Husdjurspersonligheter, vilken är din hund?

Vilken personlighetstyp är din pälskling?

Hundar, precis som människor, har sina egna personligheter. 

Sover din hund hela tiden? Eller kanske älskar den att jaga? Har du märkt om du delar något drag med dina lurviga barn? 

Oavsett om du är superaktiv, en diva eller något däremellan har vi de bästa varumärkena för att matcha varje personlighet. 

Kolla in varje personlighet för att se vilket foder som passar din hund bäst, och glöm inte att lägga till några tillbehör för att stödja deras bästa livsstil! 

Med varje beställning får du även 2x zoopoäng* på följande varumärken:

*Kampanjen gäller vid köp av valfri produkt (utom snacks och strö) från följande varumärken: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales och Kooa.

Gourmet dog

Matälskaren

Mat är en mycket viktig del av vårt liv ... och vissa hundar är riktiga experter. Stor andel kött, de bästa smakerna, bara de bästa ingredienserna... det är vad de behöver för att vara lyckliga. Och naturligtvis bara de mest fantasifulla skålarna!

Rocco
Phil_Sons
Tiaki
ModernLiving_LP
CouchPotato

Soffpotatisen

Är din hund en soffpotatis? Oavsett om det är på en soffa, en säng eller på en mindre väntad plats, kommer du förmodligen att hitta din hund sovande. Att stanna hemma och äta hemlagad mat är förmodligen vad de älskar mest ... precis som vi!

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
TrendyDiva  dog

Trendig diva

Vissa hundar är riktiga modeller...vilket syns! Och dom behöver den bästa produkterna, trendigaste kläderna och halsbanden och självklart den bästa maten som passar deras behov. Om dom var människor hade dom garanterat varit en influencer!

Concept_for_Life
Tiaki
NomadTales
kooa
WildHunter

Jägaren

Har du någonsin tänkt på om din hund efterliknar sina förfäder? Oavsett storlek så är vissa hundar riktiga jägare! Precis som deras vilda förfäder så älskar dom jakten... i skrivande stund jagar dom säkert en boll eller en leksak..

Wolf_of_Wilderness
Purizon
Tiaki
NomadTales
FitFoodie dog

Fitness freak

Har du någonsin sett din hund stretcha och tänkt att den skulle vara bra på yoga? Har den en balanserad kost med mycket grönsaker? Är du säker på att om de kunde ha ett Instagramkonto skulle det vara tillägnat en hälsosam livsstil? Då är den en fit foodie!

Greenwoods
Briantos
RebelBelle
Tiaki

*Erbjudandet gäller från 03.10.2023 kl 00:01 - 31.10.2023 kl 23:59 CET.