Julklappar till hundar

Julgåvor för hund

God jul i stugan, finns det några snälla hundar här? Julen väntar runt hörnet och såklart glädjer sig våra hundar också över spännande julklappar till hund under granen. Din hund hör till familjens närmaste krets. Den fyrbenta familjemedlemmen kanske inte ger bort julklappar, men den skänker sin ägare glädje varje dag. Oavsett om du väljer en ny hundsäng eller en rolig leksak - din hund är tacksam för varje julklapp. För dig som älskar att ge bort har vi samlat de bästa idéerna för en perfekt julklapp till din hund!

Julmode och accessoarer

Din hund behöver ett slitstarkt och säkert hundhalsband eller en sele för era promenader tillsammans. Om du letar efter en modern julklapp till en hund kan det aldrig bli fel med ett elegant set med halsband och koppel i samma stil. Mät hundens halsvidd för att vara säker på att få rätt storlek på julklappen.

Halsband, koppel och selar kan vara både eleganta och slitstarka - det ena måste inte utesluta det andra. För hunden är huvudsaken att halsbandet sitter bekvämt. I stället för ett halsband kan också en sele vara ett komfortabelt och tryggt alternativ!

Vi erbjuder hundkoppel, hundhalsband och selar i så många olika former och färger att du säkert kan hitta julklappar till hundar som passar din hund bäst.

Mysigt varma jultröjor till din hund

Tröjor till hundar är alltid en bra presentidé eftersom de skyddar din fyrbenta vän från kyla. Hos oss hittar du tröjor i olika färger, material och storlekar. Framför allt är det viktigt att skydda hundens mage mot snö och iskalla dagar.

Ett vinter- eller julplagg är en både praktisk och rolig idé för julklappsutdelningen på julafton. Jultröjan Klaus är en bekväm, stickad tröja för hundar, designad i elegant grått med färgglada broderier och två pompon-bollar.

Den värmande, stickade hundtröjan är utrustad med en krage som skyddar halsen. Det stretchiga materialet är bekvämt, samtidigt som det fördelaktiga snittet gör det enkelt att ta på och av den.

Jultröja till hund

En hundjacka för julhelgen

Om din hund behöver något passande att ta på sig till julhelgen kan vi rekommendera denna söta tomteinspirerade jacka. Hunden kommer garanterat att få många uppskattande blickar som ”jultomte”! Ett perfekt tipps på julklappar till hundar.

Tomtedress till hund

Den lustiga tomtedressen för hundar består av en röd kappa med luva. Den är ord av mjuk, härlig softfleece. Kanterna är dekorerade med vit plysch och självklart har den ett svart bälte, precis som tomten.

Kostymen tas på snabbt och okomplicerat och stängs med kardborrband. Den anpassas också enkelt till hundens kroppsform med kardborrbanden. Det elastiska materialet säkerställer att din hund har full rörelsefrihet.

Oavsett om tomtekostymen är tänkt som julkostym på julafton eller för att du vill ta den perfekta bilden till julkort för släkt och vänner - din favorit kommer att vara den snyggaste jultomten som någonsin har skådats!

Förslag på leksaker till din hund på julafton

Mjuka stoppade djur är den perfekta julklappen för hundar som gillar att gosa särskilt mycket. Ett gosigt mjukdjur får din hunds hjärta att slå snabbare och kommer säkert att få en hedersplats i hundkorgen.

Pingvinleksak till hund

Kalla vinterdagar är perfekt för att stanna inne och leka! I och för sig tackar nog de flesta hundar aldrig nej till lite bus, men att stoja med vinterleksaker som den söta pingvinen med rep är extra roligt. Denna hundleksak är också perfekt som överraskning under julgranen!

Pingvinen består av en robust repboll i mitten av kroppen. Benen består av slitstarka rep som är lätta att greppa och omtyckta att tugga på. Den söta besökaren från sydpolen är inte bara ett mjukdjur utan också rolig att kasta och apportera.

En squeaker i huvudet ökar intresset för leksaken och väcker snabbt hundens leklust. Pingvinen är detaljrikt designad och ett dekorativt blickfång med vintermössa, schal och handskar i glada julfärger.

Är din hund en sportchampion eller en mästare på tricks?

Oavsett om ni ägnar er åt agility, intelligensspel, dummyträning eller jogging tillsammans – en bra utrustning av hög kvalitet är en fördel för att kunna träna effektivt och nå framgång. Hundar är nyfikna och ivriga att lära sig. Rätt träningstillbehör hjälper er att uppnå era mål och hålla hunden (och dig) motiverad.

Känner du att det är dags att ta itu med ditt "hundträningsprojekt"? Då kan du börja redan nu med att fundera ut en lämplig julklapp att träna med!

Lurestick för hund

Brandon McMillan Lure Stick är ett lika enkelt som effektivt hjälpmedel för hundträningen.

Det är en smart konstruktion bestående av ett handtag, en utdragbar teleskopstång och en patenterat klämma i slutet där du kan fixera godis.

Lure Stick är perfekt för att få din hunds uppmärksamhet på nolltid. Du kan träna hunden effektivt samtidigt som verktyget är bekvämt att använda för dig. Tack vare den utdragbara stången behöver du inte böja dig för att belöna din fyrbenta vän när den gör något bra.

Andra spännande julklappar till din hund

Förutom våra speciella julerbjudanden för hundar hittar du många andra presentidéer i vår shop, till exempel:

Våra mest populära inlägg
6 min

Giftiga växter för hundar

Dosen gör giftet, men det är ändå viktigt att veta vilket gift din hund har intagit. Följande lista sammanfattar de vanligaste giftiga växterna för hundar så att veterinären kan behandla förgiftningen snabbt och du vet vilka växter du ska undvika i ditt hem.
14 min

10 tips för att ta perfekta bilder av din hund

"Säg omelett!" Det är inte lätt att både fånga hunden i rätt ljus och fotografera den från sin bästa sida på kommando. Här kan du läsa om hur du kan peppa din hund inför hundfotograferingen och få professionella tips för att ta lyckade foton av din hund.
20 min

Att vänja valpar : tips och bastillbehör

Har du bestämt dig för att skaffa hund? Grattis! Om du vill att den ska få en lugn och avslappnad start hemma, bör du förbereda alltihop innan du tar hem vovven. Förutom att skaffa dig know-how om hunduppfostran och artanpassad djurhållning, bör du också känna till bastillbehören som hundägare bör ha. De som skaffar sin första hund bör i varje fall använda väntetiden till att inhämta kunskaper om allt vad hunden behöver för att den ska trivas och må bra i sitt framtida hem. Skaffa bastillbehören innan valpen flyttar in – så är du perfekt utrustad för den första och spännande tiden tillsammans med den! Här nedan har vi sammanställt några tips om de viktigaste tillbehören för ditt liv tillsammans med valpen!