HjĂ€lp utsatta djur i jul 💝

Vi donerar 20 kr av försÀljningspriset


Vi vill att julen ska vara speciell för alla: för dig, ditt husdjur och för djuren som behöver vĂ„r hjĂ€lp. Vi tror att vi kan göra det tillsammans! 

MÄnga smÄ saker gör stor skillnad!

✹ För varje sĂ„ld julprodukt* kommer 20 kr att doneras till vĂ€lgörenhet! ✹

sÄ hÀr fungerar det:

VÀlj ett snacks och/eller en leksak till din Àlskling och gör inte bara dina egna lurviga vÀn extra glad, utan ge Àven utsatta djur en fin julklapp!


*GĂ€ller pĂ„ utvalda produkter.  

Cosma winter edition Cosma Snackies Winter-Edition đŸ˜ș

Extra njutning: 2 lÀckra smaker i en tub. Premiumsnacks gjorda av 100 % kyckling och kanin.

Rocco donut Rocco Donut đŸ¶

2x Rocco-munkar gjorda av utsökt rÄskinn, inslagna i mört kyckling- eller ankkött - perfekt att leka och njuta av!

UllbollarCosma ullbollđŸ˜ș

2x högkvalitativa lekbollar för katter, gjorda av filtad ull, 100% naturlig, lÀttillgÀnglig för kattklor, skonsam mot tÀnderna, robust och hÄllbar, extremt lÀtt, för tyst lek, storlek: Ø 5,5 cm

HundleksakTrixie gummiboll med snöređŸ¶

Den studsande gummibollen frĂ„n Trixie har ett 30 cm lĂ„ngt snöre med handslinga, sĂ„ du har den alltid i ett fast grepp. Dragkamp, kastlekar eller apportering - denna leksak Ă€r en klassiker. Bollen Ă€r ca 6 cm i diameter, snöret Ă€r ca 30 cm. 

Djurskydd

Vi stödjer just nu Sundsvalls djurhem

Sundsvalls djurhem
Om Sundsvalls djurhem:

Sundsvalls Djurhem Ă€r en ideell förening som startade 2006 och bedriver sin verksamhet frĂ€mst genom jourhem men har Ă€ven en liten byggnad inredd pĂ„ en tomt med tvĂ„ smĂ„ rum dit katter som behöver lite extra omsorg hamnar innan de Ă€r redo att Ă„ka ut pĂ„ jour, den kallas Katterian och Ă€r en ovĂ€rderlig liten plats. 

Sundsvalls djurhem samarbetar med bÄde polis och LÀnsstyrelsen, det innebÀr att dom tar emot utsatta djur som behöver komma ifrÄn den miljö de befinner sig i och fÄ hjÀlp och trygghet. Organisationen tar Àven emot frÀmst katter av privatpersoner som uppmÀrksammat ett djur i nöd, hÀnder dock Àven ibland att det kommer in kaniner, fÄglar och sköldpaddar, dÀr alla smÄdjur Àr vÀlkomna att fÄ hjÀlp.

Innan de lĂ€mnar djurhemet för att Ă„ka till sin nya familj Ă€r de alla kastrerade, vaccinerade, avmaskade och id-mĂ€rkta.