstäckande organisation med 42 anslutna lokalföreningar. Organisationen har arbetat ideellt i över hundra år för att hjälpa djuren och stärka djurskyddet.

Djurskyddet arbetar långsiktigt genom att påverka lagar, regler och enskilda människor för att stärka djurens skydd. Utöver det räddar dom djur och gör praktisk och direkt skillnad genom att ge övergivna djur nya kärleksfulla hem – detta arbete bedrivs av lokala föreningar som driver djur- och jourhemsverksamhet.

Donera dina zoopoäng till Sundsvalls djurhem:

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng