Tack till er - Vi hjälper Djurskyddet Sverige!

Djurens dag

Vi har med er hjälp samlat in hela 52 452 kronor till Djurskyddet Sverige. Pengarna går oavkortat till deras verksamhet!

Mellan den 22- 28 september hade zooplus en kampanj! Kampanjen gick ut på att stötta Djurskyddet Sverige ekonomiskt. 10% av försäljningen av följande märken: Barkoo, Concept For Life, Cosma, Purizon, Rocco, Smilla, Tigerino och Wolf of Wilderness under denna period kommer oavkortat gå till Djurskyddet Sverige!

Den 4 oktober är det Djurens dag. Vi vill i och med det passa på att stödja en organisation som hjälper djur i nöd och som arbetar för att alla djur ska få ett bättre liv nämligen Djurskyddet Sverige.


Word animal day

Djurens dag uppmärksammas över hela världen och djurrättsorganisationer gör oss uppmärksamma på att alltför många djur lider.

Djurskydd i olika former bör vara en hjärtefråga för oss alla, dagligen lever vi tillsammans med djur både direkt och indirekt. Många gånger ses djur tyvärr som produkter istället för levande varelser.

Djurens rättigheter ignoreras ofta, särskilt inom jordbruket och livsmedelsindustrin. Dålig djurhållning, avel och stress leder till ångest hos djuren.

Handel med vilda djur och vilda djurprodukter inverkar inte bara på den biologiska mångfalden och ekosystemen utan sker också utan hänsyn till djuren som är helt skyddslösa och utan rättigheter.Många husdjur lever också under dåliga förhållanden, utsetts för våld, försummelse eller överges helt enkelt när deras ägare inte längre är intresserade av dem eller tycker att det är för jobbigt att ta hand om dem.

Vi ger i och med Djurens dag ekonomisk hjälp till Djurskyddet Sverige.

Djurskyddets vison: Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Vi jobbar för att alla djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli eller producera mat. Alla djur ska ha rätt att utföra sina naturliga beteenden och skyddas från lidande. När djur avlivas eller slaktas ska det ske fritt från rädsla och smärta. Läs mer om Djurskyddet Sverige här.


Vårt kvalitetslöfte
Kända varumärken
Från djurälskare för djurälskare
Vi har något för alla smaker