Julklappar till katter

julklappar till katter

Även katter uppskattar en liten gåva till jul.

Julen är en mycket spännande tid för de flesta katter. Och precis som det brukar vara under helgdagarna, bör din katt naturligtvis inte gå miste om den perfekta julklappen.

Oavsett om det är två- eller fyrbenta: En gåva är ett tecken på kärlek och uppskattning. Julklappar till katter visar din fyrfotade vän hur mycket den betyder för dig.

Du behöver inte fundera länge över vad som skulle kunna stå på din sammetstass önskelista. Vare sig det är kattleksaker, matskålar eller kattsängar – det finns många fantastiska sätt att överraska katter med spännande presenter.

Vi har samlat de bästa presentidéerna för julen åt dig. Med dessa kommer du definitivt att glädja din älskade katt eller vännernas och familjemedlemmarnas katter.

Julklappar till katten: Leksaker med Väderot (Valeriana)

Lek är en av kattens favoritsysselsättningar och ligger högt upp på listan. Leksaker med väderot är särskilt uppskattade som julklappar till katter.

Dessutom erbjuder de en betydande fördel: Särskilt under julen är frestelsen stor att leka med ljusslingor och glitter. valerianaleksaken attraherar de flesta katter som en magnet och ger därmed en välbehövlig omväxling, så att din sammetstass låter juldekorationerna vara i fred.

För att se till att kattens byte inte blir julgranspyntet, presenterar vi nu roliga leksaker som även de lataste katterna inte kan få nog av.

Varför älskar katter väderot?

Väderot är en av katternas favoritväxter. Till skillnad från människor, som blir lugna av väderot, reagerar de flesta katter euforiskt på denna ört.

Packad i en leksaksmus eller en gosig kudde blir den särskilt intressant för din fyrbenta vän. Leksaker med doft av väderot motiverar katter att leka, rulla runt och springa omkring. Så skoj till julen är garanterat.

Julklappar med kattmynta: skoj för mysiga katter

Beroende på ras och ålder finns det innekatter som tenderar att vara lugna och bekväma. Det finns också fantastiska julklappsidéer för dessa lurviga vänner.

Leksaker med kattmynta har till och med två fördelar: många katter lockas starkt av doften från dessa blommor, samtidigt som den har en avslappnande effekt. Samtidigt har doften en stimulerande effekt, vilket är anledningen till att möss eller kuddar fyllda med mynta kan stimulera lekinstinkten hos även de mer lugna katterna.

Precis som med leksaker fyllda med valeriana, finns det kattleksaker med kattmynta i olika former och färger. Förutom små kuddar och möss finns det snögubbar, renar och många andra varianter. När det kommer till kattleksaker, finns det säkert något för varje smak i zooplus onlinebutik.

Julklappar för katter: En mysig plats att sova på

Vad gör katter förutom att leka och äta? Precis, de sover. Så det finns knappast några bättre julklappar för katter än varma och mysiga sovplatser. För även den mest aktiva katten vill efter en händelserik dag kunna slappna av och vila.

Eftersom katter är mycket känsliga för höga ljud, är det extra viktigt att ge dem en plats för återhämtning under julen. Därför är det en utmärkt idé att överraska din katt med en fluffig och varm kattbädd. Oavsett om det är en kramfilt, en kattgrotta eller en korg – varje katt kommer att uppskatta en ny plats att sova på.

Precis som med leksaker fyllda med valeriana, finns det kattleksaker med kattmynta i olika former och färger. Förutom små kuddar och möss finns det snögubbar, renar och många andra varianter. När det kommer till kattleksaker, finns det säkert något för varje smak i zooplus onlinebutik.

Eleganta matskålar som julklappar för katter

För passionerade gottegrisar är julen det perfekta tillfället att festa ordentligt. Om du inte bara vill överraska din sammetspotatis med en festmåltid utan också servera den i en elegant matskål, kommer du att skörda kärlek och tacksamhet i massor.

Matskålar och vattenskålar för katter finns i olika färger, former och storlekar. I vårt stora sortiment hittar du säkert fantastiska julklappar för katter som gärna njuter av sina måltider med elegans.

Fler spännande julklappar till din katt

Fira en magisk jul med din katt och överraska med unika och genomtänkta presenter från zooplus stora sortiment av kattprodukter. Förutom traditionella leksaker, matskålar och sovplatser erbjuder vi en uppsjö av andra spännande gåvor:

Exklusivt Kattfoder: Unna din katt gourmetmåltider med högkvalitativt foder anpassat för olika behov och livsstilar.

Läckra Kattsnacks: Förgyll din katts dagar med delikata snacks. Från krispiga bitar till mjuka godbitar, hitta smaker som kittlar smaklökarna.

Hygieniska Kattlådor: Erbjud din katt en ren och fräsch toalettupplevelse med vår variation av kattlådor som förenklar skötseln och bibehåller hemmets renhet.

Fantastiska Klösträd: Aktivera din katt med klösträd som tillgodoser kattens naturliga behov av att klösa, leka och utforska.

Nyttiga Tillbehör för Kattungar och Unga Katter: Utrusta din växande kisse med allt den behöver för en hälsosam start på livet.

Dessa julklappar är inte enbart avsedda att underhålla och glädja din katt, utan även för att ge komfort och praktiska lösningar för en härligare kattvardag. En väl vald gåva förmedlar din omsorg och tillgivenhet till din älskade pälsklädda familjemedlem.

I zooplus julbutik för katter hittar du allt för en stämningsfull jul. Vår noggrant utvalda kollektion inkluderar allt från utsökta måltider och fristande snacks till eleganta tillbehör och mysiga viloplatser, varje produkt är noggrant utvald för att fira och förgylla din katts liv. Upptäck bekvämligheten och nöjet med online shopping, och hitta den perfekta julklappen som inte bara värmer i vinterkylan utan även fördjupar sambandet mellan dig och din katt. Låt oss på zooplus vara din guide i jakten på den perfekta julklappen som skapar kärleksfulla, glada och oförglömliga ögonblick för dig och din katt.

Våra mest populära inlägg
5 min

Älskar min katt mig? 10 tecken som bevisar det

På grund av sitt ombytliga och hemlighetsfulla väsen visar katten ibland mer och ibland mindre hur den älskar sin ägare. Ibland uttrycker den sin kärlek på ett mer subtilt sätt, än vad katter vanligtvis gör det på. Men den välvillige kattkännaren kan ändå tydligt känna igen sin katts kärlek. Ju mer du litar på din instinkter – precis som din katt gör – kommer du att se och känna hur mycket din misse älskar dig.
8 min

5 tips för ett säkert julfirande med din katt

”Stilla Natt, Heliga Natt” – för katterna är julen ofta mindre fridfull och förknippas mer med stress och faror. Vi tipsar dig om när det kan vara på sin plats att vara lite försiktig och hur du kan undvika farliga situationer redan från början. Med följande fem tips i bakhuvudet kommer du att kunna fira julen säkert och avslappnat med din katt.