Imprint

Om företaget

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München
Tyskland

Tfn (kundtjänst).: 0046-812-411-673 (måndag till fredag 8.00–18.00).

E-post: service@zooplus.se

Huvudkontor: München4
Handelsregister: München tingsrätt, HRB 125080
USt-Id-Nr (tyskt momsregistreringsnummer): DE200164421

Momsregistreringsnummer: SE502070442401

Bankuppgifter:
zooplus AG
Nordea
Bankgiro (BG): 880-9642
IBAN: SE8095000099601800847707
BIC: NDEASESS


Företagsledning

Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter
Ordförande i förvaltningsrådet: Karl-Heinz Holland

Varuleverans och returer

zooplus AG
c/o Rhenus AG u. Co. KG
Marktal 3
99880 Hoerselgau
Tyskland

Redaktionellt innehåll

zooplus AG
Online-redaktion
80331 München
Tyskland

E-post: Vänligen använd vårt kontaktformulär

Redaktionen tar inte ansvar för spontant inskickade foton, bilder eller texter. Vi ber dig att ha förståelse för att vi inte skickar tillbaka denna typ av material.

Personer som skickar foton, texter och annat material till oss måste vara införstådda med att redaktionen har rätt att redigera insänt material. När du skickar foton, texter eller liknande ger du zooplus AG rätten att offentliggöra dessa (även utan namnändringar) både online och i tryckta publikationer. Insändaren är införstådd med att en publicering av tredje part inte strider mot lagen.

zooplus tar inte ansvar för eventuell publicering av material från tredje part.

Goda råd och åsikter beaktas noggrant och prövas av zooplus innan de kommer online. zooplus AG kan emellertid inte garantera att alla formuleringar överrenstämmer med redaktionens och utgivarens mening. zooplus AG och deras peronal kan inte hållas ansvariga för person- och sakskador.

På zooplus.se kan det finnas länkar till andra hemsidor. Vi ansvarar inte för innehåll på dessa. Det är utanför vår kontroll.

Copyright

"zooplus" är ett registrerat varumärke.

Allt innehåll är upphovsrättsskyddat. För att få använda bilder, texter eller delar av vårt material online eller i skriftliga publikationer behöver du godkännande ifrån zooplus AG.

Allt innehåll är avsett för personlig information. Kommersiellt- eller ickekomersiellt bruk, särskilt lagring i databaser, publicering, återskapande eller annan komersiell användning är förbjuden utan tillstånd ifrån zooplus AG. Utlämnande av delar av material och bearbetat material till tredje part är förbjudet. Den angivna upphovsrättsinnehavaren är ansvarig för innehållet. Användning av varumärken och produktnamn, särskilt för produktbeskrivningar inom samma marknadsområde sker endast efter godkännande av upphovsrättsinnehavaren. Användning av automatiska program (sökmaskiner, robots och crawlers) för kontroll av produkter eller för prisjämförelse måste godkännas. Likaså måste deep linking till innehåll och produkter samt visningar av zooplus-innehåll på webbplatser godkännas.

zooplus försäljning av ekologiska foderprodukter är kontrollerad och certifierad genom: Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH Bahnhofstrasse 9, D-76137 Karlsruhe

DE-Öko-007

Online-tvistlösning

Europeiska kommissionen tillhandahåller en webbplats (ODR-plattform) för online-tvistlösning (ADR) mellan företag och konsumenter. ODR-plattformen kan nås under följande länk: //ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi är inte förpliktigade och inte villiga att delta i en alternativ tvistlösningsprocedur.