Hill's Pet Nutrition hund- och kattfoder

Fram till och med 14 augusti 2020 får du 10% rabatt på hund- och kattfoder från Hill's Science Plan när du handlar för mer än 350 kr. Ange rabattkoden SE-HILLS i kassan för att ta del av erbjudandet.

Koden kan inte kombineras med andra kupongkoder och gäller endast Hill's Science Plan hund- och  kattfoder.

Hill's Pet Nutrition
Logo Hill's Science Plan

Särskilt framtagna för att uppfylla behoven hos din hund eller katt, utifrån ålder, storlek och känslighet. Tillverkade med högkvalitativa ingredienser plus vitaminer, mineraler och aminosyror och utan tillsats av konstgjorda färgämnen, smakförstärkare eller konserveringsmedel. Med en läcker smak som din hund eller katt kommer att älska.

Torrfoder hundar Hill's Science PlanTorrfoder för hundar
Våtfoder for hundar Hill's Science Plan Våtfoder för hundar
Torrfoder för katterTorrfoder för katter
Våtfoder for katterVåtfoder för katter
Hill's Prescription Diet

Kliniskt bevisad näring som bidrar till att lindra de vanligaste hälsobesvären som katter och hundar drabbas av. Noggrant utformad baserad på omfattande forskning och med enbart de bästa ingredienserna från pålitliga källor – för att förändra livet för hundar och katter och deras ägare.

Torrfoder för hundar- Hill's Prescription DietTörrfoder for hundar
Våtfoder för hundar - Hill's Prescription DietVåtfoder för hundar
Torrfoder för katter - Hill's Prescription DietTorrfoder för katter
Våtfoder för katter - Hill's Prescription DietVåtfoder för katter
Ideal balance

Perfekt balanserad näring med högkvalitativa och hälsosamma ingredienser. Hill’s näringsexperter utvecklar foder med optimala nivåer av över 50 näringsämnen, vilket ger en perfekt balans för din hunds eller katts hälsa – 100 % av vad hundar och katter behöver och 0 % av vad de inte behöver.

Om Hill's