zooplus fyller 24 Ă„r! 🎂

VÀlj en gÄva

zooplus firar 24 med att ge dig en gĂ„va! đŸŽ

NĂ€r du handlar foder, snacks eller tillbehör för misnt 499 kr fĂ„r du vĂ€lja en av följande gĂ„vor: 5-i-1 USB kabel, virkad shoppingvĂ€ska eller en anteckningsbok. 

SĂ„hĂ€r fungerar det: 

  • VĂ€lj dina favoritprodukter för ett vĂ€rde av mins 499 kr
  • VĂ€lj den gĂ„van du vill ha och klistra in rabattkoden USBKABEL, VIRKAD eller ANTECKNA i kassan. Din gĂ„va lĂ€ggs dĂ„ automatisk till i din bestĂ€llning. 
  • Slutför köpet och dra nytta av din nya gĂ„va

*Erbjudandet gĂ€ller till och med 2023-10-01 och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Endast en rabattkod kan lösas in per köp. 

Födelsedagserbjudanden för ditt husdjur

Birthday

Hipp hipp hurra – fira 24 Ă„r med zooplus!

Man firar inte en stor fest ensam, du och din pÀlskling Àr sjÀlvklart inbjudna till vÄrt pawty!

UpptĂ€ck allt du behöver för en lurvig födelsedagsfest: lĂ€ckra festsnacks, festliga menyer, leksaker och tillbehör till festliga priser! 

Upp till 30% rabatt pÄ utvalda snacks och tillbehör
  • Kattfoder
  • Hundfoder
  • Tillbehör för katter
  • Hundtillbehör
10% rabatt
ReferAfriend Presentera oss för ditt husdjur! Husdjursprofil

Registrera ditt husdjur under "Mitt husdjur" och fÄ personliga rekommendationer, födelsedagshÀlsningar och exklusiva kampanjer för ditt husdjur.

LĂ€s mer
Kakor för hundarHÀnvisa vÀnnerSÀkra bonusar

Skicka din personliga referenslÀnk till dina vÀnner. Varje vÀn som gör en bestÀllning hos zooplus för första gÄngen fÄr 10% direkt rabatt pÄ sin bestÀllning!

LĂ€s mer

HusdjursgodkÀnd: Vi testar Ät dig

VÄra zooplus-pÀlsklingar testar utvalda produkter. LÀs testrapporterna frÄn vÄra pÀlsklingar Lotti, Chewy och Yoshi hÀr!
Concept for LifeLucy testarConcept for Life

Endast utvalda delikatesser hamnar i min matskÄl, för som de proffs jag Àr kan ingen lura mig. Concept for Life Sterilised Cats Àr perfekt för steriliserade katter, som jag, eftersom det stödjer mina urinvÀgar och hjÀlper mig att hÄlla en smal linje. Jag ger den 3 av 3 stjÀrnor!

Concept for life
 Yoshi testarNatural Paradise

Jag mÄ vara döpt efter en nintendo karaktÀr men Àr jag fortfarande vÀldigt graciös. FrÄn den översta plattformen pÄ klöstrÀdet har jag perfekt utsikt, jag gillar ocksÄ att hoppa frÄn sÀng till sÀng. Efter min tupplur i korgen vÀssar jag klorna pÄ pelaren. HÀr trivs jag bra!

Natural Paradise
 Chewy testarRocco Mealtime

Inget slÄr en utsökt smak av kött. Bara att tÀnka pÄ Rocco Mealtime fÄr det att vattnas i munnen pÄ mig. Maten innehÄller ocksÄ fÀrska grönsaker, detta Àr sÀrskilt viktigt för min pÀlsklingsdam. Jag skulle sÀga att det Àr en riktig win-win-situation för oss bÄda.

Rocco
 Lotti testarTIAKI Portable Seat

Jag Àr en riktig globetrotter. Min matte köpte bilstolen TIAKI till mig sÄ att jag kan sitta extra bekvÀmt nÀr jag reser. Den fungerar Àven som en praktisk bÀrvÀska. HÀr kan jag koppla av och ta en tupplur eller tvÄ. Jag skulle sÀga: Husdjurs- och tupplursgodkÀnd!

TIAKI