Om Hill's

Näringsexperter, kärleksfulla ägare

Näringsexperter, kärleksfulla ägare

När Hill’s näringsexperter och veterinärer tar fram foder använder de sig av innovationer som bygger på vetenskap och den allra senaste näringen. På så sätt får hundar och katter i alla åldrar och storlekar hjälp att hålla sig i form och leva livet till fullo.

Samarbete med våra hund- och kattpartners

Samarbete med våra hund- och kattpartners

Hill’s foder utvecklas av näringsexperter, veterinärer och husdjurspartners på vårt Pet Nutrition Center. Där skapar Hill’s foder som gör en synlig skillnad, med hjälp av högkvalitativa ingredienser och lite vägledning från hundar och katter om vad som smakar bäst.

Foder med kraften att förändra liv

Foder med kraften att förändra liv

Med hjälp av kliniskt bevisade foderteknologier och innovativa nutritions lösningar skapar Hill’s foder som verkligen har kraften att förändra liv. Hill’s är stolta över att kunna skapa ett perfekt foder för varje hund och katt – oavsett om det handlar om att hjälpa hundvalpar och kattungar att växa sig starka och friska, att uppfylla särskilda hälsobehov eller att bibehålla vitaliteten hos åldrande hundar och katter.

Mat, tak över huvudet och kärlek

Mat, tak över huvudet och kärlek

Hill’s värderingar präglar inte bara arbetet med att förändra livet för hundar och katter genom rätt nutrition. Vi har också en rad välgörenhetsinitiativ som förbättrar livet för hundar och katter världen över. Hill’s välgörenhetsprogram Food, Shelter, Love™ och Caring Hearts hjälper miljontals djur världen över att hitta kärleksfulla hem och ger stöd vid naturkatastrofer och situationer med djurplågeri.

Hill’s brinner för en bättre värld

Hill’s brinner för en bättre värld

Hill’s är stolta över att omvandla sina värderingar till faktiska handlingar, som att minska koldioxidutsläpp, vattenförbrukning och produktion av avfall. Hill’s använder sig av anläggningar som byggs och drivs på ett hållbart sätt. Vi anstränger oss för att använda lokala ingredienser med ursprung här i Europa för att bidra till att minska miljöpåverkan.

Till produktöversikten