Imprint

Om företaget

zooplus SE
Sonnenstraße 15
80331 München
Tyskland

Tfn (kundtjänst).: 0046-2012-7636 (måndag till fredag 8.00–18.00).

E-post: service@zooplus.se

Huvudkontor: München
Handelsregister: München tingsrätt, HRB 273759
USt-Id-Nr (tyskt momsregistreringsnummer): DE200164421

Momsregistreringsnummer: SE502070442401

Bankuppgifter:
zooplus SE
Nordea
Bankgiro (BG): 880-9642
IBAN: SE8095000099601800847707
BIC: NDEASESS

Företagsledning

Geoffroy Lefebvre
Steffen Schüller
Ordförande i förvaltningsrådet: Stefan Götz

Varuleverans och returer

zooplus SE
Dirks Consumer Logistics GmbH
Newtona 5,
66-600 Krosno Odrzańskie
Polen


zooplus SE
c/o Rhenus AG u. Co. KG
Marktal 3
99880 Hoerselgau
Tyskland

Redaktionellt innehåll

zooplus SE
Online-redaktion
80331 München
Tyskland

E-post: Vänligen använd vårt kontaktformulär

Redaktionen tar inte ansvar för spontant inskickade foton, bilder eller texter. Vi ber dig att ha förståelse för att vi inte skickar tillbaka denna typ av material.

Personer som skickar foton, texter och annat material till oss måste vara införstådda med att redaktionen har rätt att redigera insänt material. När du skickar foton, texter eller liknande ger du zooplus SE rätten att offentliggöra dessa (även utan namnändringar) både online och i tryckta publikationer. Insändaren är införstådd med att en publicering av tredje part inte strider mot lagen.

zooplus tar inte ansvar för eventuell publicering av material från tredje part.

Goda råd och åsikter beaktas noggrant och prövas av zooplus innan de kommer online. zooplus SE kan emellertid inte garantera att alla formuleringar överrenstämmer med redaktionens och utgivarens mening. zooplus AG och deras peronal kan inte hållas ansvariga för person- och sakskador.

På zooplus.se kan det finnas länkar till andra hemsidor. Vi ansvarar inte för innehåll på dessa. Det är utanför vår kontroll.

Copyright

"zooplus" är ett registrerat varumärke.

Allt innehåll är upphovsrättsskyddat. För att få använda bilder, texter eller delar av vårt material online eller i skriftliga publikationer behöver du godkännande ifrån zooplus SE.

Allt innehåll är avsett för personlig information. Kommersiellt- eller ickekomersiellt bruk, särskilt lagring i databaser, publicering, återskapande eller annan komersiell användning är förbjuden utan tillstånd ifrån zooplus SE. Utlämnande av delar av material och bearbetat material till tredje part är förbjudet. Den angivna upphovsrättsinnehavaren är ansvarig för innehållet. Användning av varumärken och produktnamn, särskilt för produktbeskrivningar inom samma marknadsområde sker endast efter godkännande av upphovsrättsinnehavaren. Användning av automatiska program (sökmaskiner, robots och crawlers) för kontroll av produkter eller för prisjämförelse måste godkännas. Likaså måste deep linking till innehåll och produkter samt visningar av zooplus-innehåll på webbplatser godkännas.

zooplus försäljning av ekologiska foderprodukter är kontrollerad och certifierad genom:
Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH
Bahnhofstrasse 9,
D-76137 Karlsruhe

DE-Öko-007

Online-tvistlösning

Europeiska kommissionen tillhandahåller en webbplats (ODR-plattform) för online-tvistlösning (ADR) mellan företag och konsumenter. ODR-plattformen kan nås under följande länk: //ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi är inte förpliktigade och inte villiga att delta i en alternativ tvistlösningsprocedur.