Hill’s PRESCRIPTION DIET-foder

Hill's PD

Ibland kan en enskild diagnos förändra allt. När din veterinär fastställer särskilda näringsbehov hjälper Hill’s PRESCRIPTION DIET-foder dig att hjälpa ditt husdjur.

Digestive Care

Digestive
i/d, Gastrointestinal Biome

Hjälper till att lösa matsmältningsproblem och matsmältningsbesvär hos hundar eller katter. Magen och tarmarna kan regleras och djurets välbefinnande och hälsa kan återställa.

Food sensitivities

Food sensitivities
z/d, d/d, Derm Defense

Formulerad med endast ett hydrolyserat animaliskt protein för att minimera risken för en allergisk reaktion på maten.

Environmental allergies

Environmental allergies
Derm Complete, d/d

Stöder utveckling och förstärkning av hundens hudbarriär, som fungerar som ett viktigt försvarsmedel. Allergiska reaktioner på miljöallergener kan därmed minskas.

Urinary conditions

Urinary conditions
c/d, u/d, s/d

Stödjer urinvägarnas hälsa hos hundar och katter med urinvägsproblem. Det finns också en speciell formel tillgänglig för katter för att hantera urinproblem och stress samtidigt.

Weightmanagement

Weightmanagement
Metabolic, r/d, w/d

För att stödja viktminskning och viktupprätthållande hos överviktiga hundar. En speciell formel finns också tillgänglig för samtidig behandling av vikt- och ledproblem hos hundar.

Joint care

Joint care
j/d

Kliniskt bevisat att hjälpa katter att gå, springa och leka bättre och gå i trappor genom att lindra ledvärk och stödja friskt ledbrosk.

Kidney care

Kidney care
k/d

Kan hjälpa till att bromsa utvecklingen av njursjukdom hos hundar eller katter. En speciell formel finns också tillgänglig för katter för att hjälpa till med njursjukdomar och rörelseproblem.

Diabetes

Diabetes
w/d, m/d

Assisterar vid hanteringen av hundar med diabetes, hjälper till att uppnå och bibehålla en hälsosam idealvikt för att din hund ska känna sig helt tillfreds.

Digestive Care ved rekonvalescens

Digestive Care
i/d

För intensivvård av hundar och katter efter allvarliga sjukdomar, olyckor eller operationer i syfte att snabbt återhämta sig och stärka hälsan.

Thyroid care

Thyroid care
y/d

Kliniskt bevisat att stödja katters sköldkörtelhälsa när de utfodras som ett helfoder, vilket bidrar till allmän hälsa och välbefinnande

Liver care

Liver care
i/d

Kan kliniskt bevisas stödja hälsa och välbefinnande hos hundar med nedsatt eller nedsatt leverfunktion.

SKILLNADER DU KAN SE, KÄNNA OCH LITA PÅ

WISSENSCHAFTLICH BASIERTE ERNÄHRUNG

BIOLOGIBASERAT FODER

Alla Hill’s foder har utvecklats av ett team av veterinärer, näringsfysiologer och foderforskare.

VON TIERISCHEN PARTNERN GENEHMIGT

MED GODKÄNNANDE FRÅN VÅRA HUND- OCH KATTPARTNER

Vårt globala Pet Nutrition Centre hjälper oss att utveckla foder som ligger steget före för att din hund eller katt ska få ett så bra liv som möjligt.

HILL'S NAHRUNG, TIERHEIME & LIEBE

HILL’S FOOD, SHELTER & LOVE

Hill’s tillhandahåller nutrition med kraften att förändra liv till hund- och katthem för att hjälpa hemlösa hundar och katter hitta permanenta hem. 

Hills science plan
Hills snacks