zooplus-appen alltid till hands!zooplus nyhetsbrevShop safe in the shop zooplus RelaxSafe shopping guaranteed
Deal days upp till 30% rabatt på husdjursprodukter
Gourmet
2x zoopoäng
Doggy Professional
zooplus Relax!
Sparplan
app
Upp till 30% rabatt på husdjursprodukter
Gourmet
2x zoopoäng
Doggy professional
500x320
Sparplan
App

Upptäck våra toppmärken:

Royal Canin
Concept for Life
Eukanuba
Purina Pro Plan
Wolf of Wilderness
Cosma
Hill´s Science Plan
Rocco
Purizon
Taste of the Wild
Gourmet

zooplus magasin

I vår djurtidning kan du läsa om allt som är viktigt när det kommer till ditt husdjur, vare sig det är en katt, hund eller något annat husdjur. Här får du värdefulla tips om skötsel, raser och uppfostran.

Till magasinet

Djurprodukter hos zooplus - djuraffär online med foder och tillbehör

Vilka produkter hittar jag för mitt djur hos zooplus?

Hundtillbehör och hundfoder

I zooplus webbutik för hundprodukter hittar du ett välsorterat, brett urval av hundfoder och hundtillbehör. Välj bland toppmärken som Hill's, Royal Canin, bosch eller Josera och hitta det bästa fodret för just din hund.

Utrusta din hund med allt den behöver för att bra hundliv. En mysig hundbädd, ett hållbart hundhalsband och ett slitstarkt hundkoppel hör till grundutrustningen. Med rätt tillbehör för pälsvården blir ditt hem till en hårfri zon. Hundar som uppehåller sig mycket utomhus mycket behöver en lämplig hundkoja att dra sig tillbaka i. En bilbur eller transportbur behövs för att hunden ska känna sig bekväm när ni reser. Och för höst- och vintersäsongen hittar du ett stort urval av hundjackor och lysande hundhalsband I shoppen!

Kattillbehör och kattfoder

Titta igenom vårt omväxlande sortiment av kattillbehör och överraska din katt med högkvalitativ kattmat från ledande tillverkare. Från Latz över Animonda till Hill’s hittar du torrfoder och våtfoder som är perfekt anpassade till katters ålder, livsstil och behov. Om du vill belöna katten eller erbjuda ett mellanmål ibland har vi också många sorters kattgodis och snacks som får kattens hjärta att slå snabbare.

Ett klösträd eller en originell kattleksak gör din katt lycklig och sysselsätter den en längre tid. I våra mysiga kattbäddar kan katten vila upp sig och njuta av rogivande stunder. Hos zooplus hittar du också många olika sorters kattströ som är anpassade till katters (och dina) olika preferenser och behov. Vill du låta din katt sköta sig själv och gå in och ut som den vill kan du montera in en av våra praktiska kattluckor.

Djurfoder och djurtillbehör för smådjur, fåglar & Co

I vår gnagarshop hittar du tillbehör och foder från kända tillverkare för dina smådjur. Söker du fågeltillbehör och fågelfoder kommer du säkert att hitta det du söker – vi har ett stort urval av burar, leksaker och fågelmat till småfåglar och papegojor. zooplus shop för hästar erbjuder många olika sorter hästfoder, tillskottsfoder och goda snacks. Är du en begeistrad akvarist har du hamnat rätt i vår avdelning för akvarietillbehör! Kolla in vårt stora urval av fiskfoder – sorterat efter märke, fodersort eller fiskart.

Vill du veta mer om zooplus?

zooplus grundades 1999 med målet att ge djurälskare och husdjursägare samt deras husdjur en pålitlig och praktisk online-shoppingplattform, med bästa möjliga service. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder toppkvalitet till bästa pris. Utnyttja vår över 20-åriga erfarenhet och välj passande produkter till din favorit bland över 9000 artiklar i shoppen.

Oavsett om du har en hund eller katt, älskar fåglar, har en kanin som familjemedlem eller helst av allt hänger dig åt ditt akvarium på fritiden kommer du att hitta foder och tillbehör av bästa kvalitet i vår onlinebutik. Dessutom: beställer du för över 499 kr betalar du ingen fraktavgift till Sverige! Vi arbetar varje dag för att fortsätta utveckla och förbättra vår service. Om du har några frågor eller förslag, eller om du kanske är missnöjd med något, hjälper vår kundtjänst dig gärna. Alla frågor hanteras snabbt av vårt team.

Har du frågor om djurhållning i allmänhet?

zooplus Magasin stöder husdjursägare med många tips och du kan hitta praktisk och användbar information om djurs hälsa samt specifika produktrekommendationer.

Vad gör zooplus? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Var hittar jag zooplus, finns det filialer att besöka?

zooplus arbetar uteslutande online via våra webbutiker. Det har fördelen att vi kan sänka priserna. Vi överför denna kostnadsfördel direkt till våra kunder där det är möjligt.

Erbjuder zooplus rabattkuponger och erbjudanden?

Vi erbjuder kuponger och rabatter regelbundet. Du hittar en översikt över våra aktuella kampanjer samlade under Specialerbjudanden hos zooplus.

Hur lång leveranstid har zooplus?

Vanligtvis är vår leveranstid till Sverige 3 till 5 dagar, beroende på vilken dag du beställer och var du bor i Sverige. Läs mer om detta i vår översikt om fraktkostnader och leveranstider.

Vilka betalningsalternativ erbjuder zooplus?

Hos zooplus kan du betala med alla gängse betalningsmetoder: kreditkort (Visa, MasterCard), PayPal, direkt från din bank (Trustly), banköverföring, faktura (från den tredje beställningen).

Vilka fördelar har zooplus App?

Med zooplus-appen har du tillgång till hela vårt sortiment och kan enkelt och smidigt beställa allt som är viktigt för ditt husdjur när som helst. Du kan också njuta av många andra fördelar, till exempel den praktiska ombeställningsfunktionen eller streckkodsläsaren. Testa zooplus-appen och dela dina favoritprodukter med din familj och vänner.

Var hittar jag aktuell information om erbjudanden, rabatter, produkter och service hos zooplus?

Du kan prenumerera på vårt zooplus nyhetsbrev om du vill hålla dig uppdaterad och inte missa några specialerbjudanden. Förresten får du 333 zooPoäng extra när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Du kan byta poängen mot attraktiva premier i vårt bonusprogram eller donera dem till en djurskyddsorganisation.

Vad är zooplus bonusprogram?

Du samlar zooPoäng med varje köp och dessa poäng kan du enkelt byta mot premier som du hittar i premieöversikten. Bonusprogrammet är gratis och utan några skyldigheter. En separat registrering är nödvändig. Du får en översikt över de zooPoäng du har samlat på ditt kundkonto.

Hur kommer det säg att zooplus har så låga priser?

zooplus som företag verkar uteslutande online. På detta sätt sparar vi kostnaderna för stationära butiker och kan ge dessa besparingar vidare till våra kunder. Dessutom strävar vi ständigt efter att öka effektiviteten i våra leveranskedjor och har nu etablerat ett välutvecklat, europeiskt logistiksystem.