Djurskydd

Djur-skydd

Våra älskade husdjurs hälsa och välbefinnande är kärnan i vår affärsidé. Vi anser att alla husdjur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr är detta inte alltid fallet. Många katter, hundar och mindre husdjur överges eller förlorar sina hem av andra orsaker varje år. Lyckligtvis finns det djurhem och välgörenhetsorganisationer som tar hand om djur i nöd.

Här på zooplus försöker vi alltid hitta vägar hur vi kan hjälpa mindre lyckligt lottade husdjur genom att stödja välgörenhetsorganisationer för deras ihärdiga arbete. Och ni, våra kunder, spelar en stor roll som stödjande funktion. Tillsammans kan vi förbättra livet för de räddade djuren!

DjurskyddsrabattDjurskyddsrabatt

zooplus ger registrerade djurskyddsorganisationer och djurhem 10% rabatt på beställningar över 790 kronor. Skicka en elektronisk kopia av organisationens registreringsbevis/organisationsnummer och bli medlem!

Läs mer
Donera zoopoängDonera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning. Här donerar du!

Läs mer

Vi stödjer just nu Fågelcentralen

Fågelcentralen
Donera dina zooPoäng och gör gott!

Fågelcentralen är idag en av Sveriges störstarehabiliteringsverksamhet för vilda fåglar. Det är en unik och ideell räddningsverksamhet med stora flygvoljärer för alla slags fågelarter.

Varje år skadas ett stort antal vilda fåglar. De skadas bland annat i trafiken, av köld och is, av oljeutsläpp och av att de flyger in i master, linor och byggnader. Det är inte ovanligt att skadade fåglar som skrivs in hos Fågelcentralen hör till Sveriges hotade fågelarter.

Hos fågelcentralens får fågeln den vård den behöver. Efter behandling och tillfrisknande får fågeln flyga ut i naturen igen. Fågelcentralen eftersträvar alltid att tiden hos dom blir så kort som möjlig för att undvika att fåglarna blir beroende av eller präglade på oss människor.

Verksamheten drivs i nära kontakt med veterinärer, djurvårdare och ornitologer. Målet är att återföra fåglarna till naturen Fågelcentralens mål är att alla djur ska släppas tillbaka till naturen så snart skadan är läkt.

Donera dina zoopoäng till välgörenhet

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng