Är din hund eller katt överviktig?

Hundar och katter är benägna att bli överviktiga. Det kan finnas flera orsaker till och konsekvenser av detta hälsotillstånd. Ta en titt på följande sidor om du tror att ditt husdjur kan vara lite överviktigt och vill veta hur du kan hjälpa ditt husdjur att bli av med de extra kilona.

Tips för att hantera och förebygga fetma:

Concept for Life hundConcept for Life Veterinary DietViktkontroll

Effektiv viktkontroll för din älskling. Concept for Life Veterinary Diet Weight Control är ett specialutvecklat högpremiumdiet helfoder för vuxna katter som är optimalt anpassat till din hund näringsbehov om den är överviktig och har diabetes.

Handla här
Royal CaninRoyal Canin Light Weight Care kattfoderUpp till 15% rabatt

Royal Canin Light Weight Care kan stödja din katts viktkontroll med en speciell formel.Det höga protein- och låga fettinnehållet kan också hjälpa katten att minska vikten samtidigt som muskelmassan bibehålls.

Se erbjudandet
TillbehörTillbehörUpp till 15% rabatt

Upptäck snygga och praktiska tillbehör från våra populära varumärken TIAKI, Modern Living, Nomad Tales och Natural Paradise. Just nu får ni upp till 15% rabatt på utvalda produkter.

Upptäck här
Concept for LifeConcept for Life Veterinary DietViktkontroll

Effektiv viktkontroll för din älskling. Concept for Life Veterinary Diet Weight Control är ett specialutvecklat högpremiumdiet helfoder för vuxna katter som är optimalt anpassat till din katts näringsbehov om den är överviktig och har diabetes.

Upptäck produkterna