Har du koll på vår ”bäst bevarede hemligheter”?

Har du koll på vära "Bäst bevarede hemligheter"

Psst! Vill du höra om våra smaskiga hemlisar?

Cat

Oavsett om din katt är kräsen eller om du vill ge denne en specifik diet, är det ibland svårt att hitta rätt foder för våra husdjur. Här kan du hitta ett urval av märken som svarar på alla smaker och behov, vilket gör din katt lite gladare med varje måltid!

Har du en hund? Kolla in våra bevarade hemligheter för vovven här!

Naturliga foder

Natural food

Psst! Har du hört att valet av helt naturlig näring för din katt innebär att du kan vara säker på att du ger en diet, fri från konstgjorda tillsatser, kemikalier och tillverkad av endast naturliga ingredienser, vilket kan vara mycket fördelaktigt för att främja en hälsosam livsstil.

Zooplus Bio ► Cosma Nature ► 

Spannmålsfria märken

Grain-free

Psst! Du kanske redan har hört talas om fördelarna med spannmålsfria foder, men har du hört talas om dessa märkena? Varför inte prova ett spannmålsfritt foder som ett hypoallergenic alternativ, perfekt för hundar med känsliga matsmältningssystem.

Upptäck våra favoritmärken utan spannmål nu!

Rosie's Farm ► Feringa ► Purizon ► Tigeria ► Wild Freedom ►

Specialbehov

Special need

Psst! Om din katt fått en diagnos som kräver en specialistdiet kan detta snabbt bli dyrt -- men inte om du byter till ett av våra favoritmärken! Oavsett om du behöver ett foder för njurproblem eller ett foder för kastrerade husdjur, kan du hitta ett prisvärt alternativ! Upptäck våra favorit specialistprodukter nu!

Smilla ► Concept for Life ► Concept for life VET ►

Monoprotein / single meat

Monoprotein

Psst! För katter som lider av allergier eller intoleranser, eller bara är kräsna, kan ett bra sätt att lindra eventuella reaktioner att välja ett recept med bara en proteinkälla. 

Upptäck våra monoproteinprodukter nu!

Feringa Single/Pure Meat ► Cosma Original ► My Star► Zooplus Bio ►     

Kattsand

Special Litter

Du är kanske van att köpa din kattsand i matbutiken, men dessa märkena erbjuder kvalité i sparpack!

Levererat direkt hem till dig! 

Tigerino► Greenwoods►