Yoshi - zooplus Super-Mario spelare

Yoshi
  • Om Yoshi
  • Yoshies favoriter
  • Yoshi önskelista
  • Yoshis egenskaper
Yoshi

Yoshi 🎮


Hej, jag heter Yoshi och jag har arbetat som innehållsansvarig på zooplus i ett år. Eftersom jag verkligen har mycket att hantera här behöver jag en bra balans. För att hålla balansen mellan arbete och privatliv jämn, älskar jag tv-spel. Super Mario är min favorit, därför döptes jag efter den gröna dinon. Efter jobbet, när mamma spelar spel, sitter jag precis framför tv:n och jagar allt som rör sig. Min syster Minnie får inte störa mig – här krävs full koncentration.

Jag gillar att lära mig nya knep, därför är jag också väldigt bra på att apportera – det lärde jag mig av mina hundkollegor under ett teammöte.

Yoshis egenskaper


- Ras: Brittisk korthår

- Vikt: 6 kg

- Ålder: 1 år (*10.02.21)

- Ursprungsland: Tyskland

- Egenskaperr: kan hämta små leksaker som en hund, älskar vatten, rullar på rygg på kommando, jagar bollen när han spelar fotboll på TV, gråter när han inte hittar sin kattsyster Minnie

- Djursyskon: Minnie (katt)

Yoshi på jobbet

Wild freedom Så vilt, här krävs smygande 🐈 Wild freedom


Av all torrfoder på zooplus gillar jag helt enkelt Wild Freedom bäst. Det innehåller mycket läckert muskelkött och är gjort helt utan spannmål eller andra konstgjorda tillsatser. När det kommer till min kost, är mamma alltid mycket uppmärksam på en högkvalitativ sammansättning!

Slo-Mo kattleksak Tänk först, ät sedan 💡 Kattleksak


Slo-Mo kattleksaken ställer till en hel del pussel för mig: varje gång jag tror att jag har listat ut det är plugin-labyrinten helt annorlunda nästa gång jag spelar! Med 20 inkluderade plug-in delar blir jag aldrig uttråkad. Förr eller senare hittar jag alltid alla godsaker!

*Rek. pris = Rekommenderat cirkapris **Se leveranskostnader och leveranstid

333zooPoäng
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Missa inte personliga erbjudanden, kampanjer och rabatter!
Välj husdjur

Betalningsmetoder

Leverans

  • Postnord
  • DB Shenker

Säkerhet

Följ zooplus

  • App Store
  • Google Play