Julklappar till hundar

julklappar till hundar

Gör julfirandet till något alldeles särskilt för din älskling. Våra presentidéer får hundhjärtan att slå snabbare.

Ho, ho, ho! Julen står för dörren. Självklart hör även din fyrbenta följeslagare till familjens innersta krets. Och hundar ger sina ägare sin kärlek och lojalitet varje dag som en gåva. För den som också älskar att ge bort presenter finns här de finaste idéerna och julklappar till hundar. Oavsett om det är en hundsäng eller en leksak – din hund kommer att uppskatta varje julklapp du ger.

SE_Summer_WetFood_General_ab_1

Julklappar till hundar: Mode & Tillbehör

För att din hund ska kunna promenera bekvämt vid din sida när ni är ute och går, behöver den ett stadigt halsband och koppel.

Den som letar efter en modern julklapp till en hund gör aldrig fel med ett snyggt set av halsband och koppel. Om man inte känner till hundens storlek i förväg, kan man mäta dess rygglängd med ett måttband så att julklappen passar senare.

Halsband, hundkoppel och selar fungerar som eleganta tillbehör för ett oförglömligt framträdande. Särskilt en passande hundsele erbjuder behaglig komfort och säkerhet. Precis som med halsband finns det selar i olika former och färger, så att det finns en rätt julklapp för varje hund.

Mysigt varma jultröjor och hundjackor för din hund

Fluffiga tröjor för hundar är alltid en bra presentidé. De skyddar nämligen din fyrfoting mot kyla. Hundtröjor finns i olika färger, material och storlekar. Framför allt är magsskyddet viktigt, det håller din hund borta från kyla, snö och is på de kalla dagarna.

För att din fyrfota vän ska ha något lämpligt att bära på särskilt kalla och våta dagar rekommenderar vi också praktiska vinterjacka. De skyddar hunden från vind och väder och drar som en chic accessoar allas uppmärksamhet till din pälskling.

Julklappstips för hundar som älskar att gosa

För hundar som är särskilt kärleksfulla och gosiga är mjuka gosedjur de idealiska julklapparna. En sådan leksak kommer att få din hunds hjärta att slå snabbare – och den får med säkerhet en hedersplats i hundkorgen direkt..

Sängar och madrasser: Mysiga julklappar för hundar

Finns det något härligare än att sträcka ut sig efter en lång promenad genom ett snötäckt vinterlandskap? Men för djup avslappning behövs rätt underlag. Eller snarare: en mysig hundsäng.

Ge din fyrbenta vän en särskild glädje och ge bort en fin ny liten säng. Följande modeller kommer inte bara att få hundhjärtan att slå snabbare utan passar också elegant in i de flesta hem.

Fler spännande julklappar till din hund

Gör julen ännu mer glädjefylld för din hund med ett urval av unika och genomtänkta gåvor. Förutom särskilda julerbjudanden finns det en mängd andra presenter som din hund kommer att älska:

Festligt Foder & Snacks: Skäm bort din hund med festliga och näringsrika godsaker. Ett utbud av julinspirerade smaker kommer att göra varje måltid till en fest för din fyrfoting.

Praktiska Tillbehör för Päls- och Klovård: Ge din hund lyxen av en hemmaspa-upplevelse. Kvalitativa borstar, trimmers och klotänger håller din hunds päls och klor i bästa skick.

Mjuka Hundfiltar: Efter en dag full av aktiviteter och lek, vad kan vara bättre än att kura ner sig i en mjuk och varm filt? En bekväm filt ger din hund en egen plats att koppla av och vila på.

Dessa julklappar är inte bara tänkta att skapa stunder av glädje för din hund utan också för att erbjuda komfort och praktiska lösningar för hundvård i vardagen. En omtänksam gåva visar din uppskattning och kärlek till din fyrbenta familjemedlem.

I zooplus julbutik för hundar väntar en värld av festliga överraskningar som kommer få varje hundsvans att vifta av förtjusning. Vår särskilt utvalda kollektion erbjuder allt från hjärtvärmande leksaker och frestande godsaker till chic tillbehör och inbjudande viloplatser – varje artikel är vald med omsorg för att glädja och förnöja din bästa vän. Upptäck enkelheten och glädjen med att handla online, och finn den perfekta julgåvan som inte bara värmer i vinterkylan, utan också fördjupar bandet mellan dig och din hund. Låt oss på zooplus hjälpa dig att göra denna julen till en tid av kärlek, glädje och gemensamma minnen för dig och din fyrbenta familjemedlem.

Våra mest populära inlägg
7 min

Älskar min hund mig? 10 tecken som bevisar det

Älskar min hund mig? När vi älskar någon, vill vi naturligtvis veta om den har samma känslor för oss som vi har för dom. Även på våra hundkompisar vill vi kunna läsa tecknen som de använder för att visa oss att vi också har en plats i deras hjärta. Men hundar har andra vägar för att visa sin kärlek. Och de kan inte säga “jag älskar dig” med ord. Tack vare detta hittar hundar andra älskvärda vägar för att visa oss deras kärlek. Det är mycket enklare än vi trodde att upptäcka dessa tecken. För förmågan att förstå våra älskade hundars språk vilar i oss alla.
5 min

10 tecken på att din hund är lycklig

“Hur ser jag att min hund är lycklig?” “Hur vet jag att det jag gör mot hunden är rätt och att den har det bra hos mig?” Det är frågor som många hundägare ställer sig. Sannolikheten att din hund är lycklig är särskild stor när den är upptagen. Det uppnår du bland annat genom att hitta på många olika aktiviteter med din hund. Till exempel genom att ägna en stor del av dagen åt gemensamma lekar. Även högvärdigt foder är avgörande för hundens fysiska och mentala hälsa och därmed för hundens positiva grundstämning. I slutändan är det bara den hormonella bilden som ger slutlig information om tillfredsställelsen av din älskade fyrbenta vän
5 min

Giftiga växter för hundar

Dosen gör giftet, men det är ändå viktigt att veta vilket gift din hund har intagit. Följande lista sammanfattar de vanligaste giftiga växterna för hundar så att veterinären kan behandla förgiftningen snabbt och du vet vilka växter du ska undvika i ditt hem.