Clooney - zooplus skönheten, what else?

Clooney
All cats

All cats

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

Tambor

Tambor

  • Om Clooney
  • Clooneys favoriter
  • Clooneys önskelista
  • Clooneys egenskaper
Clooney 🤴🏻

Clooney 🤴🏻

Hej, jag heter Clooney och jag har jobbat på zooplus i 2 år som senior content manager för nyckelkonton. Min hundbror jobbar också på zooplus, men jag föredrar att jobba hemifrån. Jag kan koncentrera mig mycket bättre här.

När jag inte hanterar innehåll unnar jag mig en underbar dusch – min lilla skönhetshemlighet. Och för att jag ska hålla mig riktigt vältränad gillar jag att hämta bollar. Jag lärde också min hundbror Peanut det. På helgerna gillar jag att röra mig i huset och utforska området.

Clooney på jobbet

Wild freedomDinner-Date med Mr. Clooney 🍴Wild Freedom

Mitt hemliga recept på den perfekta dejten? Värdefulla proteiner för ett trevligt muskelspel. Undvik konstgjorda konserveringsmedel, färg- eller smakämnen. Tillsätt några färska örter och voilà, festen är klar! Så, kort och gott: Wild Freedom Cold River torrfoder.

Se mer
ClooneyJag tar dig... 🦚Crinkle Dancer

Vänster, höger - fångad! Jag är inte så lätt att lura. Den sprakande folien mellan kattspöets naturliga fjädrar Crinkle Dancer fångar omedelbart min uppmärksamhet. Som tur är – åtminstone för mina mänskliga vänner – är spöet extra långt så jag kan inte skada någon.

Se mer
PurizonMr Clooney gör catwalken 🌟Purizon Adult

Nytt i sortimentet: Purizon Adult 6 x 400g - spannmålsfri. Så gott – även jag har svårt att smyga hit. Dessa högprotein-, lågkolhydratmenyer finns i många smaker, så jag har alltid en varierad meny för mina dejter.

Se mer