Hjälp utsatta efter jordbävningen i turkiet och syrien!

Donera dina zooPoäng

De förödande effekterna av de kraftiga jordbävningarna i norra Syrien och Turkiet berörde våra hjärtan djupt. Vi kan knappt föreställa oss den allvarliga situationen för tusentals människor och djur som har förlorat sina hem och släktingar.

I de drabbade områdena erbjuder många engagerade organisationer akut hjälp och får en överblick över behoven hos överlevande för att hjälpa dem att återhämta sig. 

Vi skulle vilja stödja dessa organisationer tillsammans med er, våra kära kunder, och bidra till den mycket behövliga hjälpen.

Så här kan du hjälpa:

Du kan donera dina zooPoäng under mars månad, och din donation kommer att användas till en välgörenhetsorganisation som hjälper människor och djur i behov i de drabbade jordbävningsområdena.

Hur zooplus hjälper:

zooplus kommer att dubbla alla donerade zooPoäng under perioden 01.03. - 31.03.2023. Hela donationen kommer att gå till jordbävningens akuta hjälpinsatser.

Donera dina zooPoints och hjälp djur i nöd 💕

25 points
50 points
100 points
250 points
500 points

Humane Society International

HUmane Society International
HSI hjälper djur som har skadats eller drabbats av jordbävningen

Humane Society Internationals (HSI) katastrofinsatsteam tillhandahåller hjälp lokalt för att hjälpa djur, detta inkluderar första hjälpen för skadade djur, inrättande av fältveterinärsjukhus och tillhandahåller välbehövlig mat, vatten och veterinärförnödenheter. Dessutom har grupper med HSI:s stöd kunnat sätta in veterinärer och hyra fordon för att föra veterinär- och akutförnödenheter dit de behövs och direkt hjälpa djur och deras människor som drabbats av jordbävningen.

FN:s flyktingorgan

UNHCR
Humanitärt bistånd i områden som har ödelagts av jordbävningarna

UNHCR (FNs vidarebosättningsorganisation) i samarbete med andra FN-organisationer svarar med akut stöd till både flyktingar och värdsamhällen i de områden som har drabbats hårt av de förödande jordbävningarna i Turkiet och Syrien. I akuthjälpen ingår filtar, mat, köksredskap, madrasser och tält. Luftbroar och konvojer tar in nödvändiga förnödenheter. För att nå nordvästra Syrien transporterar UNHCR också desperat hjälp via gränsöverskridande konvojer från Turkiet, där familjer kämpar för att skydda sig efter katastrofen och måste sova ute i mycket kalla temperaturer.

Din donation kommer att gå till följande organisationer:

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

"Tidigare pris" = Det lägsta priset på produkten under de senaste 30 dagarna

Betalningsmetoder

Leverans

  • Postnord

Säkerhet

Följ zooplus

  • App Store
  • Google Play