Hunduppfostran

Hunduppfostran

Varför gräver min hund i trädgården?

Har du en egen trädgård där du tycker om att spendera tid med din hund? Underbart! Men när hunden börjar gräva i trädgården kan det snabbt förstöra stämningen hos de flesta amatörträdgårdsmästare. Vi förklarar varför din hund gräver i trädgården och hur du kan bryta den dåliga vanan!

19 min

De 10 mest omtyckta hundtricken

Vacker tass, sitt fint eller fånga godis i luften? Med dessa tio hundtrick blir du och din hund kvarterets stjärnor. Och bästa av allt: de är inte bara roliga för publiken utan utmanar också din hund mentalt och fysiskt.

11 min

Hur kan jag få min hund att sluta skälla?

Vissa hundar kommenterar varje händelse högljutt. Att skälla är en del av hunden och dess sätt att kommunicera, men om din fyrbenta vän skäller okontrollerat måste du motverka det. Vi ger tips om hur du kan stoppa din hund från att skälla.
9 min

Min hund är rädd för fyrverkerier

På nyårsafton, allmänna högtider eller andra stora evenemang lyser vi gärna upp natthimlen med fascinerande fyrverkerier. Tyvärr tycker inte våra hundar att det är lika vackert. Flera hundar är väldigt rädda för fyrverkerier. De gnäller, vandrar oroligt fram och tillbaka, darrar och några förvandlar sig till nervösa vrak. Vi kan ge några tips om hur ni kan förbereda hunden på fyrverkerierna och lugna den.