Hugo - den lilla zooplus-draken

Hugo
All cats

All cats

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

Tambor

Tambor

  • Om Hugo
  • Hugos favoriter
  • Hugos önskelista
  • Hugos egenskaper
Hugo 🐉

Hugo 🐉

Hej, jag heter Hugo och jag har jobbat som butikschef på zooplus i ett år. Jag är bara ett år, men jag har haft många spännande äventyr med min storebror Harrie. Han kallar mig också liten drake eftersom jag alltid kastar mig mot honom. Jag kan inte andas eld än, men mitt väsande kommer ganska nära.

Om jag ger Harrie en paus gillar jag att hoppa upp och ner på min mamma. Ibland stannar jag för att mysa, men inte för länge. För nästa äventyr väntar redan på terrassen: utforska saker, hitta skatter, läsa spår och sprida ut mina leksaker.

Hugo på jobbet

Concept for lifeÄven förpackningen är läcker 📦Concept for Life

Jag har hållit på med vuxenmaten sedan jag var ett år – och vad ska jag säga? Som du kan se gjorde det mig inte mer vuxen, men det hjälper mig att behålla min idealvikt och minska hårbollar. Concept for Life Indoor Cats är specialgjorda för mig!

Se mer
Funny ButterflyDen flygande fjärilen 🦋Kattleksak


Det är känt att jag är den bästa jägaren. Så tro mig när jag säger att den här fjärilen är en riktig match för dem där ute! Kattleksaken Funny Butterfly garanterar mig extra mycket kul. Och om jag leker för vilt så finns det tre ersättningsfjärilar.

Se mer