Upptäck snacks för alla tillfällen!

Upptäck snacks för rätt tillfälle

Februari 2023 - en välsmakande månad

Hund

Den här månaden tillägnar vi oss helt åt ämnet - snacks!

Snacks mot tristess hemma eller ett mellanmål för att stödja hälsan, till exempel med daglig tandvård eller helt enkelt för att vi älskar våra fyrbenta vänner.

Upptäck den välsmakande världen av zooplus-snacks.

Rocco
Purizon snacks
  • Snacks för alla tillfällen
  • Belöningsgodis
  • Tandvård

Stödjer hälsan

Snacks stödjer inte bara den dagliga tandvården och främjer matsmältningen. Snacks är mycket mer än godsaker mellan måltiderna. Du kan hjälpa din fyrbenta väns hälsa på ett välsmakande sätt - Att hålla tänderna rena har aldrig varit så gott.

Mellanmål

Snacks förkortar inte bara väntetiden mellan långa möten och uppmuntrar till lek. Det är även ett perfekt mellanmål mellan måltiderna. Upptäck våra favoritsnacks! 

Av kärlek

Snacks är ett utmärkt sätt att skämma bort våra pälsklingar. Ett välsmakande tuggben eller en pasté som får hundens mun att vattnas. Vi har läckra tilltugg - för små till stora hundar!  Vägen till din pälsklings hjärta är via magen. 

BarkooBarkoo Dental SnacksFör friska tänder!

Barkoo tandsnacks gör tandvård extra underhållande och gott! De stjärnformade godbitarna och den speciella konsistensen minskar tandbeläggning både på och mellan tänderna. När Barkoo Dental Snacks ges dagligen rengörs tänderna, risken för plack minskar och tandköttet stärks.

Upptäck nu
Fylld nöthudsrulleFylld nöthudsrulle1..2…3…rulle!

3 i 1: kombinationen av nöthud, nötvåm och tjurmuskel förenar de tre mest populära, naturliga nötköttsprodukterna i ett godis!

Upptäck nu