Ge bort dina zooPoäng och bidra till något bra!

Donera dina zooPoäng

Minimal anstränging men stor påverkan

Glada och nöjda husdjur är viktigast för oss på zooplus. Vi tycker att alla djur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så. Många katter, hundar och andra husdjur överges eller behandlas illa. Som tur är finns det många djurhem och djurskyddsorganisationer som hjälper och tar hand om dessa djur i nöd.

Vi på zooplus letar ständigt nya sätt att kunna hjälpa husdjur som är mindre lyckliga. Våra kunder spelar också en viktig roll för att stödja djurskyddsorganisationer ännu mer. Genom att ge bort dina insamlade zooPoäng kan du som kund förbättra utsatta djurs framtid. De donerade zooPoängen omvändlas till en monetär donation och går direkt till den djurskyddsorganisationen zooplus stöder.

Vi vill tacka dig på uppdrag av många djurskyddsorganisatoner för ditt stöd.


Hjälp djuren - donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning.

* Viktigt: For att donera zooPoint behöver du lägga en order på minst 149kr. Premier kan inlösas via ditt zooplus-kundkonto. Mer information om vårt bonusprogram finner du här

Mellan Maj-Juli 2022 går din donation till Hundar utan hem

hundar utan hem

Vi hjälper organisationen Hundar Utan Hem! 

Hundar Utan Hem arbetar för att rädda och omplacera hundar från Irland, Polen, på Kanarieöarna och inom Sverige och omplacerar drygt 1 000 hundar årligen.

De flesta av hundarna som räddas kommer från Irland där tusentals hundar avlivas varje år. Flertalet av dem hade kunnat få ett långt och lyckligt liv i ett nytt hem om det fått en andra chans – för några av dem finns vi. 

Läs mer om hur det är på Irland under situationen på Irland. Behovet att omplacera sin hund ökar även i Sverige och anledningarna till omplaceringen är många. Allt från ändrade familjeförhållanden till omhändertagande av vanvårdade hundar. Organisationen Hundar utan hem hjälper ungefär 150 svenska hundar att hitta nytt hem varje år.

Hundar Utan Hem är politiskt och religiöst obundna. Hundar Utan Hem är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa alla hundar. Det är månadsgivare, medlemmar och sponsorer som gör det möjligt för oss att rädda och hjälpa utsatta hundar.

Känner du till en djurskyddsförening som behöver stöd?

zoopolus lyssnar på dig och dina tankar angående vilka föreningar som du anser behöver extra stöd i form av donationer. Vi letar löpande efter djurskyddsorganisationer vars projekt vi kan stödja. Skicka ett meddelande till oss via Facebook där du berättar vilken hjälporganisation du vill stödja med våra donationer. Vi och djur ser fram emot ditt tips!

Är du en del av en djurskyddsorganisation eller ett djurhem? Du kan läsa mer om zooplus djurskyddsprogram här


Våra tidigare donationer

  • Donationer 2022

    Jan - Maj - Växjö hemlösa katter 

Vårt kvalitetslöfte
Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker