Prova på veckor: Testa utvalda varumärken till specialpris

Vara trogen livet ut? Dags för något nytt!

smaklöst i matskålen? prova-på-veckor hos zooplus!

Prova på veckor

Variation berikar livet, och nyfikenhet ligger i våra husdjurs natur. Med prova-på-erbjudanden från våra utvalda varumärken har du nu möjlighet att testa något nytt till kanske lite kräsna vän. Passa på att testa våra praktiska prov-portioner till specialpris och variera din fyrtbenta väns vardag.

Hipp hipp hurra! 🎂 zooplus.se fyller 10 år

welcome to the pawty


Här kan du läsa mer om några av våra favoritmärken 


Wolf of wilderness erbjudande

Wolf of WIlderness

Wolf of Wilderness recept innehåller stora mängder kött. Dessutom är deras foder spannmålsfria, och förfinade med vilda bär, rötter och vilda örter. Detta för att ge din hund en balanserad och artanpassad kost som följer vargens instinkter.

VåtfoderTorrfoder ► Hundgodis & hundben

Rocco

Rocco
Oavsett vilken sort som får hundens hjärta att slå snabbare kan du vara säker på att innehållet följer Roccos ideal: en hög andel kött och inälvsmat kombinerat med 100 % färska ingredienser.

Våtfoder Torrfoder Hundgodis & hundben

Lukullus

Lukullus

100% spannmålsfria snacks samt torr- och våtfoder för hundar av alla raser och storlekar. Ursprungligen med vilda bär, rötter och vilda örter framtagen med hög kvalitet med massor av färskt kött. 

Våtfoder Torrfoder Hundgodis & hundben

Purizon

Purizon

Purizon foder och snacks är spannmålsfria och tillagade med med 30 % högkvalitativ frukt, grönsaker och örter som främjar djurets hälsa och vitalitet. Och med ett högt proteininnehåll på 70%

 Torrfoder Hundgodis & hundben