Smaskiga snacks utan kostnad!

Nya snacks på köpet, varje vecka!

Snacks på köpet!

zooplus virtuella Food Truck har så mycket mer att erbjuda ditt husdjur än bara godsaker!

Trodde du att snacks bara är för skojs skull? Du kan inte föreställa dig hur mycket mer de kan ge dig och ditt husdjur varje dag!

Träningsgodis är det perfekta sättet att belöna ditt husdjur för att t.ex. lära dom att sitta eller ge vacker tass.Tanvårdsgodis kan istället hjälpa din katt att hålla sina tänder i perfekt skick, medans natursnacks kan vara det bästa sättet att helt enkelt säga "jag älskar dig" till din pälskling.

Så kom och besök zooplus Food Truck idag och upptäck en rad fantastiska snacks för att hålla ditt husdjur glad och frisk!

Dessutom får du just nu ett SNACK PÅ KÖPET med din beställning om du handlar för minst 499 kr - med 8 olika snacks att välja mellan, har det aldrig varit lättare att visa ditt husdjur hur mycket du bryr dig när du handlar hos zooplus! Läs mer här nedanför👇

*Erbjudandet gäller så länge lagret räcker eller till och med 10.07.2022.

🦷 Tandhälsa för din pälskling 🦷

Snacks som är bra för tänderna

Tandvårdssnacks är den perfekta kombinationen mellan belöning och ett hälsosamt kosttillskott! Våra läckra tandvårdsgodis är designat för att hjälps hunden att klara av sin egen tandhygien. Rena tänder och ett friskt tandkött är viktigt för hundens välmående. Hos zooplus hittar du ett stort urval av tuggodis som vårdar din hunds tänder och stärker tandköttet. Tuggodis passar även utmärkt som belöning vid lek och träning.

Barkoo tandvård7x Barkoo Dental Chews - MediumSnacks på köpet

Rabattkod: BARKOO

Den dagliga tandvården på enklast möjliga sätt! Det speciella tandvårdsgodiset för hundar har en unik form och konsistens som minskar tandbeläggning och främjar ett friskt tandkött.

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Tandvård för hund
Smilla tandvårdssnackSmilla Toothies 125gSnack på köpet

Rabattkod: SLUTSÅLD

Smilla Toothies är ett särskilt effektivt tandvårdsgodis, utvecklat av ledande näringsexperter, med godbitar formade som tänder - Förpackat i återförslutningsbar bägare. 

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Tandvård för katt

🏆 Upptäck våra belönings- och träningssnacks! 🏆

Belöningssnacks

Att träna djur är ingen lätt uppgift, men med ett litet belöningssnacks kan ni komma långt! 

Snacks kan vara det bästa sättet att belöna gott beteende. Vi rekommenderar något av våra mindre och mjukare godis under träningen – då kan djuren snabbt njuta av godisen utan att behöva tugga för mycket.

Wild BitesWolf of Wilderness Wild Bites 180gSnacks på köpet

Rabattkod: WOLF-WILD

Wild Bites är ett särskilt artanpassat belöningsgodis helt utan spannmål och varje variant innehåller animaliska ingredienser som torkats varsamt tillsammans med nyttiga örter.

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Belöningsgodis för hund
Tigeria Tigeria Sticks 10 x 5g - blandet pakkeSnacks på köpet

Rabattkod: TIGERIA

Saftiga sticks med en stor andel kött eller fisk och ätliga organ, utan spannmål och socker, särskilt goda och möra, idealiska belöningar eller mellanmål. 

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Belöningssgodis för katt

🌱 Upptäck våra natuliga snacks! 🌱

Natuliga snacks

Helt naturliga snacks kan vara en ren fröjd för djuren! Näringsrika och utan tillsatser är dessa ett trevligt tillskott till en välbalanserad kost. Oavsett om du vill ha knapriga ben, frystorkat kött eller fisk eller vegetariska snacks – här hittar du de perfekta godsakerna!

Hund snaggerKycklingfötterSnacks på köpet

Rabattkod: KYCKLING

En knaprigt god sysselsättning mellan måltiderna - torkade kycklingfötter, med viktiga fettsyror som främjar en vacker päls och rengör tänderna. Ett nyttigt, naturligt godis för stora och små

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Naturgodis för hund
Cosma snackies Cosma Snackies frystorkat kattgodisSnacks på köpet!

Rabattkod: COSMA

Cosma Snackies – frystorkat godis av högsta kvalitet. 100% rent kött eller fisk. Helt naturliga, utan konserveringsmedel, färgämnen eller smaktillsatser

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Naturgodis för katt

⚙️ Upptäck våra funktionella snacks! ⚙️

Funktionella snacks

Även om tandvårdssnacks är den mest välkända typen av funktionella snacks, finns det även en rad andra snacks som har fördelar utöver tandvård. 

