Harrie - vår zooplus Foodie

Harrie
All cats

All cats

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

Tambor

Tambor

  • Om Harrie
  • Harries favoriter
  • Harries önskelista
  • Harries egenskaper
Harrie 🍣

Harrie 🍣

Hej, jag heter Harrie och jag har jobbat som Social Media Manager på zooplus i 5 år. Jag är inte bara uppdaterad i de sociala nätverken, utan ingen kan lura mig med Food Trends heller. När jag kommer hem efter en lång dag med hashtags och meddelanden vet min mamma precis vad jag behöver. Beställer hon sushi får jag en extra portion också.

Jag har också en lillebror - Hugo. Han är ny butikschef på zooplus och har fortfarande mycket kvar att lära. Ibland tror han att jag också jobbar som studsmatta. Men som storebror klarar jag det bra.

Harrie på jobbet

Cosma snacksCosma - bästa snacksen 🐟Cosma Snackie

Mitt jobb som snackstestare är verkligen inte lätt. Speciellt med det stora utbudet av Cosma Snackies! Lyckligtvis finns det inga tillsatser och det var därför mamma beställde alla. Som självutnämnd gourmet, tro mig när jag säger att det här är mina absoluta favoritsnacks!

Se mer
Concept for lifeAaaaaaaa - alla här inne tack 😸 Concept for Life

Ingredienserna i Concept for Life All Cats-fodret sägs främja fin hud och förhindra tandsten. Först och främst gillar jag det verkligen! Men jag visar gärna mina tänder om du vill se själv!

Se mer