Super Moon, Super Offers!

Super moon

Har du märkt att ditt husdjur är lite vildare på sistone...?

Kanske din katt jagar och naffsar dig mer på tårna? Yler din hund efter ännu en middag?

Kanske, bara kanske, känner de av effekterna av den kommande Supermånen! 🌙

Vi vill att du ska omfamna ditt husdjurs vilda sida och fira Supermånen den 1 augusti och har därför tagit fram några övernaturligt bra erbjudanden till din pälskling! 

Upptäck vårt handplockade urval av våra vildaste märkeserbjudanden och gör er redo! 🌙

Wolf of Wilderness – Vilt & fritt

Wolf

Wolf of Wilderness hundfoder är baserade på matvanorna och den ursprungliga kosten för vargen i det vilda, vilket kommer att tilltala din hunds naturliga instinkter.

Wolf of Wilderness torrfoder, våtfoder och snacks innehåller en hög andel färskt kött, 100 % spannmålsfria recept, och är förfinade med vilda bär och vilda örter och erbjuder din hund en balanserad och artanpassad meny som följer vargens instinkt.

🐶 Torrfoder ▶ Våtfoder ▶ Snacks ▶   

Upptäck dessa erbjudandena för din lilla varg 🐺 

  • Torrfoder & Våtfoder
  • Snacks

Wild Freedom - följ din katts naturliga instikt

Wild Freedom

Wild Freedom är ett spannmålsfritt kattfoder av högsta kvalitet som är baserat på vildkattens matvanor. Precis som sina vilda förfäder är den tama katten en köttätare, som behöver äta kött för att hålla sig frisk.

Denna näringsrika, artanpassade mat finns som våt- och torrfoder, och även snacks. Framtagna med en hög andel färskt kött som är rikt på viktiga animaliska proteiner och näringsämnen som är avgörande för din katts hälsa. Wild Freedom är inspirerad av din katts naturliga instinkter.

😺   Torrfoder Våtfoder ▶ Snacks ▶

Vilda erbjudanden för den vilda katten 🐈 

  • Torr- & våtfoder
  • Snacks

Purizon – inspirerad av naturen

Purizon

Purizon erbjuder förstklassigt torr- och våtfoder för hundar och katter, samt läckra snacks. Inspirerade av naturens mångfald innehåller dessa särskilt proteinrika, lågkolhydraträtter massor av kött och fisk och är berikade med nyttiga frukter och grönsaker. 

Naturliga ingredienser i ett unikt, spannmålsfritt recept säkerställer exceptionell smak och förser ditt husdjur med värdefulla vitaminer och mineraler för en aktiv livsstil.

Purizon - naturen är vår inspiration! 

😺  Torrfoder ▶ Våtfoder ▶ Snacks ▶

🐶  Torrfoder ▶ Våtfoder ▶ Snacks ▶   

Kolla in dessa erbjudanden för din katt  😺 

  • Torr- & våtfoder
  • Snacks

Kolla in dessa erbjudanden för din hund  🐶

  • Torr- & våtfoder
  • Snacks

Kolla vad våra kontorspälsklingar rekommenderar 😻

WowVild, fri & lyckligLycklig & WoW

Det här fodret gör mig glad på många sätt: Wolf of Wilderness Wild Hills är ett artanpassat hundfoder, inriktat på den ursprungliga dieten för vargen i det vilda. Spannmålsfria recept, massor av färskt kött, vilda bär & örter - och i återvinningsbara förpackningar!

Handla här
PurizonEtt mellanmål som är borta i ett nafsNala & Purizon

Mitt motto: gräv inte ner huvudet i sanden – gräv ner det i en påse med snacks!

Men jag får inte äta godsaker förrän efter min middag; som tur är är min favorit våtfodrer av kycklingfilé med lax från Purizon, så jag klagar inte. Och det bästa är att efter middagen är min efterrätt Purizon Snacks!

Handla här
PurizonHos mig förblir ingen skål tomLoki & Purizon

Kycklingfilé tillsammans med rejäl Black Angus-biff - det får mitt hjärta att slå snabbare! Efter långa promenader ute i naturen med mina kamrater är det här precis det här att hämta mig. Det extra proteinet ger mig massor av energi för mitt nästa äventyr!

Handla här
Wild freedomMums för guld! Bonny & Wild Freedom

Visserligen har jag blivit benägen att slappa mycket mer sedan kastreringen! På grund av förändringen i min ämnesomsättning får jag nu Golden Valley Sterilized från Wild Freedom, som är perfekt anpassad för att möta mina behov. 

Handla här