Katt- & hundhygien

Större urval för ännu mer renhet

Rena lösningar för det dagliga måstet

Vi är alla samma när det gäller en sak: Måste vi, så måste vi - men våra husdjur har sina egna speciella ideer när det handlar om hygien. Oavsett om ditt hudsjur är mycket integritetsmedvetet, extremt noggrant eller otroligt kräsen så har vi sammanställt ett stort urval hygienprodukter och några användbara tips gällande ditt husdjurs behov. Vi hoppas kunna bidra med hjälp till att ditt husdjurs dagliga rutin blir så ren och trevlig som möjligt!

Kattsand
Erbjudanden10l Biokat's nu till kanonpris!Missa inte!

Fint strö med ett artspecifikt doftämne som har en tilldragande och lugnande effekt på många katter. Detta strö från Biokat är också ett bra val för unga katter som ännu inte har lärt sig att gå på kattlådan.

Till erbjudandet
ErbjudandenKanonpris på PetSafe® ScoopFree® UltraEndast hos oss!

Självrengörande kattoalett! Det ingår en engångsform med högkvalitativ silikatkattsand som rengör sig i själv i flera veckor och dessutom har 5 till 10 gånger mindre ströförbrukning än vanliga kattoaletter. Ströet är dammfritt till 99 % och absorberar vätska och torkar ut fasta ämnen!

Till Erbjudandet
ErbjudandenTigerino KattsandNu till kanonpris!

Tigerino är inte bara extremt absorberande utan också miljövänligt. Detta kattströ stoppar dofter inom några sekunder och gömmer bakterierna i kärnan. 

Till erbjudandena
ErbjudandenzooplusBajspåsar

Bajspåsar och bajspåshållare i stort urval till extra låga priser!

Till erbjudandena

Våra toppmärken

Tigerino
Cat's Best
Extreme Classic
World's Best Cat Litter
Greenwoods
Golden Grey
Benek
Catsan
KattJämför KattsandFördelar & Nackdelar

Kattsand skapas på olika sätt och i vår magasinartikel kan du hitta information om vilka fördelar och nackdelar de olika typerna av kattsand har.

Till Artikeln
KattKattlådor med tak eller utan takAll Information

Vilken kattlåda är bäst för dig och din fyrbenta vän. Läs vårt magasin om skillnader, fördelar och nackdelar.

Till Artikeln