Ge bort dina zooPoäng och bidra till något bra!

Donera dina zooPoäng

Minimal anstränging men stor påverkan

Glada och nöjda husdjur är viktigast för oss på zooplus. Vi tycker att alla djur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så. Många katter, hundar och andra husdjur överges eller behandlas illa. Som tur är finns det många djurhem och djurskyddsorganisationer som hjälper och tar hand om dessa djur i nöd.

Vi på zooplus letar ständigt nya sätt att kunna hjälpa husdjur som är mindre lyckliga. Våra kunder spelar också en viktig roll för att stödja djurskyddsorganisationer ännu mer. Genom att ge bort dina insamlade zooPoäng kan du som kund förbättra utsatta djurs framtid. De donerade zooPoängen omvändlas till en monetär donation och går direkt till den djurskyddsorganisationen zooplus stöder.

Vi vill tacka dig på uppdrag av många djurskyddsorganisatoner för ditt stöd.

Hjälp djuren - donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning.

Donera dina zoopoäng till Sundsvalls djurhem:

25 poäng
50 poäng
100 poäng
250 poäng
500 poäng


* Viktigt: For att donera zooPoint behöver du lägga en order på minst 149kr. Premier kan inlösas via ditt zooplus-kundkonto. Mer information om vårt bonusprogram finner du här

Vi stödjer just nu Malmö Djurskyddsförening

Malmö Djurskyddsförening
Om Malmö Djurskyddsförening:

Malmö Djurskyddsförening är en ideell förening med Skåne som verksamhetsområde. Dom bedriver aktivt djurskyddsarbete genom att agera i djurskyddsfrågor, svara på frågor och vägleda samt ha kontakt med sina medlemmar genom möten och studiebesök.

Malmö Djurskyddsförening förmedlar också djur, framförallt hundar och katter som har förlorat sina ägare eller som omhändertagits av myndighet. Utöver det medverkar dom genom att dela ut medel till projekt som stöder djur och djurskydd. Dom går även in och täcker veterinärkostnader för husdjur i vissa ömmande fall.

En del av deras arbete riktas till skolor samt barn och ungdomar, bland annat har dom en almanacka med nyttig djurinformation som ska väcka debatt om djurhållning och vårt förhållningssätt till djur.

Känner du till en djurskyddsförening som behöver stöd?

zoopolus lyssnar på dig och dina tankar angående vilka föreningar som du anser behöver extra stöd i form av donationer. Vi letar löpande efter djurskyddsorganisationer vars projekt vi kan stödja. Skicka ett meddelande till oss via Facebook där du berättar vilken hjälporganisation du vill stödja med våra donationer. Vi och djur ser fram emot ditt tips!

Är du en del av en djurskyddsorganisation eller ett djurhem? Du kan läsa mer om zooplus djurskyddsprogram här

Våra tidigare donationer

 • Donationer 2023

  Jan - Juni 2023 - Sundsvall Djurhem -  51,921 kr 

 • Donationer 2022

  November - December - Svekatt.se - 

  Augusti - October - Black Dog Foundation - 23.616 kr

  Maj - Juli - Hundar utan hem - 24 875 kr

  January- Maj - Växjö hemlösa katter - 42.488 kr

 • Donationer 2021

  Jul-Sep - Djurens vänner - 21667,48 kr

  Oct-Dec - Hemlösa katter i kalmar - 36139,42 kr

Vårt kvalitetslöfte

Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker