Yoshi - zooplus Super-Mario spelare

Yoshi
All cats

All cats

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

Tambor

Tambor

  • Om Yoshi
  • Yoshies favoriter
  • Yoshi önskelista
  • Yoshis egenskaper
Yoshi 🎮

Yoshi 🎮

Hej, jag heter Yoshi och jag har arbetat som innehållsansvarig på zooplus i ett år. Eftersom jag verkligen har mycket att hantera här behöver jag en bra balans. För att hålla balansen mellan arbete och privatliv jämn, älskar jag tv-spel. Super Mario är min favorit, därför döptes jag efter den gröna dinon. Efter jobbet, när mamma spelar spel, sitter jag precis framför tv:n och jagar allt som rör sig. Min syster Minnie får inte störa mig – här krävs full koncentration.

Jag gillar att lära mig nya knep, därför är jag också väldigt bra på att apportera – det lärde jag mig av mina hundkollegor under ett teammöte.

Yoshi på jobbet

Wild freedomSå vilt, här krävs smygande 🐈Wild freedom

Av all torrfoder på zooplus gillar jag helt enkelt Wild Freedom bäst. Det innehåller mycket läckert muskelkött och är gjort helt utan spannmål eller andra konstgjorda tillsatser. När det kommer till min kost, är mamma alltid mycket uppmärksam på en högkvalitativ sammansättning!

Se mer
Slo-Mo kattleksak Tänk först, ät sedan 💡Kattleksak

Slo-Mo kattleksaken ställer till en hel del pussel för mig: varje gång jag tror att jag har listat ut det är plugin-labyrinten helt annorlunda nästa gång jag spelar! Med 20 inkluderade plug-in delar blir jag aldrig uttråkad. Förr eller senare hittar jag alltid alla godsaker!

Se mer