Husdjurspersonligheter, vilken är din katt?

Vilken personlighetstyp är din pälskling?

Katter, precis som människor, har sina egna personligheter. 

Sover din katt hela tiden? Eller kanske älskar den att jaga? Har du märkt om du delar något drag med dina lurviga barn? Oavsett om du är superaktiv, en trendig diva eller något däremellan har vi de bästa varumärkena för att matcha varje personlighet. 

Kolla in varje personlighet här nedanför för att se vilket foder eller tillbehör som macthar din katts personlighet bäst! 

Med varje beställning får du även 2x zoopoäng* på följande varumärken:

*Kampanjen gäller vid köp av valfri produkt (utom snacks och kattsand) från följande varumärken: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales och Kooa.

Gourmet

Gourmeten

Mat är en mycket viktig del av vårt liv ... och vissa katter är riktiga experter. Stor andel kött, de bästa smakerna, bara de bästa ingredienserna... det är vad de behöver för att vara lyckliga. Och naturligtvis bara de mest fantasifulla skålarna!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
CouchPotato

Soffpotatis

Är din katt en soffpotatis? Oavsett om det är på en soffa, en säng eller på en mindre väntad plats, kommer du förmodligen att hitta din katt sovande. Att stanna hemma och äta hemlagad mat är förmodligen vad de älskar mest ... precis som vi!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
TrendyDiva

Trendig diva

Vissa katter är riktiga divor, vilket märks! Och dom behöver den bästa produkterna, trendigaste inredningen och halsbanden och självklart den bästa maten som passar deras behov. Om dom var människor hade dom garanterat varit en influencer!

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
WildHunter

Jägaren

Har du någonsin tänkt på om din katt efterliknar sina förfäder? Precis som deras vilda förfäder så älskar dom jakten... i skrivande stund jagar dom säkert en råtta eller leksak eller kanske till och med dina tår!

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
FitFoodie

Fitness freaket

Har du någonsin sett din katt sträcka på sig och tänkt att den skulle vara bra på yoga? Har den en balanserad kost med mycket grönsaker? De kunde ha ett Instagramkonto skulle det vara tillägnat en hälsosam livsstil? De är en fit foodie!

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
upptäck tigerino

*Erbjudandet gäller från 03.10.2023 kl 00:01 - 31.10.2023 kl 23:59 CET.