Våra bästa fodermärken 2022

Våra favoritmärken 2022

Nytt år med nya möjligheter! 

Under 2022 vill dela med oss av bästa foder- och snacksmärken för hund och katt!

Klicka på bilderna nedan för att få mer information om de olika märkena och dess produkter.

Upptäck våra toppmärken!

Wolf of Wilderness
Wild Freedom
Greenwoods
Purizon
Feringa

Concept for Life

Concept for Life

Concept for Life hund- och kattfoder anpassar sig till ditt djurs olika behov i olika livsfaser och har alltid ett foder som passar. Concept for Life är skräddarsydda foder, utformade att passa olika kroppsstorlekar, livsstilar, åldrar och speciella behov.

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Våra hundar härstammar från vargen och besitter fortfarande 99 % av vargens DNA, trots århundraden av domesticering. Vi tror att vargens naturliga näring bör vara förebilden för hundens kost och har under utvecklingen av Wolf of Wilderness följt vår övertygelse att utgå från vargens vilda instinkter. Därför använder vi endast beståndsdelar som skulle ha en plats i vargens ursprungliga föda i våra foder. Vilt och ursprungligt!

Smilla

Smilla

Tack vare specifikt utformade näringsprofiler är Smillas olika fodersorter perfekt anpassade till kattens aktuella livsfas. Det stora urvalet av förstklassiga torr- och våtfoder samt goda snacks säkerställer att katten alltid har omväxling i matskålen.

Barkoo

Barkoo

Barkoos omtyckta tuggodis finns i flera varianter och storlekar - pressade ben, knutna, vridna, som bollar eller skor. Det finns alltid en passande sort för just din hund. Hundbenen kan användas för såväl belöning som aktivitet och lek.

Purizon

Purizon
Purizon torrfoder för hundar och katter efterliknar våra husdjurs naturliga näring. Kosten innehåller hela 70 % utvalda animaliska ingredienser, vilket leder till en motsvarande hög proteinhalt. Purizon avstår helt från tillsatser av spannmål eller ris, eftersom det är svårsmälta ingredienser för hundar och katter. I stället tillagas Purizon med 30 % högkvalitativ frukt, grönsaker och örter som främjar djurets hälsa och vitalitet.


 Purizon för hund ► Purizon för katt►

Rocco

Rocco

Rocco erbjuder alltid det rätta för varje smak och behov: Rocco Junior för unga hundar, Rocco Senior för äldre djur. Rocco Sensitive för känsliga magar, Rocco Real Hearts för äkta gourmeter, Rocco Menu för hundar som älskar grönsaker till köttet, Rocco Classic för alla som gärna koncentrerar sig på det essentiella. Oavsett vilken sort som får hundens hjärta att slå snabbare kan du vara säker på att innehållet följer Roccos ideal: en hög andel kött och inälvsmat kombinerat med 100 % färska ingredienser.

Wild Freedom

Wild freedom
Wild Freedom har tagit till uppgift att följa vildkattens instinkter och imitera dess ursprungliga matvanor. Produkterna är helt spannmålsfria och kännetecknas av ett mycket högt köttinnehåll. Wild Freedom är därmed särskilt artanpassat till våra små "rovkissar" där hemma!

Feringa

Feringa

Feringa är ett spannmålsfritt kattfoder med minst 95% kött eller fisk. En köttig måltid till katter, tillagat av färskt kött i mycket hög kvalitet och grönsaker! Som hemlagat, med mycket kärlek och omsorg!

Briantos

Briantos

Briantos tummar på priset inte på kvalitén. I Briantos sortiment hittar du foder och godis som ger näring och därmed de bästa förutsättningarna för ett lyckligt och sorglöst hundliv! Utbudet är varierat och det finns foder för olika livsfaser och olika behov, oavsett hundens ålder, storlek, aktivitet eller känslighet. 

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

"Tidigare pris" = Det lägsta priset på produkten under de senaste 30 dagarna

Betalningsmetoder

Leverans

  • Postnord

Säkerhet

Följ zooplus

  • App Store
  • Google Play