Tandvårdsnacks, belöningssnacks och andra godbitar!

Upptäck snacks för rätt tillfälle

Upptäck snacks för alla tillfällen!

Katt

Den här månaden tillägnar vi oss helt åt ämnet - snacks!

Snacks mot tristess hemma eller ett mellanmål för att stödja hälsan, till exempel med daglig tandvård eller helt enkelt för att vi älskar våra fyrbenta vänner.

Upptäck den välsmakande världen av zooplus-snacks.

Cosma
Feringa
  • Snacks-erbjudanden
  • Tandhälsa
  • belöningsgodis

Mer än bara ett mellanmål – använd snacks medvetet!

Stödjer hälsan

Snacks stödjer inte bara den dagliga tandvården och främjer matsmältningen. Snacks är mycket mer än godsaker mellan måltiderna. Du kan hjälpa din fyrbenta väns hälsa på ett välsmakande sätt - Att hålla tänderna rena har aldrig varit så gott.

Snacks som mellanmål

Snacks förkortar inte bara väntetiden mellan långa möten och uppmuntrar till lek. Det är även ett perfekt mellanmål mellan måltiderna. Upptäck våra favoritsnacks!

Snacks fylld med kärlek

Snacks är ett utmärkt sätt att skämma bort våra pälsklingar. Ett välsmakande tuggben eller en pasté som får hundens mun att vattnas. Vi har läckra tilltugg - för små till stora hundar! Vägen till din pälsklings hjärta är via magen.

Smilla pasteSmilla Malt kattpastejAv kärlek

Den goda pastejen på tub från Smilla innehåller naturlig malt och utvalda oljor som främjar den naturliga transporten av svalda hår och hjälper till att motverka uppkomsten av hårbollar.

Upptäck nu
PurizonPurizon Snacks Fish & Beef - Grain FreeSmaskigt!

Spannmålsfritt & frystorkat: det naturliga godiset från Purizon som katten som köttätare älskar. 100 % färsk fisk, fint nötkött och mör lever - utan spannmål. Möra bitar, intensiv smak och hög acceptans!

Upptäck nu