Säker handel

Vi på zooplus vet hur viktigt det är att skydda våra kunder. Ända sedan företaget grundades för över 10 år sedan har vi använt oss av den bästa tillgängliga säkerhetstekniken, för att skydda dig som kund.

✔️Säker betalning med 256-bit SSL kryptering

Vår programvara använder 256-bit SSL kryptering (Secure Sockets Layer protocol) som standard vilket gör att känslig data krypteras när transaktioner genomförs på nätet. Dina personuppgifter som namn, adress, bank- och kreditkortsnummer skyddas optimalt mot manipulation och missbruk. Bara du och zooplus kan läsa informationen

✔️Trygg kortbetalning med 3D secure

Vi använder oss av säkerhetstjänsten 3D Secure för att minska risken för kortbedrägeri. Tjänsten kallas även verified by Visa och MasterCard SecureCode. Utöver dina kortuppgifter anger du ditt lösenord för att bekräfta ditt köp och intyga att du är den rättmätiga kortinnehavaren. 3D Secure gör att du som kund kan känna dig trygg när du handlar med kort hos oss.

✔️Skyddad information (delas aldrig med tredje part)

Vi lämnar aldrig dina uppgifter till andra företag eller annonsörer. Din information används endast för att bearbeta din beställning. Även när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer du att få ett e-postmeddelande att verifiera så att vi vet att du verkligen vill ha vårt nyhetsbrev.

 ✔️Erfarenhet du kan lita på

zooplus har gjort husdjur och deras ägare nöjda och glada i mer än 10 år. Sedan zooplus grundades 1999 har vi skickat över 12 miljoner paket till kunder över hela Europa. Vi önskar endast det bästa för våra kunder vilket för oss är säker och enkel onlineshopping.

Om du har problem med en beställnig i shoppen är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst via vårt kontaktformulär (vi svarar normalt inom 2 arbetsdagar).

Du kan läsa mer om säkerhet och sekretesspolicy under dataskydd.