Pälsbyte - allt för en hårig säsong!

Pälsbyte

Pälsvård för hund

Pälsbyte

Förbered dig för din fyrbenta väns pälsbyte. Zooplus erbjuder ett stort utbud av produkter för din hunds pälsvård såsom klippmaskiner, hundborstar och hundsaxar som hjälper till att hålla pälsen snygg. 

Dessutom hittar du ett urval av lämpliga tillskottsprodukter som säkerställer en magnifik päls och en frisk hud. 

Glöm inte heller bort din pälsklings tänder, upptäck även vårt sortiment av tandvårdsprodukter! 

 

Pälsvård för katt

pälsbyte

Såhär i pälsbyte-tider är det extra viktigt att ta hand om pälsen på din kisse genom att ta bort överflödigt hår - oavsett om det är långt eller kort hår behöver varje kattpäls uppmärksamhet.

Skäm bort din katt med rätt borstar och kammar som tar bort löst hår och ger din katt en glänsande och hälsosam päls.

Upptäck dessutom ett urval av lämpliga tillskott som kan ha en positiv effekt på immunsystemet och ämnesomsättningen hos din katt.

Glöm inte heller bort din kisses tänder, upptäck vårt sortiment av tandvårdsprodukter!

Lär dig allt om pälsvård

testPälsvård Hund

Det finns flera grunder till varför det är så otroligt viktigt att vårda din hunds päls. För det första känner hunden sig bättre i huden. Om hunden lider av irriterande klåda och stickningar, kommer den att få det sämre i vardagen.. läs mer här 

Läs mer här
kattPälsvårdkatt

Pälsvård hos katter, en tjock, blank päls är ett tecken på att katten är fysisk och mentalt frisk. Katter sköter för det mesta pälsvården själva, men du kan hjälpa din katt med skötseln genom att borsta den regelbundet. En balanserad kost är också viktigt för en frisk päls och hud.. läs mer här

Läs mer här