Ge bort dina zooPoäng och bidra till något bra!

Donera dina zooPoäng

Minimal anstränging men stor påverkan

Glada och nöjda husdjur är viktigast för oss på zooplus. Vi tycker att alla djur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så. Många katter, hundar och andra husdjur överges eller behandlas illa. Som tur är finns det många djurhem och djurskyddsorganisationer som hjälper och tar hand om dessa djur i nöd.

Vi på zooplus letar ständigt nya sätt att kunna hjälpa husdjur som är mindre lyckliga. Våra kunder spelar också en viktig roll för att stödja djurskyddsorganisationer ännu mer. Genom att ge bort dina insamlade zooPoäng kan du som kund förbättra utsatta djurs framtid. De donerade zooPoängen omvändlas till en monetär donation och går direkt till den djurskyddsorganisationen zooplus stöder.

Vi vill tacka dig på uppdrag av många djurskyddsorganisatoner för ditt stöd.

Hjälp djuren - donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning.

Donera dina zoopoäng till välgörenhet

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng


* Viktigt: For att donera zooPoint behöver du lägga en order på minst 149kr. Premier kan inlösas via ditt zooplus-kundkonto. Mer information om vårt bonusprogram finner du här

Vi stödjer just nu ADA-hundar – En andra chans

ADA Hundar - En andra chans
Om ADA-hundar – En andra chans

Föreningens namn är ADA-hundar – En andra chans.

Vi är en liten ideell förening med stor ansvarskänsla och många års erfarenhet av omplaceringsverksamhet. ADA samarbetar med ett fåtal spanska hundhem som delar våra värderingar, som inte avlivar friska hundar, som har en god och öppen dialog med oss och genomför de blodprov vi kräver för att hunden ska friskförklaras på alla plan inför resan till Sverige.

Vårt honnörsord är kvalitet, inte kvantitet. Föreningens syfte är att på olika sätt värna om hemlösa hundar, främst i Spanien. Det innebär att i samarbete med hundhemmen förmedla hundar för adoption till familjer i Sverige, men också att informera om det hårda liv de utstötta hundarna ofta får utstå samt att genom insamlingar och donationer stötta hundhemmen med ekonomiska bidrag. Hundarnas välmående är av högsta betydelse för oss och vi tror att en lyckad matchning, rätt hund i rätt hem, är bästa sättet att säkerställa detta.

Känner du till en djurskyddsförening som behöver stöd?

zoopolus lyssnar på dig och dina tankar angående vilka föreningar som du anser behöver extra stöd i form av donationer. Vi letar löpande efter djurskyddsorganisationer vars projekt vi kan stödja. Skicka ett meddelande till oss via Facebook där du berättar vilken hjälporganisation du vill stödja med våra donationer. Vi och djur ser fram emot ditt tips!

Är du en del av en djurskyddsorganisation eller ett djurhem? Du kan läsa mer om zooplus djurskyddsprogram här

Våra tidigare donationer

Donationer 2023

Jan - Juni 2023 - Sundsvall Djurhem -  51,921 kr 

Donationer 2022

November - December - Svekatt.se - 

Augusti - October - Black Dog Foundation - 23.616 kr

Maj - Juli - Hundar utan hem - 24 875 kr

January- Maj - Växjö hemlösa katter - 42.488 kr

Donationer 2021

Jul-Sep - Djurens vänner - 21667,48 kr

Oct-Dec - Hemlösa katter i kalmar - 36139,42 kr

Vårt kvalitetslöfte

Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker