❤ zoolove by zooplus: för att det ska vara enkelt att hjälpa!

10%

Vi vill att det ska vara enkelt att hjälpa utsatta djur. Med vårt välgörenhetsmärke ”zoolove by zooplus“ stödjer du med varje köp djur som inte har turen att ha en varm sovplats och en kärleksfull familj: 10 procent av försäljningspriset* för varje såld zoolove-produkt doneras till en svensk djurskyddsorganisation.

Det exklusiva sortimentet av zoolove-artiklar finns endast hos zooplus och består av premium-våtfoder, godbitar och tillbehör för hundar och katter – det finns säkert en passande artikel även för din älskling!

*Exkl. moms 

zoolove

Mottagare av zoolove-donationen

Varje halvår utser vi en djurskyddsorganisation som vid halvårets slut får motta den samlade summan som samlats in. Det kan exempelvis vara ett djurhem eller liknande organisation, som arbetar för att hjälpa utsatta djur.

Vi stödjer just nu Livbojen Eskilstuna

Livbojen Eskilstuna
10% av zoolove försäljningen går till Livbojen Eskilstuna!

Livbojen är en ideell förening som hjälper hemlösa katter och som grundades 2008 och år 2020 hjälpte dom 500 katter att hitta nya hem.

Organisationen utgår från Eskilstuna, men hämtar in katter från hela Sverige. Sedan flera år har dom även tagit in många hemlösa katter från Blekinge och omkringliggande län, där dom även har två akuta jourhem.

Livbojen hjälper inte enbart hemlösa katter utan även katter som är i nöd på grund av andra orsaker, till exempel om husse eller matte har blivit akut sjuk, förvildade katter som samlats i kolonier och som förökat sig lavinartat då de ej kastrerats, katter som hamnat i misär eller katter som blivit omhändertagna av Polisen.

Organisationen är en så kallad no-kill kattförening och är emot avlivande av skygga katter och tycker att de kan leva bra liv under alternativa premisser.

Livbojen Eskilstunas arbete är beroende av donationer från privatpersoner. 

Våra tidigare zoolove-donationer

  • Donationer 2022

  • Donationer 2021

  • Donationer 2020

  • Donationer 2019

  • Donationer 2018

  • Donationer 2017

  • Donationer 2016