❤ zoolove by zooplus: för att det ska vara enkelt att hjälpa!

Liten insats, stor skillnad!

★ ★ ★ Under hela december ger vi 20% av försäljningspriset* för varje såld zoolove-produkt till Djurskyddet Sverige! Hjälp oss att hjälpa! ★ ★ ★

Vi vill att det ska vara enkelt att hjälpa utsatta djur. Med vårt välgörenhetsmärke ”zoolove by zooplus“ stödjer du med varje köp djur som inte har turen att ha en varm sovplats och en kärleksfull familj: 10 procent av försäljningspriset* för varje såld zoolove-produkt doneras till en svensk djurskyddsorganisation.

Det exklusiva sortimentet av zoolove-artiklar finns endast hos zooplus och består av premium-våtfoder, godbitar och tillbehör för hundar och katter – det finns säkert en passande artikel även för din älskling!

*Exkl. moms 

zoolove

Tidigare mottagare

Sedan zoolove grundades har vi kunnat hjälpa nedanstående välgörenhetsorganisationer:

2020:

  • Januari–juni: 23 975 kr Hundar utan hem
  • Juli-december: Djurskyddet Sverige

2019: totalt 34 305 kr

  • Januari–juni: 13 774 kr Black Dog Foundation
  • Juli–december: 37 539 Norrtälje Katthem

2018: totalt 38 381 kr

  • Januari–juni: 19 123 kr Labbehjärtat
  • Juli–december: 19 258 kr, Änglakatten

2017: totalt 34 574 kr

  • Januari–juni: 13 735 kr, VOOV, Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta
  • Juli–december: 20 839 kr, Djurens Chans

2016: totalt 13 120 kr

  • Juli–december: 13 120 kr, Lailas katthjälp


Om zoolove

Vi på zooplus älskar djur. Men vi vet att inte alla djurägare har råd att köpa premiumfoder till sitt husdjur och att inte alla djur har den turen att få sova i en mjuk, varm säng. Tvärtom – många djur måste klara sig på egen hand. De djur som har tur hamnar hos djurskyddsorganisationer. Där vårdas de och kan återfå en god hälsa, och i bästa fall kan de förmedlas till ett kärleksfullt hem.

Vi vet av egen erfarenhet att djurskydd är en svår och ekonomiskt kostsam historia som endast kan fungera med frivilliga hjälpande händer. Därför vill vi, tillsammans med er, stödja olika djurskyddsprojekt. Det är orsaken till att zooplus har grundat välgörenhetsmärket zoolove. Konceptet är det enklast möjliga: tio procent av försäljningspriset (exkl. moms) på varje såld zoolove-produkt doneras till djurskydd.

Mottagare av zoolove-donationen

Varje halvår utser vi en djurskyddsorganisation som vid halvårets slut får motta den samlade summan som samlats in. Det kan exempelvis vara ett djurhem eller liknande organisation, som arbetar för att hjälpa utsatta djur. Mottagare under innevarande period är:

Djurskyddet Sverige

Norrtälje katthem

Juli - december 2020 kommer vi att hjälpa Djurskyddet Sverige.

Djurskyddet Sverige är med sina över 10 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Organisationen arbetar med både praktiskt och politiskt djurskyddsarbete. Varje år omplacerar lokalföreningar över 2 500 hemlösa katter till nya kärleksfulla hem. Djurskyddet Sverige är en ideell organisation som är partipolitiskt obunden.

Läs mer på: www.djurskyddet.se