Ge bort dina zooPoäng och bidra till något bra!

Donera dina zooPoäng

Minimal anstränging men stor påverkan

Glada och nöjda husdjur är viktigast för oss på zooplus. Vi tycker att alla djur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så. Många katter, hundar och andra husdjur överges eller behandlas illa. Som tur är finns det många djurhem och djurskyddsorganisationer som hjälper och tar hand om dessa djur i nöd.

Vi på zooplus letar ständigt nya sätt att kunna hjälpa husdjur som är mindre lyckliga. Våra kunder spelar också en viktig roll för att stödja djurskyddsorganisationer ännu mer. Genom att ge bort dina insamlade zooPoäng kan du som kund förbättra utsatta djurs framtid. De donerade zooPoängen omvändlas till en monetär donation och går direkt till den djurskyddsorganisationen zooplus stöder.

Vi vill tacka dig på uppdrag av många djurskyddsorganisatoner för ditt stöd.

Hjälp djuren - donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning.

Donera dina zoopoäng till Sundsvalls djurhem:

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng


* Viktigt: For att donera zooPoint behöver du lägga en order på minst 149kr. Premier kan inlösas via ditt zooplus-kundkonto. Mer information om vårt bonusprogram finner du här

Vi stödjer just nu Sundsvalls djurhem

Sundsvalls djurhem
Om Sundsvalls djurhem:

Sundsvalls Djurhem är en ideell förening som startade 2006 och bedriver sin verksamhet främst genom jourhem men har även en liten byggnad inredd på en tomt med två små rum dit katter som behöver lite extra omsorg hamnar innan de är redo att åka ut på jour, den kallas Katterian och är en ovärderlig liten plats. 

Sundsvalls djurhem samarbetar med både polis och Länsstyrelsen, det innebär att dom tar emot utsatta djur som behöver komma ifrån den miljö de befinner sig i och få hjälp och trygghet. Organisationen tar även emot främst katter av privatpersoner som uppmärksammat ett djur i nöd, händer dock även ibland att det kommer in kaniner, fåglar och sköldpaddar, där alla smådjur är välkomna att få hjälp.

Innan de lämnar djurhemet för att åka till sin nya familj är de alla kastrerade, vaccinerade, avmaskade och id-märkta. 

Känner du till en djurskyddsförening som behöver stöd?

zoopolus lyssnar på dig och dina tankar angående vilka föreningar som du anser behöver extra stöd i form av donationer. Vi letar löpande efter djurskyddsorganisationer vars projekt vi kan stödja. Skicka ett meddelande till oss via Facebook där du berättar vilken hjälporganisation du vill stödja med våra donationer. Vi och djur ser fram emot ditt tips!

Är du en del av en djurskyddsorganisation eller ett djurhem? Du kan läsa mer om zooplus djurskyddsprogram här

Våra tidigare donationer

  • Donationer 2023

  • Donationer 2022

  • Donationer 2021

Vårt kvalitetslöfte

Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

"Tidigare pris" = Det lägsta priset på produkten under de senaste 30 dagarna

Betalningsmetoder

Leverans

  • Postnord

Säkerhet

Följ zooplus

  • App Store
  • Google Play