Ge bort dina zooPoäng och bidra till något bra!

Donera dina zooPoäng

Minimal anstränging men stor påverkan

Glada och nöjda husdjur är viktigast för oss på zooplus. Vi tycker att alla djur förtjänar omsorg, tillgivenhet och en kärleksfull familj. Tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så. Många katter, hundar och andra husdjur överges eller behandlas illa. Som tur är finns det många djurhem och djurskyddsorganisationer som hjälper och tar hand om dessa djur i nöd.

Vi på zooplus letar ständigt nya sätt att kunna hjälpa husdjur som är mindre lyckliga. Våra kunder spelar också en viktig roll för att stödja djurskyddsorganisationer ännu mer. Genom att ge bort dina insamlade zooPoäng kan du som kund förbättra utsatta djurs framtid. De donerade zooPoängen omvändlas till en monetär donation och går direkt till den djurskyddsorganisationen zooplus stöder.

Vi vill tacka dig på uppdrag av många djurskyddsorganisatoner för ditt stöd.


Hjälp djuren - donera dina zooPoäng

Stöd djur i nöd genom att donera dina zooPoäng. Du kan välja själv vilken donation som passa dig bäst. Kom ihåg att varje donation är viktigt. Du kan välja mellan 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoäng, lägg bara till antalet poäng i din varukorg och slutför din beställning.

Donera dina zoopoäng till Black Dog foundation:


* Viktigt: For att donera zooPoint behöver du lägga en order på minst 149kr. Premier kan inlösas via ditt zooplus-kundkonto. Mer information om vårt bonusprogram finner du här

Donera dina zooPoäng

Svekatt
Vi stödjer just nu svekatt & vilse

Svensk Kattskyddsförbundet Svekatt är ett rikstäckande förbund som organiserar katthjälpsorganistioner som alla delar samma värderingar och arbetar enligt NoKill metoden.


Det innebär att vi står upp för alla katters rätt till ett gott liv och inte avlivar friska katter för att de råkar vara skygga eller har hälsoproblem så länge veterinären bedömer att katten kan lev ett gott liv efter behandling.

Svekatts uppgift är att höja kattens rättsliga och sociala status genom påverkansarbete gentemot allmänheten, myndigheter och lagstiftaren. Svekatt ska även verka för att höja kvalitén på ideellt katthjälpsarbete.

Svekatt driver Vilse som är en nationell databas för bortsprungna och upphittade katter.

Donera dina zooPoäng

Vilse.nu

Om Vilse.nu: 

Vilse är en nationell sökdatabas för bortsprungna och upphittade katter. Att annonsera på Vilse är kostnadsfritt och allt arbete med att driva sajten sker ideellt på volontärbasis. 

Varje år läggs det in runt 10 000 bortsprungna och upphittade katter. Högtryck är under maj-september och i år har det kommit in runt 6000 annonser. Sedan starten har Vilse hjälpt tusentals katter och lyckliga ägare att hitta hem igen

Känner du till en djurskyddsförening som behöver stöd?

zoopolus lyssnar på dig och dina tankar angående vilka föreningar som du anser behöver extra stöd i form av donationer. Vi letar löpande efter djurskyddsorganisationer vars projekt vi kan stödja. Skicka ett meddelande till oss via Facebook där du berättar vilken hjälporganisation du vill stödja med våra donationer. Vi och djur ser fram emot ditt tips!

Är du en del av en djurskyddsorganisation eller ett djurhem? Du kan läsa mer om zooplus djurskyddsprogram här


Våra tidigare donationer

 • Donationer 2022

  November - December - Svekatt.se 

  Augusti - October - Black Dog Foundation -

  Maj - Juli - Hundar utan hem -  24 875,89 SEK

  January- Maj - Växjö hemlösa katter - 42.488.15 SEK

Vårt kvalitetslöfte
Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

333zooPoäng
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Välj husdjur

Betalningsmetoder

Leverans

 • Postnord

Säkerhet

Följ zooplus

 • App Store
 • Google Play