Amigo - vår mysiga zooplus morfar

Amigo

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Amigo
  • Amigos favoriter
  • Amigos önskelista
  • Information om Amigo
Amigo 👓

Amigo 👓

Hej, jag heter Amigo och jobbar sedan 9 år som Invoice Inspector und produkttestare för zooplus. Under mina 13 år har jag upplevt ett och annat så nu slappar och chillar jag mest.

Att bara chilla är långtråkigt så därför promenerar jag regelbundet med min gamla vän Trolli. Trolli och jag älskar morötter och tar ofta ett morotssnack-stopp under promenaden. I vår by känner alla oss två gamlingar, och fans beundrar och hälsar på oss. Jag njuter av ålderns höst och genom jobbet är jag uppdaterad på alla senaste trender. 

Amigo på jobbet

RoccoSmåäta och ta det lungt ☀️NY: Snack-Mix XXL

Nytt i sortimentet: Rocco Snack-Mix XXL kyckling för alla hundar som vill se bra ut på stranden nästa sommar. Det högkvalitativa filetköttet är fettsnålt och det gör mig som zooplus farfar glad. Som farfar vill man också hålla formen.

Se mer
Wolf of WildernessDen vilda tiden är inte över 👴Wolf of Wilderness

Även som senior lever det kvar lite varg i mig. Det har även matte förstått och jag fick testa Wolf of Wilderness Senior "Green Fields". Jag tycker det är jättegott och även matte och husse är nöjda då fodret är baserat på vargens ursprungliga diet.

Läs mer