Med vår banbrytande nyhet tar ditt husdjur över chefsposten hemma!

Världen vore en bättre plats om djuren kunde handla själva

Pote godkendt!

Du älskar ditt husdjur, eller hur? Varför låter du då inte hen köpa det hen verkligen vill ha? Att alltid vara beroende av att någon köper rätt leksak eller foder är nog väldigt frustrerande.

Vi har lösningen: en revolutionär enhet - den första knappen som husdjur själva kan lägga sina beställningar med... snart (se mer i våra videor!)

Hittills har våra husdjur testat en första version av den här enheten ... Ja ok, låt oss vara ärliga – den är inte äkta och fungerar inte.

Men oroa dig inte, våra zooplus-djur har noggrant valt ut en rad produkter som de själva skulle beställa om de kunde. Och vi vet att dina pälsklingar också kommer att älska dem!

Och nu till våra "paw approved"-produkter - du får 10 % rabatt från 13.09 - 30.09 med koden: PAW10SE

Lär känna tre av våra zooplus-testare

Molly, Chief Toy Officer🐱 MollyChief Toy Officer

Jag är liten men enveten - lycka till med att försöka trötta ut mig! Det är därför jag älskar att testa alla roliga leksaker som zooplus har att erbjuda.

Bella Professional Cuddler🐶 EmmyProfessional Cuddler

Jag är lätt att tillfredsställa när det gäller klappar, men kräsen när det gäller min favoritmat! Jag har hög standard när det kommer till mat. Sniff sniff* vänta, är det lukten av färsk kyckling jag känner? Kommer strax tillbaka! 

Mr. Fluff Lead Foodie🐱 Mr. FluffLead Foodie

Jag vet mitt värde och kliver bara upp för de godaste måltiderna. Jag rynkar på näsan när min matte tvingar mig att äta ny mat - så du ska veta att om jag gillar något är det riktigt bra.

Rekommenderas av våra experter

Mochi KattbäddMochi Kattbädd🐾Paw-approved

Zzzzzz... dröm sött - detta mysiga krypin kan nog kallas fulländat. En tupplur kan aldrig bli härligare än i den perfekt runda och fluffiga plyschbädden - ett underbart bo för din kisse!

Mochi Kattbädd
Cosma SnackiesCosma Snackies🐾Paw-approved

Det är dags för ett mellanmål! Och vi har precis det din katt vill ha – gjorda av utsökt, ren kyckling, tonfisk, lax eller vit fisk.

Cosma Snackies
Funny Butterfly kattleksak Funny Butterfly kattleksak🐾Paw-approved

Är det en fågel, ett flygplan – vad är det som svischar förbi? Det är en glänsande fjäril! Det blir aldrig tråkigt med vår fjärilsleksak för den stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt och uppmuntrar den att jaga och försöka fånga den - om och om igen!

Funny Butterfly Kattleksak
Natural Paradise Magnolia XL klösträdNatural Paradise Magnolia XL klösträd🐾Paw-approved

Pssst! Se hit ett ögonblick! Ett enormt klösträd med supermjuka kuddar! Trädet är såå stort – här är det ett nöje att vässa klorna, hoppa och klättra runt eller varför inte ta en trivsam tupplur.

Natural Paradise Magnolia XL klösträd
Feringa Classic Meat Menu portionspåsarFeringa Classic Meat Menu portionspåsar🐾Paw-approved

Det sägs att alla goda ting kommer i små förpackningar, eller hur? Det stämmer i alla fall när de är fyllda med så läcker mat! Spannmålsfria och glutenfria delikatesser med nötkött, lax, kalkon, anka, kanin och kalvkött. Smaskigt!

Feringa Classic Meat
Gourmet RevelationsGourmet Revelations🐾Paw-approved

En utsökt måltid för lurviga foodies. Med högkvalitativa ingredienser och utan konstgjorda färger eller konserveringsmedel.

Gourmet Revelations

Du kanske också är intresserad av dessa erbjudanden

Hill's Science Plan Adult Hill's Science Plan Adult Chicken🐾 Paw-approved
Läcker kyckling och massor av näringsämnen - välsmakande ingredienser av hög kvalitet och omega-3 fettsyror för en frisk hud, glänsande päls och slanka muskler.
Hill's Science Plan Adult Kyckling
Animonda GranCarno Animonda GranCarno🐾 Paw-approved

Detta våtfoder för hundar har inte bara övertygande smaker! Med färska ingredienser som kyckling, spenat och hallon kommer din hund inte att kunna hålla tassarna borta från det.

Animonda GranCarno
Pedigree DentastixPedigree Dentastix🐾 Paw-approved

Säg adjö till dålig andedräkt! Med denna fräscha kombination av eukalyptus och extrakt ur grönt te blir bakterier som orsakar dålig andedräkt ett minne blott. Det hälsosamma tuggodiset kommer att få din hund att le brett!

Pedigree Dentastix
8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks🐾 Paw-approved

Vilken omväxling - ett utsökt mellanmål som också rengör tänderna? Dessa Dental Sticks med god kyckling och mineraler säkerställer strålande rena tänder.

8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks
Wolf of Wilderness Adult Wolf of Wilderness Adult - Mix🐾 Paw-approved

Vårt goda och balanserade torrfoder, inspirerat av vargens naturliga kost i det vilda, med kött, vilda bär och vilda örter! Dessutom är det spannmålsfritt, innehåller minst 40 % färskt kött och animaliska proteiner av hög kvalitet - det gör dessa måltider till högtidsstunder.

Wolf of Wilderness Adult - Mixpaket
Flocke hundssäng Flocke hundssäng 🐾 Paw-approved

Din hund har nog aldrig legat i en bekvämare säng. Den fantastiskt mjuka vadderingen är så mysig att din pälskling somnar omedelbart.

Flocke hundssäng