HjĂ€lp utsatta djur i jul 💝

Vi donerar 20 kr av försÀljningspriset


Vi vill att julen ska vara speciell för alla: för dig, ditt husdjur och för djuren som behöver vĂ„r hjĂ€lp. Vi tror att vi kan göra det tillsammans! 

MÄnga smÄ saker gör stor skillnad!

✹ För varje sĂ„ld julprodukt* kommer 20 kr att doneras till vĂ€lgörenhet! ✹

sÄ hÀr fungerar det:

VÀlj ett snacks och/eller en leksak till din Àlskling och gör inte bara dina egna lurviga vÀn extra glad, utan ge Àven utsatta djur en fin julklapp!


*GĂ€ller pĂ„ utvalda produkter.  

Cosma winter edition Cosma Snackies Winter-Edition đŸ˜ș

Extra njutning: 2 lÀckra smaker i en tub. Premiumsnacks gjorda av 100 % kyckling och kanin.

Rocco donut Rocco Donut đŸ¶

2x Rocco-munkar gjorda av utsökt rÄskinn, inslagna i mört kyckling- eller ankkött - perfekt att leka och njuta av!

UllbollarCosma ullbollđŸ˜ș

2x högkvalitativa lekbollar för katter, gjorda av filtad ull, 100% naturlig, lÀttillgÀnglig för kattklor, skonsam mot tÀnderna, robust och hÄllbar, extremt lÀtt, för tyst lek, storlek: Ø 5,5 cm

HundleksakTrixie gummiboll med snöređŸ¶

Den studsande gummibollen frĂ„n Trixie har ett 30 cm lĂ„ngt snöre med handslinga, sĂ„ du har den alltid i ett fast grepp. Dragkamp, kastlekar eller apportering - denna leksak Ă€r en klassiker. Bollen Ă€r ca 6 cm i diameter, snöret Ă€r ca 30 cm. 

Djurskydd

Vi stödjer just nu Malmö Djurskyddsförening

Malmö Djurskyddsförening
Om Malmö Djurskyddsförening:

Malmö Djurskyddsförening Àr en ideell förening med SkÄne som verksamhetsomrÄde. Dom bedriver aktivt djurskyddsarbete genom att agera i djurskyddsfrÄgor, svara pÄ frÄgor och vÀgleda samt ha kontakt med sina medlemmar genom möten och studiebesök.

Malmö Djurskyddsförening förmedlar ocksÄ djur, framförallt hundar och katter som har förlorat sina Àgare eller som omhÀndertagits av myndighet. Utöver det medverkar dom genom att dela ut medel till projekt som stöder djur och djurskydd. Dom gÄr Àven in och tÀcker veterinÀrkostnader för husdjur i vissa ömmande fall.

En del av deras arbete riktas till skolor samt barn och ungdomar, bland annat har dom en almanacka med nyttig djurinformation som ska vÀcka debatt om djurhÄllning och vÄrt förhÄllningssÀtt till djur.