Specialvård för superhjältar

Ditt husdjur är en vardagshjälte - Specialfoder för hjältens alla behov

Trots olika åkommor är ditt husdjur en riktig hjälte varje dag. Inget klagomål, inga dåliga dagar bara ren och skär glädje & verklig styrka... allt detta tack vare en välbalanserad och sammansatt kost med bästa varumärkena.

Det är möjligt att ge ditt husdjur den bästa behandlingen till ett bra pris! 

Nu är ett perfekt tillfälle att testa veterinärfoder!

SPARA 10% med koden: BRANDS10

på utvalda Smilla Veterinary Diet, Rocco Diet Care och Concept for Life Veterinary Diet produkter.*


Kupongkoden gället till och med 01.03.2023. Endast en kupongkod kan lösas in per beställning.

Upptäck våra populäraste veterinary foder

Concept for Life veterinary kat
Concept for life veterinary hund
Smilla veterinary
Rocco diet care

Det finns många populära dietfoder

Commission regulation

Hur vet jag om jag kan lita på dem?

EU-lagstiftningen ställer höga krav på produktion av dietfoder för husdjur. För att få tillstånd att producera dietfoder för sällskapsdjur måste märkningen visa att "fodrets specifika sammansättning uppfyller det särskilda näringsändamålet och inte har någon negativ inverkan på djurs och människors hälsa, miljön eller djurens välbefinnande" (kommissionens förordning (EU) 2020/354 den 4 mars 2020). 

Concept For Life Veterinary Diet - katt

Concept for life veterinary diet kat

Concept for Life är ett unikt, vetenskapligt utformat näringskoncept där katters individuella välmående och näringsbehov i olika livsfaser står i fokus. Med Concept for Life får katten en skräddarsydd näring, perfekt anpassad till livsstil, ålder och speciella behov. För alla som vill säkerställa att katten tillgodoses optimalt med en heltäckande näring.

Våtfoder ►   Torrfoder ►

Concept for Life Veterinary Diet - hund:

Concept for life veterinary hund

Concept for Life är ett unikt, vetenskapligt utvecklat näringskoncept där hundars individuella välmående och näringsbehov i olika livsfaser står i fokus. Med Concept for Life får din hund en skräddarsydd näring, anpassad till storlek, livsstil, ålder och speciella behov - allt för att främja ett långt och friskt hundliv.

Våtfoder ►   Torrfoder ►  

Smilla Veterinary Diet:

Smilla veterinary diet

Smilla Veterinary Diet är en serie torr- och våtfoder till katte, som är framtagen för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos katter som lider av b.la. njursvikt, urinvägssjukdomar eller lider av matintoleranser. Varje utsökt recept ger din katt en balanserad måltid och har tagits fram i samarbete med veterinärer.

Våtfoder ►  Torrfoder ►

Rocco Diet Care:

Rocco diet care

Rocco Diet Care är ett köttbaserat foder för hundar med speciella näringsbehov. Även om din hund lider av foderöverkänslighet, intolerans, allergier eller viktproblem så behöver dom inte gå miste om sitt favoritfoder med hög köttandel. Detta välsmakande foder är gjord av noga utvalda ingredienser. Rocco - den köttiga måltiden!

Våtfoder ►

Vår veterinär rekommenderar

VET

"Concept For Life Veterinary Diet är ett komplett dietfoder med bästa acceptans och tolerans tack vare användningen av högkvalitativa ingredienser. Maten är i nivå med de bästsäljande varumärkena."

 - Franziska Pantelic, veterinär

FAQ

  • Vad är ett dietfoder?

  • Hur känner man igen en dietmat?

  • När och hur används en diet? Är ett besök hos veterinären nödvändigt?

  • ** Villkor för erbjudandet

Introducera ett nytt fodermärke på rätt sätt

Inför en ny diet på 11 dagar