Vårrea hos zooplus

vårerbjudanden

Äntligen är våren här! 

Vad är trevligare än att njuta av den här tiden med din fyrbenta vän?  Det är precis vad vår vårkampanj erbjuder: oavsett om det är nyttig mat för massor av energi, roliga leksaker eller godsaker för spännande resor eller att koppla av i solen - hos zooplus kan du nu hitta fantastiska vårerbjudanden för allt som gör en fyrbent väns hjärta slå snabbare!

Filt

Få en mysig filt till din pälskling på köpet!

Kopiera rabattkoden:

HEJVAR

Rabattkoden gäller på köp över 499 kr och gäller så länge lagret räcker eller till och med 2024.04.08. Endast en rabattkod kan lösas in per beställningstillfälle. 

Pedigree

Upp till 20% rabatt på Pedigree-snacks

Gourmet

24 x 85 g Gourmet Gold till extra-pris!

extra rabatt på tillbehör

Upp till 15% rabatt på utvalda tillbehör

Feringa

Feringa Country Style 18 + 6 på köpet! 

  • Erbjudanden
  • Foder för katt
  • Hundfoder
  • Tillbehör för katt
  • Tillbehör för hund

Varför är pälsvård extra viktigt på våren?

Våren är en tid för pälsbyte. Denna process tar cirka sex till åtta veckor för våra fluffiga vänner. Så skäm bort din fyrbenta vän med daglig borstning på våren! Detta får inte bara igång blodcirkulationen utan skapar också en frisk, glänsande päls. 

Visste du att vårtrötthet finns hos hundar?

Vissa hundar verkar trötta och svaga på våren, medan andra är fulla av energi. Vårtrötthet hos hundar kan förklaras vetenskapligt: ​​På grund av bristen på solljus på vintern produceras lite serotonin i hundens kropp och melatoninnivåerna förblir höga. Aktiviteten ökar först när serotoninlagren gradvis fylls på.

Lösningen är enkel: gå ut i friska luften! Mycket träning i den varma vårsolen främjar serotoninproduktionen och hämmar hormonet melatonin. Detta kommer att göra den vårtrötta lurviga vännen mer aktiv igen.

Hejdå extrakilon: Så här kommer du i form till våren!

Den ökända "vinterkroppen" efter de kalla månaderna är inte bara en fråga för oss människor – många katter och hundar kämpar också med de extra kilona. Dieter och träningsplaner packas ofta upp.

Den extra vikten kan belasta våra lurviga vänners leder och kardiovaskulära system och kan till och med öka risken för diabetes.

För att motverka vinterfett och undvika fetma krävs inte bara mer motion, utan att kolla upp maten kan också vara en bra idé. Eventuell diet ska givetvis endast göras i samråd med veterinären.

Du kan hitta ytterligare användbara tips om ämnet fetma hos katter och fetma hos hundar samt diabetes hos katter och diabetes hos hundar i zooplus magasin.