Julklappar till hundar

Julgåvor för hund

God jul i stugan, finns det några snälla hundar här? Julen väntar runt hörnet och såklart glädjer sig våra hundar också över spännande julklappar till hund under granen. Din hund hör till familjens närmaste krets. Den fyrbenta familjemedlemmen kanske inte ger bort julklappar, men den skänker sin ägare glädje varje dag. Oavsett om du väljer en ny hundsäng eller en rolig leksak - din hund är tacksam för varje julklapp. För dig som älskar att ge bort har vi samlat de bästa idéerna för en perfekt julklapp till din hund!

Julmode och accessoarer

Din hund behöver ett slitstarkt och säkert hundhalsband eller en sele för era promenader tillsammans. Om du letar efter en modern julklapp till en hund kan det aldrig bli fel med ett elegant set med halsband och koppel i samma stil. Mät hundens halsvidd för att vara säker på att få rätt storlek på julklappen.

Halsband, koppel och selar kan vara både eleganta och slitstarka - det ena måste inte utesluta det andra. För hunden är huvudsaken att halsbandet sitter bekvämt. I stället för ett halsband kan också en sele vara ett komfortabelt och tryggt alternativ!

Vi erbjuder hundkoppel, hundhalsband och selar i så många olika former och färger att du säkert kan hitta julklappar till hundar som passar din hund bäst.

Mysigt varma jultröjor till din hund

Tröjor till hundar är alltid en bra presentidé eftersom de skyddar din fyrbenta vän från kyla. Hos oss hittar du tröjor i olika färger, material och storlekar. Framför allt är det viktigt att skydda hundens mage mot snö och iskalla dagar.

Nu fattas bara släden och säcken med julklapparna!

Den söta jultomtedräkten för hundar består av en röd kappa med huva. Den är tillverkad av mjuk och mysig fleece. Kanten på luvan och nederkanten på jackan är dekorerade med vit plysch. Självklart är tomtejackan utrustad med det obligatoriska svarta bältet, som alla tomtar har! Det är ordentligt fastsytt på jackan och kan inte glida.

Kostymen är enkel att ta på och stängs och anpassas till hundens kropp med kardborrband. Det stretchiga materialet säkerställer att hunden har full rörelsefrihet och att tomtedräkten sitter bekvämt.

Julklappar till hundar

En varm hundjacka för julhelgen

Om din hund behöver något passande att ta på sig till julhelgen kan vi rekommendera denna varma vinterjacka från Hurtta i sammarbete med zooplus. Hunden kommer garanterat att hålla sig varm när ni strosar omkring på julafton! Ett perfekt tipps på julklappar till hundar.

julklappar till hundar

Kall vind, tjocka snöflingor, frostiga vägar: När vintern visar sig från sin mest obekväma sida behövs särskilt varma kläder på promenaderna - både människor och hundar. Hurtta för zooplus Bare Sunrise vinterjacka håller kyla, vind och fukt borta från din hund och är perfekt som klädsel på era vinterutflykter.

Hundjackan har en mjuk vaddering som håller hunden varm. Fodringen gör jackan också mycket bekväm att bära. En hög krage skyddar nacken och en bröstlapp den främre delen av magen och bröstområdet mot kall vind. På detta sätt så får din hund en varm och skön jul!

Förslag på leksaker till din hund på julafton

Mjuka stoppade djur är den perfekta julklappen för hundar som gillar att gosa särskilt mycket. Ett gosigt mjukdjur får din hunds hjärta att slå snabbare och kommer säkert att få en hedersplats i hundkorgen.

julklappar till hundar

Börjar advent närma sig med stormsteg och och julen kommer hack i häl? Squeaky Santa hundleksak är en utmärkt julklapp till din hund! Det är en gosig, mjuk plyschleksak i form av en jultomte. Genom den kärleksfulla, detaljerade designen är den idealisk som dekorativ leksak till advent.

Den gosiga "kudden" är gjord av mysig plysch och är underbar att ligga och gosa på. Den är detaljrik: en tomteluva med tofs, ett bälte med ett spänne, svarta stövlar och glittrande händer. Sex squeaker finns inuti Squeaky Santa hundleksak och de ger ifrån sig roliga ljud när hunden leker med den, vilket gör kudden ännu mer intressant för hunden.

Är din hund en sportchampion eller en mästare på tricks?

Oavsett om ni ägnar er åt agility, intelligensspel, dummyträning eller jogging tillsammans – en bra utrustning av hög kvalitet är en fördel för att kunna träna effektivt och nå framgång. Hundar är nyfikna och ivriga att lära sig. Rätt träningstillbehör hjälper er att uppnå era mål och hålla hunden (och dig) motiverad.

Känner du att det är dags att ta itu med ditt "hundträningsprojekt"? Då kan du börja redan nu med att fundera ut en lämplig julklapp att träna med!

julklappar till hundar

Oavsett om ni befinner er på träningen, i hundskolan eller på en helt vanlig vinter promenad - med godisväskan från Wolf of Wilderness har du alltid en godbit till hands för din hund när du snabbt behöver belöna den för gott uppförande under julen.

Den petrolfärgade väskan i trendig design är robust tillverkad. Den är idealisk för lydnadsövningar och på träningen med hunden. Tack vare det slitstarka ytmaterialet är godisväskan mycket hållbar. Den är enkel att ta med på era vinter upptäcktsfärder tack vare det praktiska formatet. Dessutom kan du fästa den till exempel i bältet med karbinhaken, så du kan alltid ha händerna fria. Den perfekta julklappen till hunden och dig denna jul!

Andra spännande julklappar till din hund

Förutom våra speciella julerbjudanden för hundar hittar du många andra presentidéer i vår shop, till exempel:

Du kan hittar mer julklappar för hundar i våran Julmarknad. Vi har julklappar för soffpotatisen, för matälskaren, för friluftsfantasten och för lyckojägaren.

Vi på zooplus önskar dig och din hund en riktigt magisk jul! 

Våra mest populära inlägg
5 min

Giftiga växter för hundar

Dosen gör giftet, men det är ändå viktigt att veta vilket gift din hund har intagit. Följande lista sammanfattar de vanligaste giftiga växterna för hundar så att veterinären kan behandla förgiftningen snabbt och du vet vilka växter du ska undvika i ditt hem.
5 min

10 tecken på att din hund är lycklig

“Hur ser jag att min hund är lycklig?” “Hur vet jag att det jag gör mot hunden är rätt och att den har det bra hos mig?” Det är frågor som många hundägare ställer sig. Sannolikheten att din hund är lycklig är särskild stor när den är upptagen. Det uppnår du bland annat genom att hitta på många olika aktiviteter med din hund. Till exempel genom att ägna en stor del av dagen åt gemensamma lekar. Även högvärdigt foder är avgörande för hundens fysiska och mentala hälsa och därmed för hundens positiva grundstämning. I slutändan är det bara den hormonella bilden som ger slutlig information om tillfredsställelsen av din älskade fyrbenta vän