HjĂ€lp utsatta djur i jul 💝

Vi donerar 20 kr av försÀljningspriset


Vi vill att julen ska vara speciell för alla: för dig, ditt husdjur och för djuren som behöver vĂ„r hjĂ€lp. Vi tror att vi kan göra det tillsammans! 

MÄnga smÄ saker gör stor skillnad!

✹ För varje sĂ„ld julprodukt* kommer 20 kr att doneras till vĂ€lgörenhet! ✹

sÄ hÀr fungerar det:

VÀlj ett snacks och/eller en leksak till din Àlskling och gör inte bara dina egna lurviga vÀn extra glad, utan ge Àven utsatta djur en fin julklapp!


*GĂ€ller pĂ„ utvalda produkter.  

Cosma winter edition Cosma Snackies Winter-Edition đŸ˜ș

Extra njutning: 2 lÀckra smaker i en tub. Premiumsnacks gjorda av 100 % kyckling och kanin.

Till produkten
Rocco donut Rocco Donut đŸ¶

2x Rocco-munkar gjorda av utsökt rÄskinn, inslagna i mört kyckling- eller ankkött - perfekt att leka och njuta av!

Till produkten
UllbollarCosma ullbollđŸ˜ș

2x högkvalitativa lekbollar för katter, gjorda av filtad ull, 100% naturlig, lÀttillgÀnglig för kattklor, skonsam mot tÀnderna, robust och hÄllbar, extremt lÀtt, för tyst lek, storlek: Ø 5,5 cm

Till produkten
HundleksakTrixie gummiboll med snöređŸ¶

Den studsande gummibollen frĂ„n Trixie har ett 30 cm lĂ„ngt snöre med handslinga, sĂ„ du har den alltid i ett fast grepp. Dragkamp, kastlekar eller apportering - denna leksak Ă€r en klassiker. Bollen Ă€r ca 6 cm i diameter, snöret Ă€r ca 30 cm. 

Till produkten
Djurskydd

Vi stödjer just nu ADA-hundar – En andra chans

ADA Hundar - En andra chans
Om ADA-hundar – En andra chans

Föreningens namn Ă€r ADA-hundar – En andra chans.

Vi Àr en liten ideell förening med stor ansvarskÀnsla och mÄnga Ärs erfarenhet av omplaceringsverksamhet. ADA samarbetar med ett fÄtal spanska hundhem som delar vÄra vÀrderingar, som inte avlivar friska hundar, som har en god och öppen dialog med oss och genomför de blodprov vi krÀver för att hunden ska friskförklaras pÄ alla plan inför resan till Sverige.

VÄrt honnörsord Àr kvalitet, inte kvantitet. Föreningens syfte Àr att pÄ olika sÀtt vÀrna om hemlösa hundar, frÀmst i Spanien. Det innebÀr att i samarbete med hundhemmen förmedla hundar för adoption till familjer i Sverige, men ocksÄ att informera om det hÄrda liv de utstötta hundarna ofta fÄr utstÄ samt att genom insamlingar och donationer stötta hundhemmen med ekonomiska bidrag. Hundarnas vÀlmÄende Àr av högsta betydelse för oss och vi tror att en lyckad matchning, rÀtt hund i rÀtt hem, Àr bÀsta sÀttet att sÀkerstÀlla detta.