Hill's Pet Nutrition

Hill's brandshop

Hill's Pet Nutrition

Hill's brandshop

HILL’S PET NUTRITION: FÖRSTKLASSIGT HUND- OCH KATTFODER BASERAT PÅ VETENSKAP

Från deras dagar som hundvalpar och kattungar till deras år som äldre hundar och katter – Hills biologibaserade foder ligger steget före för skillnader du kan se, känna och lita på.

Om Hill's

EN FRAMTIDSFOKUSERAD STRATEGI FÖR HUND- OCH KATTNÄRING

Vi på Hill’s tänker alltid på vad som händer härnäst för din hund eller katt, så att ni kan njuta av nuet. Från att hjälpa din hund att nå en hälsosam vikt till att ge äldre katter livsglädjen tillbaka – våra hund- och kattfoder bidrar till att skapa skillnader som du kan se, känna och lita på.

Läs mer
Hills - clinically proven benefits
Hills benefits

Ta reda på vilket Hill's-märke som passar ditt husdjur!

SKILLNADER DU KAN SE, KÄNNA OCH LITA PÅ

WISSENSCHAFTLICH BASIERTE ERNÄHRUNG

BIOLOGIBASERAT FODER

Alla Hill’s foder har utvecklats av ett team av veterinärer, näringsfysiologer och foderforskare.

VON TIERISCHEN PARTNERN GENEHMIGT

MED GODKÄNNANDE FRÅN VÅRA HUND- OCH KATTPARTNER

Vårt globala Pet Nutrition Centre hjälper oss att utveckla foder som ligger steget före för att din hund eller katt ska få ett så bra liv som möjligt.

HILL'S NAHRUNG, TIERHEIME & LIEBE

HILL’S FOOD, SHELTER & LOVE

Hill’s tillhandahåller nutrition med kraften att förändra liv till hund- och katthem för att hjälpa hemlösa hundar och katter hitta permanenta hem. 

Hill's foder speciellt designade för hundar och katter

Letar du efter en specialfoder utvecklat av veterinärer för din hund eller katt? Här är några intressanta fakta om Hill's varumärke: Hill's har två mycket välkända produktlinjer: Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. Science Plan och Prescription Diet är resultatet av 150 veterinärers och nutritionisters arbete, vilka utvecklar föreningar och formler med samordnade ingredienser och mer än 100 olika näringsämnen. Både Science Plan och Prescription Diet tillverkas under strikta regler och höga hygienkrav för att säkerställa bästa säkerhet och kvalitet för ditt husdjur. Skräddarsydda efter ditt husdjurs individuella behov, erbjuder Hill's Science Plan och Hill's Prescription Diet ett brett utbud av skräddarsydda produkter.

Letar du efter rätt Hill's hundfoder eller Hill's kattfoder?

Varumärket erbjuder ett brett utbud  högkvalitativa, testade Hill's torrfoder och Hill's våtfoder. Hill's hundmat och Hill's kattmat är uppdelade i varumärkena Hill's Science Plan och Hill's Prescription Diet. Science Plan erbjuder allt ditt friska husdjur behöver i olika stadier av livet. Från valpålder eller kattungeålder till äldre, men också för en vuxen hund eller katt för att stödja speciella behov som  till exempel light eller spannmålsfria  våt- och torrfoder.

Din hund eller katt har rekommenderats specialfoder av en veterinär?

Förutom varumärket Science Plan, som främst utvecklar produkter för friska djur, innehåller Hill's Prescription Diet ett antal specialprodukter för sjuka hundar och katter. Hill's Prescription Diet erbjuder kliniskt testade hund- och kattfoder för sjukdomar i urinvägarna, lederna, huden eller för att hjälpa och stödja behandlingen av matsmältningsproblem. Hill's I/D hund och Hill's I/D katt, till exempel, är mycket lättsmälta foder för vuxna hundar eller katter som lider av mag-tarmsjukdomar och lindrar akuta absorptionsproblem. Samtidigt balanserar det matsmältningen. Detta Hills foder kan också bidra till en snabbare återhämtning efter operationer eller olyckor.

Letar du efter goda men hälsosamma mellanmål till din hund?

Alla gillar att behaga sin fyrbenta vän genom att belöna och skämma bort dem med goda godisar. Tyvärr är det ofta svårt att ta hänsyn till hundens behov. Hill's har därför, förutom Hill's Science Plan och Hill's Prescription Diet, utvecklat en egen Hill's Snack-linje för hundar vars sammansättning är optimalt anpassad till individuella förhållanden. Detta gör Hill's Snacks lämpliga för hundar med foderkänslighet, överviktiga eller till och med äldre hundar med tandproblem. Från spannmålsfritt, allergivänligt till stöd av leder, det finns verkligen något för varje hundkompis!