Våren är här

Spring campaign

De första, varma solstrålarna väcker lusten att tillbringa mer tid utomhus igen. För att du och din fyrbenta vän ska vara förberedda för vårens alla aktiviteter har vi sammanställt våra bästa erbjudanden och samlat dem på ett och samma ställe. Här hittar du användbara och praktiska tillbehör, alltifrån pälsvårdsartiklar för en fin päls till produkter för träning eller andra spännande aktiviteter utomhus. Självklart till priser du kommer att älska!

Vår katt Vårartiklar för katter Fina erbjudanden

Både innekatter och kissar som får ströva fritt ute är glada över det vackra vädret och vissheten om att varmare månader ligger framför oss. Nu får våra katter lust att bli mer aktiva igen. Ta en titt på dessa vårerbjudanden och förbered dig redan nu.

Vårerbjudanden hund Vårartiklar för hundar Fina erbjudanden

Varmare temperaturer och längre dagar ökar din hunds lust att röra på sig - och får kanske också vinterpälsen att dansa runt i tussar på golvet hemma hos dig?! Med dessa vårerbjudanden är du väl utrustad.

Produkter för katter

Produkter för hundar

Få mer information om pälsvård

Hund artikel Pälsvård för hundar Tips för pälsvård

Välvårdad från huvud till tass - pälsen ser inte bara bra ut utan känns också bra. Oavsett om den är lockig  sträv eller kort så är pälvård viktigt för varje hund. Du hittar alla våra tips i vår artikel.

katt artikel Ta hand om din vän på bästa sätt Tips för pälsvård

En tjock och glänsande päls är ett tecken på att katten är fysiskt och mentalt frisk. Det mesta av skötseln görs av katterna själva, men med regelbunden borstning kan du dock hjälpa din katt att sköta den. Läs mer om kattens pälsvård i vår artikel.