Seniorfoder för äldre hundar

Royal Canin Senior Hund

Alla hundar har inte samma förväntade livslängd - den beror på genetik, livsstil, ras och storlek. Därför behöver de olika utformade foder som kan möta deras individuella behov. Eftersom åldringsprocessen varierar måste varje hund betraktas som senior vid olika tidpunkter, beroende på deras storlek.

Välj din hunds vikt

< 10 kg

< 10 kg

11 - 25 kg

11 - 25 kg

26+ kg

26+ kg

Für alle Größen

För alla storlekar

Snacks

Snacks

Seniorfoder för äldre, små hundar (< 10 kg):

Små hundar

Små hundar (under 10 kg) har en genomsnittlig livslängd på cirka 12 år. Specialfoder för dessa seniorhundar är utformade för att möta deras individuella näringsbehov och främja hjärtats hälsa och det allmänna välbefinnandet. Vi satsar på passande produkter för ett långt, lyckligt och hälsosamt liv för din lilla följeslagare.

Seniorfoder för äldre, medelstora hundar (11 - 25 kg):

Dog Senior Navi Medium 1000x640 INT

Den förväntade livslängden hos medelstora hundar ligger någonstans mellan deras mindre och större kumpaners livslängder. Även de behöver ett speciellt utvalt seniorfoder. Denna mat, skräddarsydd för deras behov, förser dem med exakt anpassade näringsämnen för att stödja deras speciella, åldersrelaterade känsligheter. Allt för att din lojala följeslagare ska tillgodoses med de högkvalitativa näringsämnen den behöver under sina gyllene år.

Seniorfoder för äldre, stora hundar (26+ kg):

Seniorfoder för äldre, stora hundar (26+ kg)

Större hundar över 26 kilo har en kortare livslängd på cirka sju till åtta år, och åldrandet börjar tidigare än hos mindre hundraser. De drabbas även av speciella, åldersrelaterade känsligheter. En diet anpassad för stora, äldre hundar är utformad för att möta dessa problem, med en balanserad kombination av näringsämnen som främjar ett naturligt åldrande.

Seniorfoder för hundar i alla storlekar:

Seniorfoder för hundar i alla storlekar

Här hittar du seniorfoder som passar alla hundstorlekar från runt fem års ålder. Speciellt formulerade seniorfoder för hundar innehåller en balanserad blandning av näringsämnen som stödjer ett värdigt åldrande och en optimal hälsa för hundar av alla storlekar.

Extra mjuka snacks för gråhåriga hundnosar:

Åldas naturligt, njut av ett gott mellanmål