❤ zoolove by zooplus: för att det ska vara enkelt att hjälpa!

Liten insats, stor skillnad!

10%

Vi vill att det ska vara enkelt att hjälpa utsatta djur. Med vårt välgörenhetsmärke ”zoolove by zooplus“ stödjer du med varje köp djur som inte har turen att ha en varm sovplats och en kärleksfull familj: 10 procent av försäljningspriset* för varje såld zoolove-produkt doneras till en svensk djurskyddsorganisation.

Det exklusiva sortimentet av zoolove-artiklar finns endast hos zooplus och består av premium-våtfoder, godbitar och tillbehör för hundar och katter – det finns säkert en passande artikel även för din älskling!

*Exkl. moms 

zoolove

Mottagare av zoolove-donationen

Varje halvår utser vi en djurskyddsorganisation som vid halvårets slut får motta den samlade summan som samlats in. Det kan exempelvis vara ett djurhem eller liknande organisation, som arbetar för att hjälpa utsatta djur.

Juli-december 2022 - SOS Animals

SOS animals

SOS-animals är en seriös ideell organisation som finns i Spanien en bit utanför Malaga och tar sitt ändamål på allvar. Organisationen hjälper hemlösa och oönskade hundar till en andra chans i livet och adopterar hundar från spanien till framförallt Sverige. 

Alla hundar genomgår en ordentlig besiktning innan avresa och ingen hund får åka om det skulle visa sig att den är sjuk på något vis. Om hunden skulle vara sjuk så får den behandling och medicin som den är i behov av och får då leva sitt hundliv nere på gården med alla fanatiska människor som jobbar där. 

SOS-animals har funnits sedan 1997, där verksamheten drivs av fanatiska personer i Spanien och Sverige som brinner för att hjälpa hemlösa hundar. Organisationen är beroende av att volontärer kommer ner till gården och vill hjälpa till samt ta med sig hundar tillbaka till sverige för adoption.

Då organisationen har mycket veterinärkostnader varje månad är dom beroende av donationer.

Läs mer på: https://www.sos-animals.se

Våra tidigare zoolove-donationer

  • Donationer 2022

    Januari–juni: Stockholms katthem 

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

333zooPoäng
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Välj husdjur

Betalningsmetoder

Leverans

  • Postnord
  • DB Shenker

Säkerhet

Följ zooplus

  • App Store
  • Google Play