Minnie - vår stora zooplus matvrak

Minnie
All cats

All cats

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

Tambor

Tambor

  • Om Minnie
  • Minnies Favoriter
  • Minnies Önskelista
  • Minnies Egenskaper
Minnie 🍪

Minnie 🍪

Hej, jag heter Minnie och jag har arbetat med min bror Yoshi som Content Manager på zooplus i nästan ett år. Tvärtemot vad mitt namn kan antyda har jag en enorm aptit. Jag föredrar att småäta hela dagen och sedan lägga mig bekvämt på soffan för att ta en tupplur. Men det är också riktigt tröttsamt när man måste fortsätta stjäla sin brors mat.

Men jag gillar också att leka med Yoshi och tillsammans stöttar vi vår mamma i hennes arbete. Jag ser redan fram emot nästa lunchrast, för jobbet gör dig hungrig.

Minnie på jobbet

Wild FreedomRiktigt lamm som mellanmål 🥩Wild Freedom

Med mina favoritsnacks, Wild Freedom Freeze-Dried Snacks Lamb Lung, blir jag verkligen en tiger. Med 100 % lamm, skonsamt frystorkat och utan irriterande spannmålstillsatser kan jag bara inte låta bli: jag vill bara ha alla på en gång! Tur att burken är återförslutningsbar...

Se mer
MinnieTjoho från Savoys klösträd👋Klösträd

Varför är min Savoy-skrapstol helt enkelt bäst? Från honom har jag helt enkelt den bästa utsikten över mitt territorium. Sisalstolparna är perfekta för kloslipning och fuskfilten känns bra på tassarna också! Kuddarna är fläckbeständiga och kan tvättas i maskin! Behöver du mer?

Se mer