Om Hill’s Pet Nutrition

Hills brandshop - Philosophie - middle banner

En skillnad du kan se, känna och lita på

Philosophie

Hill’s foder bygger på vetenskap och har utformats för att uppfylla hundars och katters ständigt föränderliga nutritionsbehov. Hill’s nutrition har utvecklats av över 220 veterinärer, näringsfysiologer och foderforskare och fodret, som rekommenderas av veterinärer, är vetenskapligt utformat för hundars och katters unika behov i samtliga livsstadier.

Philosophie -  Equity 2

Allt börjar på vårt globala Pet Nutrition Centre, som hjälper oss att utveckla foder med framtiden i fokus. Här bor över 900 hundar och katter vars enda uppgift är att leva lyckliga liv och äta förstklassigt foder. Vårt PNC hjälper oss att analysera ingredienser med hänseende på balanserade nivåer av näringsämnen för kvalitetsstandarder som hjälper hundar och katter att leva lyckliga och friska liv.

Philosophie - Equity 3

Alla hundar och katter förtjänar att uppleva den förvandlande kraften hos nutrition som ligger steget före. Hill’s Food.Shelter.Love-programmet har hjälpt över nio miljoner hundar och katter på hund- och katthem att hitta permanenta hem, tillhandahållit foder till ett värde av över 280 miljoner USD och inlett partnerskap med över 1 000 hund- och katthem världen över.

Philosophie - history 1

Vi på Hill’s tänker alltid på vad som händer härnäst för din hund eller katt, så att ni kan njuta av nuet. Allt började under slutet av 1930-talet, då Morris Frank, en ung blind man, reste runt i USA med sin ledarhund Buddy för att kampanja för ledarhundar från Seeing Eye®. Men Buddy led av njursvikt och Morris Frank bad doktor Mark Morris sr om hjälp med Buddys sjukdom. Doktor Morris trodde att Buddys sjukdom var ett resultat av dålig nutrition. Han och hans fru utvecklade därför ett revolutionerande, exakt balanserat foder för hundar med njursvikt och njurinsufficiens.

Philosophie - history 2

Sedan dess har vi fört vidare hans framtidsfokuserade strategi för hund- och kattnutrition med biologi-baserat, vetenskapsutvecklat foder. Oavsett om du utfodrar för vardagshälsa eller behöver tillgodose speciella näringsbehov har Hill’s foder kraften att förändra liv. 

Clinically Proven

Många av Hill's foder för vuxna hundar och katter har redan den extra fördelen att de har en sammansättning som utöver att främja en god urinvägshälsa bidrar till att minska risken för struvit- och oxalatstenar. Hill’s kvalitetsmärke S+OXSHIELD på paketet hjälper dig att snabbt hitta dessa foder.

Philosophie - sox shield

Evidensbaserad klinisk nutrition börjar med omfattande nutritionsrelaterad forskning. Hill’s utför randomiserade, blinda och kontrollerade kliniska foderstudier. Dessa djupgående studier garanterar att våra produkter kommer att innebära faktiska fördelar för hundarna och katterna och uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna.

Ta reda på vilket Hill-märke som passar ditt husdjur!

Hills science planSCIENCE PLAN
Hill's Prescription DietPRESCIPTION DIET
Hills snacksSNACKS