Adoptera katt

8 min

5 tips för ett säkert julfirande med din katt

”Stilla Natt, Heliga Natt” – för katterna är julen ofta mindre fridfull och förknippas mer med stress och faror. Vi tipsar dig om när det kan vara på sin plats att vara lite försiktig och hur du kan undvika farliga situationer redan från början. Med följande fem tips i bakhuvudet kommer du att kunna fira julen säkert och avslappnat med din katt.
5 min

Älskar min katt mig? 10 tecken som bevisar det

På grund av sitt ombytliga och hemlighetsfulla väsen visar katten ibland mer och ibland mindre hur den älskar sin ägare. Ibland uttrycker den sin kärlek på ett mer subtilt sätt, än vad katter vanligtvis gör det på. Men den välvillige kattkännaren kan ändå tydligt känna igen sin katts kärlek. Ju mer du litar på din instinkter – precis som din katt gör – kommer du att se och känna hur mycket din misse älskar dig.
4 min

Gör din egen kattadventskalender

Julen närmar sig, de mörka kvällarna blir allt längre och inbjuder till mysiga pysselstunder. Varför inte göra en adventskalender åt din katt? Vi visar hur det går till.
6 min

Julklappar till katter

Julafton är en mycket spännande dag för de flesta katter, särskilt om de får egna julklappar! Nedan får du flera tipps på julklappar till katter
4 min

Kattlåda med eller utan tak för katten?

Kattlåda som kattlåda – eller? När du letar efter det passande ”hemlighuset” för din katt kan du, förutom olika storlekar och former förstås, välja mellan två huvudsakliga varianter – toaletter med eller utan tak. Men vilka fördelar och nackdelar har de två alternativen?
4 min

Sex skäl att inte ge bort en katt i julklapp

Har dina barn skrivit "katt" på önskelistan med vingliga bokstäver? Eller tycker din bror att små kattungar är "jättesöta"? Då kan det hända att en tanke på att ge bort en katt till jul föds. Men det är inte en bra idé! Vi förklarar varför katter inte passar som julklapp.