Royal Canin Kitten Nutrition Program

Grattis till din nya kattunge!

Som ny kattungeägare behöver du ta många nya beslut som påverkar din kattunge. Royal Canins foder för kattungar innehåller näring som bidrar till att kattungen får en hälsosam start på ett nytt liv.

Välj ålder

newborn

babycat

1 - 4 months

1 - 4 månader

4-6 months

4 - 6 månader

after sterilisation

efter sterilisering

young adults

unga vuxna

Products for adult cats

vuxna katter

KATTUNGARS UTVECKLINGSSTADIER

Förståelsen för din kattunges otroliga utveckling – från födsel till vuxen katt – är en förutsättning för att säkerställa att kattungen får rätt näring under varje steg av utvecklingskurvan.

Kitten Growth Phases

Fas 1

En tid när fett som DHA (Omega 3) behövs. Efter 3 månader har hjärnan nått sin fulla storlek. 

Fas 2

Tiden mellan 3 och 12 veckor är en kritisk period. När kattungen är 3-4 månader väger den ungefär 40% av förväntad vikt som vuxen katt.

Fas 3

En period när lättsmälta näringsämnen tas upp lättare. Tillväxten avtar gradvis och skelettet blir starkare och musklerna utvecklas.

Fas 4

Kattungar tendarer att få större apitit efter att de kastrerats, samtidigt som energibehovet kan minska med mer än 30%. Stängningen av växplattan indikerar att din kattunge har färdigutvecklats till en vuxen katt. 

Välj foder efter ras

KATTENS UTVECKLINGSFASER

Hitta skräddarsydda foder baserat på din kattunges ålder och storlek. Ge din kattunge anpassat foder fram till dess den når vuxen ålder.

Perfect product for each stage
Royal Canin Kitten Mixed Feed

Royal Canin kattungeprogram

Tiden med kattunge är en fantastisk period när du får se din lilla nya familjemedlem växa, lära sig nya saker och utvecklas. Därför har ROYAL CANIN tagit fram ett stegbaserat Kattungeprogram för att tillgodose kattungens alla behov, samt bidra till att skapa förutsättningar för ett hälsosamt liv. 

ANPASSADE FODERBITAR FÖR KATTUNGARS SMÅ KÄKAR

Tailor-made kibble for small mouths

Foderbitarna är näringsrika och i en storlek som är enkel att tugga. Texturen stödjer munhygienen genom att ha en mekanisk bortningseffekt på tänderna. Våtfoder stödjer en hälsosam vikt och bidrar till din kattunges vätskeintag, vilket stödjer hälsosamma urinvägar.