Upptäck krispiga ben berikade med glukosamin för att hjälpa till att hålla din hunds leder friska och fräscha, läckra lätta snacks för djur som vill gå ner i vikt, men ändå vill ha god smak och snacks med tillsatt malt som hjälper till att förhindra hårbollar.

Briantos Briantos FitBites lax 150gSnacks på köpet!

Rabattkod: BRIANTOS

Gott, godare - Briantos FitBites. Med delikat lax, kolhydratkällan ris och fin zucchini tillagade till lätta godbitar, glutenfritt, monoprotein, Purely Good.

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Spannmålsfritt hundgodis
Catessy Catessy Anti-Hairball Snacks 65gSnacks på köpet!

Rabattkod: CATESSY

Himmelskt krispigt kattgodis med en krämig fyllning som får katters hjärta att slå fortare, 3 olika sorter med nötkött, fjäderfä och lax. Mindre än 2 kalorier per bit

*Gäller t.o.m. 10.07.2022 när du handlar för minst 499 kr.

Spanmålsfritt kattgodis

🌟 Populära snacksmärken för hundar

Wolf of Wilderness
Lukullus
Rocco
Purizon
 Barkoo

🌟 Populära snacksmärken för katter

Cosma
Smilla
Feringa
Wild Freedom
Purizon

Obs: Tuggben, godis och snacks finns i många olika typer och storlekar, så var noga med att välja en storlek och sort som passar ditt husdjur. För deras säkerhet, övervaka ditt husdjur när de njuter av en sin godbit eller tuggar på ett ben.

Erbjudandet kan kombineras med din sparplan. Endast en kod kan lösas in per beställning.

Mitt husdjur tycker inte om snacks. Vad ska jag göra?

Snacks är inte ett komplett livsmedel, och det är därför inte nödvändigt att ge dem till våra husdjur. Å andra sidan kan snacks också innehålla värdefulla ingredienser eller ha en positiv effekt på djurens hälsa och välbefinnande. De kan också användas som underhållning och belöning under träningspass eller hjälpa våra husdjurs hälsa och deras känsla av att uppnå resultat.

Det finns flera olika typer av snacks såsom naturliga, välsmakande snacks, tuggben samt snacks för  tand- och munvård prova er fram och försök hitta något som passar smaken även hos även det mest krävande husdjuret. Olika storlekar, former och texturer av snacks kan provas för att hitta det bästa snackset för våra fyrbenta vänner.

Jag vill inte att mitt husdjur ska vänja sig vid snacks och vägra annan mat.

Vem gillar inte snacks och godis? Det gör alla! Och det är därför de ska användas förnuftigt.

Snacks är inte en komplett måltid, utan ett tillskott, och de bör användas på lämpligt sätt mellan vanliga måltider. För hunden bör intaget inte överstiga 10-15% av hundens dagliga matförbrukning. För katter bör snacks inte stå för mer än 10% av den dagliga matintaget. 

Olika typer av snacks och godis kan användas som belöningsgodis, underhållning, efterrätt eller som ett hälso- och tandvårdstillskott. Alla snacks kan serveras säkert till våra husdjur och vi rekommenderar utfodring i enlighet med den dos som rekommenderas på etiketten.

Jag ger inte mina husdjur snacks på grund av deras hälsoproblem.

Alla typer av sjukdomar kräver särskild vård och behandling. De ska alltid konsulteras av en veterinär.

Ändå finns det speciella mellanmål som kan vara fördelaktiga för vissa behov. Vid övervikt kan vi hitta speciella lätt-/dietgodis och snacks som passar våra husdjur. Men kom ihåg att de alltid ska dras av från dagsransonen.

Vid gastrointestinala problem kan vi prova monoproteinsnacks, och vid allergier kan ett alternativ vara ett 100% naturligt mellanmål. 

Välj mellan frystorkade köttsnacks, som är naturliga eningrediensprodukter. När det gäller munvård och hygien för våra fyrbenta vänner kan ett tandvårdssnack vara nyttigt och bekvämt.

Jag är inte säker på ingredienserna. Vad finns inuti?

Produktetiketten är den viktigaste och mest använda källan till information och kommunikation med köparen, och det är just därför den är fylld med mycket viktig information. Enligt EU-lagstiftningen måste alla produkter innehålla tydlig information om vad produkten innehåller och vilka ingredienser som har använts för att tillverka produkten. 

Det är bra att lista ingredienserna från de mest använda till de minst använda i receptet. Den kompletta listan över komponenter finns vanligtvis på produktens baksida tillsammans med näringsvärden och rekommendationer för utfodring.